malawaszka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Adka przede wszystkim to my Tobie dziękujemy za tak cudowną opiekę nad Beniem :Rose: i ja też czekam na fotki niecierpliwie ;) Quote
Edi100 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Wybaczcie offa, ale Te Szczeniaczek ma dwa dni zycia:placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10371896#post10371896 Quote
Chandler Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Adka - dzięki za miłe słowa. Fajnie, że doceniasz Dziewczyny. Mnie trochę przeceniasz, ale to miłe :razz:. Bardzo rzadko wpadam na dogo, ale, jak tylko jestem to czytam wątek Benia - niech nie zamiera - Benio to taaaaaki pies, że warto o nim czasem skrobnąć. A zdjęcia? Noooo...:cool3: Quote
sybil Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Czy ktoś ma może jakieś wieści z domku Benia? Minął rok od ostatniego wpisu i...cisza jak makiem zasiał. Pliiiiz, może któraś Cioteczka ma kontakt z Adką?:hmmmm: Quote
Recommended Posts