halbina Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Niedobrze... Domku! Gdzieżeś się podział?... Quote
malawaszka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Agata - a możecie podjechać do schroniska? Zobaczyć psa itd... Bo tak myślę, że jeśli macie możliwość w razie niedogadania się Waszego psiaka ze sznaucerem oddzielić psiaki i poszukalibyśmy domku dla sznaucera, a jakby się dogadali to by u Was został Quote
wanda szostek Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dlaczego zawsze o rasowe psy jest walka a o kundelki nikt nie zabiega ? Quote
malawaszka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 wanda szostek napisał(a):Dlaczego zawsze o rasowe psy jest walka a o kundelki nikt nie zabiega ? a gdzie ta walka??? Quote
wanda szostek Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 malawaszka napisał(a):a gdzie ta walka??? No powiedzmy słowna "dyskusja" Quote
halbina Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 poszukuję domku... nie widział ktoś wolnego? Quote
puzzle Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Walka? Slowna dyskusja? Domek jest poprostu daleko, a nikt nie chce zabierac psa w taka podroz jezeli mialby wracac... malawaszka ma racje... Agata czy masz mozliwosc rozdzielenia psow? Quote
wanda szostek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):Walka? Slowna dyskusja? Domek jest poprostu daleko, a nikt nie chce zabierac psa w taka podroz jezeli mialby wracac... malawaszka ma racje... Agata czy masz mozliwosc rozdzielenia psow? A co da rozdzielenie? Ile czasu można rozdzielać. Przerobiłam to i wiem do czego mnie doprowadziło. Quote
malawaszka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 wanda szostek napisał(a):A co da rozdzielenie? Ile czasu można rozdzielać. Przerobiłam to i wiem do czego mnie doprowadziło. wanda wystarczyło przeczytać co napisałam :roll: o tym rozdzieleniu Quote
weszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Szkoda żeby siedział w schronie jak ma szansę na DT. Chyba już czas na decyzję? Quote
agata56 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 sorry ale nie mialam dostepu do kompa... nie jestem w stanie jechac teraz do Poznania:(... moglabym je zamykac w odzielnych pokojach tzn.co pewien czs zamykalabym Je na zmiane... jestem nadal chetna by go wziasc. Quote
AMIGA Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 agata56 napisał(a):sorry ale nie mialam dostepu do kompa... nie jestem w stanie jechac teraz do Poznania:(... moglabym je zamykac w odzielnych pokojach tzn.co pewien czs zamykalabym Je na zmiane... jestem nadal chetna by go wziasc. Czy nadal deklarujesz wzięcie go na tymczas, czy na stale? Quote
AMIGA Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 I jesteś calkowicie przekonana, że poradzisz Sobie z sytuacją, kiedy oba psy by się nie dogadywały? Wiecznie je zamykać przecież nie możesz:shake: Quote
agata56 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a):Agata - a możecie podjechać do schroniska? Zobaczyć psa itd... Bo tak myślę, że jeśli macie możliwość w razie niedogadania się Waszego psiaka ze sznaucerem oddzielić psiaki i poszukalibyśmy domku dla sznaucera, a jakby się dogadali to by u Was został mysle,ze to dobre rozwiazanie...bo jesli by sie nie zgodzily to bym je rozdzielala i szukalibysmy nowego domku... to chyba dobre rozwiazanie bo on juz tak dlugo w tym schronie :( Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 no i???? Poznaniacy?????? halooooooooo!!! Co dalej? przy okazji zapraszam na bazarek na sznaucery http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105015 Quote
GoniaP Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 malawaszka napisał(a):no i???? Poznaniacy?????? halooooooooo!!! Co dalej? Malawaszko, dyryguj. Ja mogę go wyciągnąć (pod warunkiem, że jeszcze tam jest). Tylko co dalej? Nie mam wolnego dt w Poznaniu, a do siebie go wziąć nie mogę... No i transport w takim razie byłby potrzebny. Quote
monita Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 GoniaP a możesz ( możecie, jeśli masz kogoś kto bywa w schronisku ) czy jeszcze jest ?? PS : I jeszcze kasa na wykup - jak dzwoniłam, to powiedziano mi, że 150 złotych. Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Agata - nie masz kogoś kto jeździ na tej trasie???? ciężko z drugiego końca polski coś kombinować - nie znam tam nikogo :shake: Quote
GoniaP Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 malawaszka napisał(a):Agata - nie masz kogoś kto jeździ na tej trasie???? ciężko z drugiego końca polski coś kombinować - nie znam tam nikogo :shake: Skąd dokąd ma jechać pies? Malawaszko podaj mi swój tel na pw, ok? Quote
Recommended Posts