GoniaP Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='agata56']moj to 10 mies.lhasa apso... moj jest bez konfliktowy[/quote] No ale to nie znaczy że ten będzie bezkonfliktowy... Nie wiem, czy to dobry pomysł wieźć go do Ciebie, tyle niewiadomych... Quote
agata56 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ok - rozumie... mam nadzieje,ze znajdzie domek.. Quote
Edi100 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 agata56 napisał(a):ok - rozumie... mam nadzieje,ze znajdzie domek.. jejku, to ja już się pogubiłam. agata, ja nie opiekuję się tymi sznupkami ale zobąwiązałam sie pomóc w szukaniu DS:) Quote
GoniaP Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Edi100 napisał(a):jejku, to ja już się pogubiłam. agata, ja nie opiekuję się tymi sznupkami ale zobąwiązałam sie pomóc w szukaniu DS:) No to wyjaśnię.... Agata zaproponowała DT, ale ja mam wątpliwości czy to dobre rozwiązanie. Zważywszy na dystans jaki dzieli Poznań i Grudziądz, obecność młodego, żywiołowego samca w domu Agaty i nie znaną przeszłość Sznupka, mogłoby się okazać, że psy się nie zgadzają, że Sznupek prezentuje jakieś nieciekawe zachowania itp... Co wtedy stałoby się z psem? Gdzie byśmy go umieścili? Dla mnie rozwiązaniem byłby DT blisko... Wtedy mogłabym kontrolować sytuację i w razie czego szybko szukać innego rozwiązania... Quote
& Gloria & Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Więc do Grudziadza pojedzie.... Homer???:crazyeye::cool3: Proszę....... Quote
puzzle Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jak ja bardzo chcialabym tego psiaka... Moge dac mu imie? Quote
amalena Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ja w tej sprawie mam akurat najmniej do powiedzenia :oops: ale fajnie, jakby imię miał... Możnaby fajny banerek mu zrobić...Nowy właściciel i tak będzie mógł je zmienić. Quote
malawaszka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 GoniaP podałam Twojego maila osobom zainteresowanym adopcją tego sznupka - mam nadzieję, że coś dobrego z tego wyjdzie dla psiaka :kciuki: Quote
Edi100 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 malawaszka napisał(a):GoniaP podałam Twojego maila osobom zainteresowanym adopcją tego sznupka - mam nadzieję, że coś dobrego z tego wyjdzie dla psiaka :kciuki: To ja też trzymam kciuki!!!!! Quote
GoniaP Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 malawaszka napisał(a):GoniaP podałam Twojego maila osobom zainteresowanym adopcją tego sznupka - mam nadzieję, że coś dobrego z tego wyjdzie dla psiaka :kciuki: Dzięki malawaszko :) Ci Państwo do mnie napisali... Zapytali o stosunek do dzieci... a ja nie mam zielonego pojęcia... Odpisałam im i czekam. Quote
GoniaP Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):Jak ja bardzo chcialabym tego psiaka... Moge dac mu imie? Niedzwiadku, nadaj mu imię :) Quote
malawaszka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 GoniaP napisał(a):Dzięki malawaszko :) Ci Państwo do mnie napisali... Zapytali o stosunek do dzieci... a ja nie mam zielonego pojęcia... Odpisałam im i czekam. no właśnie - ja im napisałam, że najlepiej jak sami pojadą do schronu i zobaczą psiaka - ale mam nadzieję, że im jakoś pomożesz i pokierujesz :kciuki: Quote
puzzle Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='GoniaP']Niedzwiadku, nadaj mu imię :) LU:loveu: [SIZE=2]jak ciasteczka Quote
amalena Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='niedzwiadek:)']LU:loveu: [SIZE=2]jak ciasteczka SUPER LU(X). OBY ZNALAZŁ SIĘ LU-XUSOWY DOMEK :multi: Quote
puzzle Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A zrobi ktos bannerek? Ja chetnie bym zrobila, ale nieumiem:oops: Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Sznauceromaniacy! Tymczas dla psa potrzebny w Wielkopolsce! Quote
malawaszka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 GoniaP a co sie dzieje? z tamtymi ludźmi nic nie wyszło? Quote
Sharona Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 malawaszka napisał(a):GoniaP a co sie dzieje? z tamtymi ludźmi nic nie wyszło? Właśnie - co z tym domkiem??? Coś nie wyszło??? Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 malawaszka napisał(a):GoniaP a co sie dzieje? z tamtymi ludźmi nic nie wyszło? niedzwiadek:) napisał(a):No wlasnie co jest? Sharona napisał(a):Właśnie - co z tym domkiem??? Coś nie wyszło??? :shake: Nie odpisali nawet na mój e-mail :-( Quote
puzzle Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 GoniaP napisał(a)::shake: Nie odpisali nawet na mój e-mail :-( :angryy: Biedny Lu dalej czeka na domek... Pomozcie szukac domku dla biedaczka:-( Quote
malawaszka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 no to pięknie - boszz ręce opadają - człowiek się stara, doradza, a większość chętnych na adopcję nie dość, że chciałaby psa rasowego, to jeszcze z pełną psychoanalizą, tresurą, i kurna najlepiej szczepieniami i wyprawką - oczywiście za darmo :angryy: mam dziś zły dzień przez takich ludzi :shake: GoniaP - czy on będzie/a może jest wykastrowany przed adopcją? Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 malawaszka napisał(a):GoniaP - czy on będzie/a może jest wykastrowany przed adopcją? Nie, w tym schronie sterylizuje się tylko suczki... Jutro zaryzykuję i podjadę do schronu obadać sprawę... Quote
puzzle Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Watpie zeby byl wykastrowany... Ma dwa lata pochodzi pewnie z pseudohodowli, ktos wzial go a teraz pewnie zarobkuje w Anglii albo cos w tym stylu:roll:, biedak spedza tam nastepna noc... Quote
monita Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Wypadłam z dogo obiegu, zaglądam na wątek z dobrymi myślami ( że psiak ma już domek ) i tutaj cisza :shake: Echhh co tu robić ?? Naprawdę nie ma nikogo z Wlkp kto może dać DT ?? Quote
Recommended Posts