Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trochę poprzeglądałam dogo - Agata wyczytałam, że masz dzieci? małe? ja nie wiem kurcze - nie wiadomo przecież jaki on jest do dzieci :shake:

GoniaP - miałby jechać do Grudziądza, no ale nie jestem przekonana - za mało wiemy o tym psie i nie chciałabym, żeby stało się coś niedobrego :shake:

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
trochę poprzeglądałam dogo - Agata wyczytałam, że masz dzieci? małe? ja nie wiem kurcze - nie wiadomo przecież jaki on jest do dzieci :shake:

GoniaP - miałby jechać do Grudziądza, no ale nie jestem przekonana - za mało wiemy o tym psie i nie chciałabym, żeby stało się coś niedobrego :shake:

To były i są moje obawy, tyle, że zostałam za nie w tym wątku poprzednio wygwizdana...

Posted

malawaszka napisał(a):
nie nie - nie wygwizdana - tylko ja nie wiedziałam wczesniej, że Agata ma dzieci
Agata ma dzieci i psa - samca. Do tego dzieli nas pół Polski...
Agata chciała też dać dt Bejowi i innym, ale jakoś do tego nie doszło...

Posted

malawaszka napisał(a):
największy problem jest z tym, że nie wiemy jaki ten pies jest - bo przecież może się okazać, że on jest super łagodny i w ogóle super
Na dwoje babka wróżyła....

Posted

dowiedziałam się o nim odrobinkę i wszystko "chyba" no bo jak poznać psa zza krat :shake: psiak jest raczej młody - max 5 lat i chyba lubi dominować, zmieniał już boks w schronisku - pewnie z powodu sprzeczek :shake:

Posted

ehhh tak patrzę na te zdjęcia i kurcze ryczeć sięchce - sznaucer przynajmniej wciśnie siędo budy a ten czarny psiak co leży przed nią? przecież on jest za gruby, żeby się przecisnąć przez to wejście do budy :shake: