Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata - a możecie podjechać do schroniska? Zobaczyć psa itd...

Bo tak myślę, że jeśli macie możliwość w razie niedogadania się Waszego psiaka ze sznaucerem oddzielić psiaki i poszukalibyśmy domku dla sznaucera, a jakby się dogadali to by u Was został

Posted

Walka? Slowna dyskusja? Domek jest poprostu daleko, a nikt nie chce zabierac psa w taka podroz jezeli mialby wracac... malawaszka ma racje... Agata czy masz mozliwosc rozdzielenia psow?

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):
Walka? Slowna dyskusja? Domek jest poprostu daleko, a nikt nie chce zabierac psa w taka podroz jezeli mialby wracac... malawaszka ma racje... Agata czy masz mozliwosc rozdzielenia psow?

A co da rozdzielenie? Ile czasu można rozdzielać. Przerobiłam to i wiem do czego mnie doprowadziło.

Posted

wanda szostek napisał(a):
A co da rozdzielenie? Ile czasu można rozdzielać. Przerobiłam to i wiem do czego mnie doprowadziło.

wanda wystarczyło przeczytać co napisałam :roll: o tym rozdzieleniu

Posted

sorry ale nie mialam dostepu do kompa... nie jestem w stanie jechac teraz do Poznania:(... moglabym je zamykac w odzielnych pokojach tzn.co pewien czs zamykalabym Je na zmiane... jestem nadal chetna by go wziasc.

Posted

agata56 napisał(a):
sorry ale nie mialam dostepu do kompa... nie jestem w stanie jechac teraz do Poznania:(... moglabym je zamykac w odzielnych pokojach tzn.co pewien czs zamykalabym Je na zmiane... jestem nadal chetna by go wziasc.

Czy nadal deklarujesz wzięcie go na tymczas, czy na stale?

Posted

malawaszka napisał(a):
Agata - a możecie podjechać do schroniska? Zobaczyć psa itd...

Bo tak myślę, że jeśli macie możliwość w razie niedogadania się Waszego psiaka ze sznaucerem oddzielić psiaki i poszukalibyśmy domku dla sznaucera, a jakby się dogadali to by u Was został

mysle,ze to dobre rozwiazanie...bo jesli by sie nie zgodzily to bym je rozdzielala i szukalibysmy nowego domku... to chyba dobre rozwiazanie bo on juz tak dlugo w tym schronie :(

Posted

malawaszka napisał(a):
no i???? Poznaniacy?????? halooooooooo!!! Co dalej?
Malawaszko, dyryguj. Ja mogę go wyciągnąć (pod warunkiem, że jeszcze tam jest). Tylko co dalej? Nie mam wolnego dt w Poznaniu, a do siebie go wziąć nie mogę... No i transport w takim razie byłby potrzebny.

Posted

GoniaP a możesz ( możecie, jeśli masz kogoś kto bywa w schronisku ) czy jeszcze jest ??

PS : I jeszcze kasa na wykup - jak dzwoniłam, to powiedziano mi, że 150 złotych.

Posted

malawaszka napisał(a):
Agata - nie masz kogoś kto jeździ na tej trasie???? ciężko z drugiego końca polski coś kombinować - nie znam tam nikogo :shake:
Skąd dokąd ma jechać pies?
Malawaszko podaj mi swój tel na pw, ok?