Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mialam straszny tydzien od rana do wieczora zaiwaniam nie mam czasu dla moich rozrabiakow.Na dworze robi sie zimno a oni niechca do domu!!!!
Posiedza 5 minut i drapia w drzwi. Na dworze maja kojec budy ocieplane a w srodku koczyki ubrane w poszewki bawelniane ktore piore raz w tygodniu.i tylko sie wymieniaja swoimi domkami. Dziwne ale raz Biala spi u Chico a na drugi dzien u siebie i tak w kolko albo spia razem u Chico bo ma ciut wiekszy apartament:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Dziwne ale raz Biala spi u Chico a na drugi dzien u siebie i tak w kolko albo spia razem u Chico bo ma ciut wiekszy apartament:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dobre, podoba mi się :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu:.

Posted

Aarionne napisał(a):
Gdy patrzę na te zdjęcia to zastanawiam się, jak oni mogli żyć wcześniej bez siebie? No jak? :loveu::loveu::loveu:

No jak?:evil_lol:
A jak sobie przypomne ten stres czy sie zaakceptuja
a tak dzisiaj mija 135 dzien Bialej z nami:multi::multi::multi:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
No jak?:evil_lol:
A jak sobie przypomne ten stres czy sie zaakceptuja
a tak dzisiaj mija 135 dzien Bialej z nami:multi::multi::multi:
To Ty liczysz???:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

GoniaP napisał(a):
To Ty liczysz???:loveu::loveu::loveu::loveu:

Po Biala pojechalam 31 maja a wrocilysmy do domku 1 czerwca o 3 rano duzo niema do liczenia:evil_lol:
Byla moim prezentem na Dzien Dziecka hi hi hi:loveu::lol::multi:

Posted

Takie cudo... Nic, tylko brać i miziać :loveu:

Jak patrzę na to zdjęcie Białej to dostrzegam przerośnięte pazurki :) Z moją Korką musiałam jeździć do weta na obcinanie, bo sama nie umiałam, a ona chodziła właściwie tylko po piasku, trawie i kanapach, nie miała gdzie ścierać paznokci...

Posted

Ab-agnieszko, tak na chwilę z innej beczki - masz za długi podpis! Skróć go o jakiś banerek, bo modzi gotowi wywalić Ci cały i zablokować na jakiś czas możliwość jego używania... Podpis może mieć maksymalne wymiary 100x500 pikseli.

Posted

No po prostu te buziaki tylko proszą o to, żeby je wycałować, wymiziać i wytarmosić. Ależ ja Wam zazdroszczę, Aga i Maciaszku, że macie takie fajne białe mordy w domu... :)

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
co stoi na przeszkodzie u Ciebie jak chcesz miec bialasa w domku?

Wszystko, kochana, wszystko stoi na przeszkodzie... I w tym właśnie problem... :roll: