Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakby się okazało że jest więcej chętnych na poznaniaka, to wrazie czego przypomnę że czeka na domek także średniak, chłopiec p&s w schronie chorzowskim.

Posted

[quote name='amalena']Jakby się okazało że jest więcej chętnych na poznaniaka, to wrazie czego przypomnę że czeka na domek także średniak, chłopiec p&s w schronie chorzowskim.

A ma wątek? Są jakieś zdjęcia?

Posted

amalena... mi to obojetnie-musi akceptowac psa i dzieci .... to Wy podejmnijcie decyzje .. to numer 692588717 - bo nie wiem kiedy tu zajrze-moze za 2,3 dni... ale brak transportu... i mam pytanie -czy domu stalego moge szukac na wlasna reke ? oczywiscie zgodnie z obowiazujacymi zasadami (umowa adopcyjna itd.)

Posted

Nie dzwoniłam :oops:

Jutro postaram się dowiedzieć, najwięcej jak się da !!

Jako radę dla osoby ( która weźmie sznauca ) piszę, żeby go nie rozpieszczała ;) bo później psiak się rozbestwi :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']Agata a może mogłabyś dać DT Homerowi??? on w największej potrzebie bo w schronisku nie jest bezpieczny :shake: no i jest najbliżej ciebie! Pieprzaki szybko znajdą domy na pewno a Homerowi bardzo potrzebna jest na już pomoc :oops:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9257590#post9257590

Chcialam to napisac, ale nie potrafilam ubrac w slowa zeby niezdyskryminowac piepraczkow... Ten piesek nie ma wyroku, ale jak Bydgoszcz odkryla ze to slepotka to niestety nieznamy dnia ani godziny...

Posted

Ponieważ nikt nie zadzwonił w sprawie psiaka do schronu do tej pory, proszę o zaniechanie potencjalnych telefonów. Zrobię to sama.... z pomocą.... jutro.
Przekażę oczywiście wszystkie wieści.
Jakie są opcje wobec psiaka?

Posted

Dzwoniłam !! Tylko już nie dałam znać :oops:

Pies ma dwa lata, jest już po kwarantannie, nikt się nie zgłasza, ma numer schroniskowy i siedzi od 4 listopada :-(

Ewentualny wykup, to 150 złotych !

Posted

Pytałam, ale facet powiedział, że trudno określić. Powiedziałam, że jak byłam w schronisku i podchodziłam do krat, to na mnie szczekał, ale facet powiedział, że tak jest często. Pytałam o rekację na psy, które są z nim w boksie. Powiedział, że nie było sygnałów o agresji wobec tamtych psów.