Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata56']moj to 10 mies.lhasa apso... moj jest bez konfliktowy[/quote] No ale to nie znaczy że ten będzie bezkonfliktowy... Nie wiem, czy to dobry pomysł wieźć go do Ciebie, tyle niewiadomych...

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata56 napisał(a):
ok - rozumie... mam nadzieje,ze znajdzie domek..

jejku, to ja już się pogubiłam.
agata, ja nie opiekuję się tymi sznupkami ale zobąwiązałam sie pomóc w szukaniu DS:)

Posted

Edi100 napisał(a):
jejku, to ja już się pogubiłam.
agata, ja nie opiekuję się tymi sznupkami ale zobąwiązałam sie pomóc w szukaniu DS:)
No to wyjaśnię.... Agata zaproponowała DT, ale ja mam wątpliwości czy to dobre rozwiązanie. Zważywszy na dystans jaki dzieli Poznań i Grudziądz, obecność młodego, żywiołowego samca w domu Agaty i nie znaną przeszłość Sznupka, mogłoby się okazać, że psy się nie zgadzają, że Sznupek prezentuje jakieś nieciekawe zachowania itp... Co wtedy stałoby się z psem? Gdzie byśmy go umieścili?
Dla mnie rozwiązaniem byłby DT blisko... Wtedy mogłabym kontrolować sytuację i w razie czego szybko szukać innego rozwiązania...

Posted

Ja w tej sprawie mam akurat najmniej do powiedzenia :oops: ale fajnie, jakby imię miał... Możnaby fajny banerek mu zrobić...Nowy właściciel i tak będzie mógł je zmienić.

Posted

malawaszka napisał(a):
GoniaP podałam Twojego maila osobom zainteresowanym adopcją tego sznupka - mam nadzieję, że coś dobrego z tego wyjdzie dla psiaka :kciuki:

To ja też trzymam kciuki!!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
GoniaP podałam Twojego maila osobom zainteresowanym adopcją tego sznupka - mam nadzieję, że coś dobrego z tego wyjdzie dla psiaka :kciuki:
Dzięki malawaszko :) Ci Państwo do mnie napisali... Zapytali o stosunek do dzieci... a ja nie mam zielonego pojęcia... Odpisałam im i czekam.

Posted

GoniaP napisał(a):
Dzięki malawaszko :) Ci Państwo do mnie napisali... Zapytali o stosunek do dzieci... a ja nie mam zielonego pojęcia... Odpisałam im i czekam.

no właśnie - ja im napisałam, że najlepiej jak sami pojadą do schronu i zobaczą psiaka - ale mam nadzieję, że im jakoś pomożesz i pokierujesz :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
GoniaP a co sie dzieje? z tamtymi ludźmi nic nie wyszło?

niedzwiadek:) napisał(a):
No wlasnie co jest?

Sharona napisał(a):
Właśnie - co z tym domkiem??? Coś nie wyszło???

:shake: Nie odpisali nawet na mój e-mail :-(

Posted

no to pięknie - boszz ręce opadają - człowiek się stara, doradza, a większość chętnych na adopcję nie dość, że chciałaby psa rasowego, to jeszcze z pełną psychoanalizą, tresurą, i kurna najlepiej szczepieniami i wyprawką - oczywiście za darmo :angryy: mam dziś zły dzień przez takich ludzi :shake:

GoniaP - czy on będzie/a może jest wykastrowany przed adopcją?

Posted

malawaszka napisał(a):
GoniaP - czy on będzie/a może jest wykastrowany przed adopcją?
Nie, w tym schronie sterylizuje się tylko suczki...
Jutro zaryzykuję i podjadę do schronu obadać sprawę...

Posted

Watpie zeby byl wykastrowany... Ma dwa lata pochodzi pewnie z pseudohodowli, ktos wzial go a teraz pewnie zarobkuje w Anglii albo cos w tym stylu:roll:, biedak spedza tam nastepna noc...

Posted

Wypadłam z dogo obiegu, zaglądam na wątek z dobrymi myślami ( że psiak ma już domek ) i tutaj cisza :shake:

Echhh co tu robić ?? Naprawdę nie ma nikogo z Wlkp kto może dać DT ??