Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wanda szostek']Przepraszam Was za offa ale wklejam link do moich przydupasków

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9617232&posted=1#post9617232

Nie mogłam wytrzymać, żeby się komuś nie pochwalić. Po raz pierwszy udało mi się wkleić porządne zdjęcia a nie jakieś malizny. Ciotki pochwalcie mnie.

O, to, to, to... Faktycznie były malizny...:evil_lol: Nawet uszu Mimi dobrze nie widziałam :lol:.

A te fotki z lutego są piękniaste..., ale nie tylko dlatego, że dużego formatu - po prostu futrzaki są suuuuuper...:loveu:

Dobrze, że się nauczyłaś wklejać takie zdjęcia przed przyjazdem sznupcia - będzie, co oglądać...:multi: bez lupki...:evil_lol:

Posted

wanda szostak-co za sliczne,unikalne futrzaki ,prawie jak moje(kudly lubie do tarmoszenia)Twoje pieski sa niepowtarzalne,widac ,ze maja jak w raju:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='wanda szostek']Przepraszam Was za offa ale wklejam link do moich przydupasków

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9617232&posted=1#post9617232

Nie mogłam wytrzymać, żeby się komuś nie pochwalić. Po raz pierwszy udało mi się wkleić porządne zdjęcia a nie jakieś malizny. Ciotki pochwalcie mnie.
Przydupaski są odlotowe:loveu: i mają jak w raju to i sznaucuś bedzie mial dobrze, a czy on am jakies imię?

Posted

enia napisał(a):
Przydupaski są odlotowe:loveu: i mają jak w raju to i sznaucuś bedzie mial dobrze, a czy on am jakies imię?

Ja obmyśliłam, ze trzeba wziąć książeczkę z psimi imionami i jak już dojedzie próbować różnych. Przecież przez pół roku pewnie swego nie zapomniał.

Posted

wanda szostek napisał(a):
Ja obmyśliłam, ze trzeba wziąć książeczkę z psimi imionami i jak już dojedzie próbować różnych. Przecież przez pół roku pewnie swego nie zapomniał.

Wanda - mój mąż już próbował...:evil_lol: Tylko, że bez książeczki i pewnie dlatego nie trafił...:lol:

Posted

Wanda ,piekne masz pieski ,takie sznaucerowe :-) Sluchajcie a nie szykuje sie jakas akcja kastracji ogolnopolska ? na wiosne bywaly takie akcje ,wtedy moznaby sznaucerka taniej wykastrowac .
Wanda ,jakiego masz weta ? Jakis rozsadny? Moze by nam rozlozyl na raty koszty kastracji ? Ile to moze kosztowac ?

Posted

Powiem tak - próbujemy coś załatwić, żeby zabieg był poza schr., jeszcze tutaj. Jest trochę drożej niż 100, ale zdecydowałam się zapłacić.
Do Wandy to mam zaufanie na 1000%, bo ma Wasze rekomendacje :cool3:, ale
sznupek to mój pierwszy pies wyciągany ze schroniska - wezmę go na siebie i czuję się odpowiedzialna. Jeżeli już będzie po kastracji, to Wanda nie będzie musiała się o to martwić, a i do nowego domku stałego mógłby pójść w każdej chwili.
Przepraszam Was bardzo, że tak się trochę uparłam, ale jeżeli wypali cała akcja w Poznaniu, to sznupcio miałby zabieg w sobotę i byłby już w domowych warunkach od piątku.
Bardzo chciałabym, żeby to się udało. No to proszę - trzymajcie kciuki...

Posted

Chyba 8 marca jest dzień sterylizacji więc może coś by się udało taniej załatwić.
Tak czy siak Chandler masz moje kciuki i dobre sznaucerowe fluidy :thumbs:

Posted

Słuchajcie kochane ciotki - chyba mam dom dla Sznupka :loveu: dzwoniła do mnie bardzo fajna Pani, kocha zwierzaki - ma dwa maine coony i synka 2,5 letniego - więc dobrze by było sprawdzić jak on reaguje na koty i dzieci - czy byłaby taka możliwość w piątek lub sobotę??? Rozmawiałam z tą Panią prawie pół godziny - o kotach swoich może opowiadać i opowiadać :lol: zaraz poszukam kogoś z Opola żeby podskoczył na wizytę przedadopcyjną.

No i ewentualny transport - Poznań-Wrocław - znacie kogoś kto jeździ tą trasę??? Pani mieszka Pod Opolem, ale do Pozka nie może pojechać ze względu na synka, do Wrocławia natomiast bez problemu podjedzie - oczywiście zwraca koszty transportu.

I co Wy na to????

Posted

malawaszko...:multi: I działamy dalej...:smile:

Muszę znowu sznupcia przypomnieć...:loveu:

[SIZE=3]

Może już niedługo nasz sznupek nie będzie taki smutny...

[SIZE=2]Wszystko sprawdzę - z dziećmi nie ma problemu, a kota...:hmmmm:..., kota też znajdę...:lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Słuchajcie kochane ciotki - chyba mam dom dla Sznupka :loveu: dzwoniła do mnie bardzo fajna Pani, kocha zwierzaki - ma dwa maine coony i synka 2,5 letniego - więc dobrze by było sprawdzić jak on reaguje na koty i dzieci - czy byłaby taka możliwość w piątek lub sobotę??? Rozmawiałam z tą Panią prawie pół godziny - o kotach swoich może opowiadać i opowiadać :lol: zaraz poszukam kogoś z Opola żeby podskoczył na wizytę przedadopcyjną.

No i ewentualny transport - Poznań-Wrocław - znacie kogoś kto jeździ tą trasę??? Pani mieszka Pod Opolem, ale do Pozka nie może pojechać ze względu na synka, do Wrocławia natomiast bez problemu podjedzie - oczywiście zwraca koszty transportu.

I co Wy na to????

Wow!
Madziek jest z Opola :)

Posted

U sznupka wszystko w porządku :loveu: - jest i czeka na ewakuację...:lol:

Już mnie jakaś paranoja dopada i bałam się, że już go nie ma...
Zdjęć nie robimy, żeby zamieszania nie robić... Na razie muszą wystarczyć stare...

Dzisiaj sznupek dla odmiany siedział w niebieskiej budzie (dotąd zawsze w czerwonej). Mój mąż twierdzi, że sznupek go poznał...:razz: No, w każdym razie podniósł głowę i nie odwrócił wzroku - cały czas patrzył na mojego męża, dopóki stał przy klatce. Z budy, co prawda, nie wyszedł, ale dotąd jednak był obojętny, jeżeli nawet popatrzył, to zaraz odwracał głowę... A dzisiaj cały czas patrzył...
Śmiejemy się, że jednak poznaje wujka...

Posted

Moim zdaniem byloby lepiej dla przyszlosci psa ,zeby trafil do Wandy gdzie sprawdzony bylby ,jaki ma stosunek do kotow,czy dzieci.
Czarno myslac:co bedzie jak zostanie adoptowany ,a bedzie wrogo nastawiony do domowych kotow,albo zawarczy na dziecko?

Uwazam ,ze nalezy wpierw pieska poznac,a pozniej adoptowac.

ps.Moj schnaucer ,nauczony jest z kotami zgodnie zyc,ale na dworze jest jest prawdziwym wrogiem.