malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 trochę poprzeglądałam dogo - Agata wyczytałam, że masz dzieci? małe? ja nie wiem kurcze - nie wiadomo przecież jaki on jest do dzieci :shake: GoniaP - miałby jechać do Grudziądza, no ale nie jestem przekonana - za mało wiemy o tym psie i nie chciałabym, żeby stało się coś niedobrego :shake: Quote
GoniaP Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 malawaszka napisał(a):trochę poprzeglądałam dogo - Agata wyczytałam, że masz dzieci? małe? ja nie wiem kurcze - nie wiadomo przecież jaki on jest do dzieci :shake: GoniaP - miałby jechać do Grudziądza, no ale nie jestem przekonana - za mało wiemy o tym psie i nie chciałabym, żeby stało się coś niedobrego :shake: To były i są moje obawy, tyle, że zostałam za nie w tym wątku poprzednio wygwizdana... Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 nie nie - nie wygwizdana - tylko ja nie wiedziałam wczesniej, że Agata ma dzieci Quote
monita Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Nic tylko tymczas ( bez psów i dzieci ) :roll: Quote
GoniaP Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 malawaszka napisał(a):nie nie - nie wygwizdana - tylko ja nie wiedziałam wczesniej, że Agata ma dzieci Agata ma dzieci i psa - samca. Do tego dzieli nas pół Polski... Agata chciała też dać dt Bejowi i innym, ale jakoś do tego nie doszło... Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 GoniaP napisał(a):Agata ma dzieci i psa - samca. Do tego dzieli nas pół Polski... Agata chciała też dać dt Bejowi i innym, ale jakoś do tego nie doszło... tak - teraz już wiem to wszystko Quote
malawaszka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 największy problem jest z tym, że nie wiemy jaki ten pies jest - bo przecież może się okazać, że on jest super łagodny i w ogóle super Quote
GoniaP Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 malawaszka napisał(a):największy problem jest z tym, że nie wiemy jaki ten pies jest - bo przecież może się okazać, że on jest super łagodny i w ogóle super Na dwoje babka wróżyła.... Quote
AMIGA Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Nie ma u Was w Poznaniu absolutnie takiej możliwości, żeby wolontariusze wyciągnęli psa z boksu i trochę go przespacerowali?? Biedne te psiury!:shake: Quote
monita Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Tam chyba wszyscy, są spaleni w schronisku :roll: Quote
malawaszka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dowiedziałam się o nim odrobinkę i wszystko "chyba" no bo jak poznać psa zza krat :shake: psiak jest raczej młody - max 5 lat i chyba lubi dominować, zmieniał już boks w schronisku - pewnie z powodu sprzeczek :shake: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 psiunek na górę ....już cioteczki coś wymyślą :razz::razz: Quote
malawaszka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ehhh tak patrzę na te zdjęcia i kurcze ryczeć sięchce - sznaucer przynajmniej wciśnie siędo budy a ten czarny psiak co leży przed nią? przecież on jest za gruby, żeby się przecisnąć przez to wejście do budy :shake: Quote
AMIGA Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 http://img181.imageshack.us/img181/2536/cimg0243fk7.jpg Ale tak w ogóle to chyba tam sa tylko dwie budy, a 3 psiaki???:shake::-( Quote
weszka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Okropna ta schroniskowa rzeczywistość :( Dodaję tego biedaka na bloga. Quote
monita Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dodaj, a po niedzieli, trzeba się o nim więcej dowiedzieć. Quote
wanda szostek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Czy nikt go nawet na DT nie weźmie? Quote
malawaszka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ciężko o DT bez psów, albo z możliwością odizolowania w razie problemów :placz: Quote
xxxx52 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ach jaki on jest biedny ,zagubiony w tym przepelnionym schronisku:placz: Quote
wanda szostek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Czy można Wam i jemu jakoś pomóc? Quote
GoniaP Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 wanda szostek napisał(a):Czy można Wam i jemu jakoś pomóc? Wanda, potrzebny jest tymczas bez innych psów i małych dzieci... TYLKO tyle :( Quote
Recommended Posts