Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata56']chetnie bym pomogla Homerowi-ale jak juz pisalam -gora 2miesiace -[/quote]
Dwa miesiące to kawał czau i naprawdę udaje się znaleźć domki.
Kochana jesteś cioteczko:loveu:

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata56']no to nie ma problemu...akceptuje inne psy?[/quote]
Myslę że cioteczki się skontaktuja bo juz "podałam dalej". Z tego co wiem to grzeczniutki jest:)

Posted

No jezeli chodzi o drugi DT to ja sie probowalam oglaszac, ale moje mama mi to wypersfadowala:roll:. Agata nie chce zeby to zle zabrzmialo, ale Homer jakgdyby bardziej potrzebuje pomocy(jest starszy ma mniejsze szanse jest chory, a schronisko zbratane z eutanazja) no i ma do Ciebie blizej. Sredniaczka ruszymy z ogloszeniami, bedzie latwiej bo to mlody 100% sznaucer (boshe jak ja bardzo bym go chciala dla siebie:placz:)

Posted

[quote name='agata56']tak,wiem latwiej mlodemu ale ja nie chce psa do domu stalego a na tymczas... a co jesli Homer w ciagu tego czasu nie znajdzie domu?Edi100 -i jaka decyzja?[/QUOTE]

Ruszymy z ogloszeniami, napewno znajdziemy mu domek i napewno nie zostawimy Cie z tym psem sama

Posted

[quote name='agata56']pierszy byl pieprzak... wiec jesli zalatwicie transport(ja niestey nie mam) to On ma prawo pierszenstwa.[/QUOTE]

No to juz Ty musisz zadecydowac... Napewno dla obydwoch psiakow znajdzie sie transport i dogomaniacy wszystko zalatwia, ale Ty musisz zadecydowac, ktorego psiaka przygarniesz.

Posted

czekam na odpowiedz... widze,ze osob od pieprzaka nie ma na forum... poczekam jeszcze chwile i musze uciekac.. a bede dopiero w sobote lub niedziele.. zostawie numer-prosze o odpowiedz.. 692588717