amalena Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Średniak potrzebuje stanowczego i SPRAWIEDLIWEGO postępowania, i duuuuużo miłości. I tyle. Quote
amalena Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jakby się okazało że jest więcej chętnych na poznaniaka, to wrazie czego przypomnę że czeka na domek także średniak, chłopiec p&s w schronie chorzowskim. Quote
puzzle Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='amalena']Jakby się okazało że jest więcej chętnych na poznaniaka, to wrazie czego przypomnę że czeka na domek także średniak, chłopiec p&s w schronie chorzowskim. A ma wątek? Są jakieś zdjęcia? Quote
amalena Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ale to tak na marginesie. Poznańskie cudeńko, hooop w górę, bardzo mi cie szkoda. Quote
malawaszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='niedzwiadek:)']A ma wątek? Są jakieś zdjęcia? ma ok 6 lat Quote
amalena Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 wiem o nim dzięki malawaszce: http://www.sznaucery.rix.pl/pokochaj.html Figuruje jako dziewiąty od góry. Tak na marginesie, gdyby można było dwie pieczenie na jednym ogniu upiec, żeby drugiego chętnego nie odsyłać z pustymi rękami jak się na poznaniaczka nie załapie. Quote
agata56 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 dziewczyny ja ktoremus z sznaucerow moge dac domek tymczasowy-obojetnie ktoremu Quote
Sharona Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='agata56']dziewczyny ja ktoremus z sznaucerow moge dac domek tymczasowy-obojetnie ktoremu[/quote] TO wspaniale!!! :loveu: :multi: Quote
amalena Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 to extrawiadomość Agatko :loveu: szczerze mówiąc, nie umiem ci doradzić bo obaj są kochani :loveu: Quote
malawaszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Agata a do którego masz bliżej? czy mogłabyś podjechać po psiaka? Edit: jestem nieprzytomna - do Poznania znacznie bliżej niż do Chorzowa ;) Quote
agata56 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 amalena... mi to obojetnie-musi akceptowac psa i dzieci .... to Wy podejmnijcie decyzje .. to numer 692588717 - bo nie wiem kiedy tu zajrze-moze za 2,3 dni... ale brak transportu... i mam pytanie -czy domu stalego moge szukac na wlasna reke ? oczywiscie zgodnie z obowiazujacymi zasadami (umowa adopcyjna itd.) Quote
agata56 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 a ja przez poznan bede przejezdzac dopiero 3-4 marca Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Nie dzwoniłam :oops: Jutro postaram się dowiedzieć, najwięcej jak się da !! Jako radę dla osoby ( która weźmie sznauca ) piszę, żeby go nie rozpieszczała ;) bo później psiak się rozbestwi :diabloti: Quote
afrodyta* Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Czy juz wiadomo coś o tym nieszczęśniku więcej ??? Quote
malawaszka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='agata56']dziewczyny ja ktoremus z sznaucerow moge dac domek tymczasowy-obojetnie ktoremu Agata a może mogłabyś dać DT Homerowi??? on w największej potrzebie bo w schronisku nie jest bezpieczny :shake: no i jest najbliżej ciebie! Pieprzaki szybko znajdą domy na pewno a Homerowi bardzo potrzebna jest na już pomoc :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9257590#post9257590 Quote
puzzle Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='malawaszka']Agata a może mogłabyś dać DT Homerowi??? on w największej potrzebie bo w schronisku nie jest bezpieczny :shake: no i jest najbliżej ciebie! Pieprzaki szybko znajdą domy na pewno a Homerowi bardzo potrzebna jest na już pomoc :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9257590#post9257590 Chcialam to napisac, ale nie potrafilam ubrac w slowa zeby niezdyskryminowac piepraczkow... Ten piesek nie ma wyroku, ale jak Bydgoszcz odkryla ze to slepotka to niestety nieznamy dnia ani godziny... Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Ponieważ nikt nie zadzwonił w sprawie psiaka do schronu do tej pory, proszę o zaniechanie potencjalnych telefonów. Zrobię to sama.... z pomocą.... jutro. Przekażę oczywiście wszystkie wieści. Jakie są opcje wobec psiaka? Quote
monita Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Dzwoniłam !! Tylko już nie dałam znać :oops: Pies ma dwa lata, jest już po kwarantannie, nikt się nie zgłasza, ma numer schroniskowy i siedzi od 4 listopada :-( Ewentualny wykup, to 150 złotych ! Quote
GoniaP Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 A mówili cokolwiek o jego charakterze? Quote
monita Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Pytałam, ale facet powiedział, że trudno określić. Powiedziałam, że jak byłam w schronisku i podchodziłam do krat, to na mnie szczekał, ale facet powiedział, że tak jest często. Pytałam o rekację na psy, które są z nim w boksie. Powiedział, że nie było sygnałów o agresji wobec tamtych psów. Quote
agata56 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 chetnie bym pomogla Homerowi-ale jak juz pisalam -gora 2miesiace - Quote
Recommended Posts