GoniaP Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Wobec powyższego, wydaje mi się, że lekko panikujesz :evil_lol: Quote
wanda szostek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Przepraszam Was za offa ale wklejam link do moich przydupasków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9617232&posted=1#post9617232 Nie mogłam wytrzymać, żeby się komuś nie pochwalić. Po raz pierwszy udało mi się wkleić porządne zdjęcia a nie jakieś malizny. Ciotki pochwalcie mnie. Quote
Chandler Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='wanda szostek']Przepraszam Was za offa ale wklejam link do moich przydupasków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9617232&posted=1#post9617232 Nie mogłam wytrzymać, żeby się komuś nie pochwalić. Po raz pierwszy udało mi się wkleić porządne zdjęcia a nie jakieś malizny. Ciotki pochwalcie mnie. O, to, to, to... Faktycznie były malizny...:evil_lol: Nawet uszu Mimi dobrze nie widziałam :lol:. A te fotki z lutego są piękniaste..., ale nie tylko dlatego, że dużego formatu - po prostu futrzaki są suuuuuper...:loveu: Dobrze, że się nauczyłaś wklejać takie zdjęcia przed przyjazdem sznupcia - będzie, co oglądać...:multi: bez lupki...:evil_lol: Quote
xxxx52 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 wanda szostak-co za sliczne,unikalne futrzaki ,prawie jak moje(kudly lubie do tarmoszenia)Twoje pieski sa niepowtarzalne,widac ,ze maja jak w raju:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 wanda świetne te Twoje szczotki!!! :loveu: Quote
agata56 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 nooo nareszcie ruszyla sie sprawa sznupka:) :) Quote
weszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Przeczytałam wspaniałe wieści, że szykuje się lepsze jutro dla sznaucerzego smutka. Wanda - wspaniała z Ciebie kobieta. Quote
enia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='wanda szostek']Przepraszam Was za offa ale wklejam link do moich przydupasków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9617232&posted=1#post9617232 Nie mogłam wytrzymać, żeby się komuś nie pochwalić. Po raz pierwszy udało mi się wkleić porządne zdjęcia a nie jakieś malizny. Ciotki pochwalcie mnie. Przydupaski są odlotowe:loveu: i mają jak w raju to i sznaucuś bedzie mial dobrze, a czy on am jakies imię? Quote
wanda szostek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 enia napisał(a):Przydupaski są odlotowe:loveu: i mają jak w raju to i sznaucuś bedzie mial dobrze, a czy on am jakies imię? Ja obmyśliłam, ze trzeba wziąć książeczkę z psimi imionami i jak już dojedzie próbować różnych. Przecież przez pół roku pewnie swego nie zapomniał. Quote
Chandler Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 wanda szostek napisał(a):Ja obmyśliłam, ze trzeba wziąć książeczkę z psimi imionami i jak już dojedzie próbować różnych. Przecież przez pół roku pewnie swego nie zapomniał. Wanda - mój mąż już próbował...:evil_lol: Tylko, że bez książeczki i pewnie dlatego nie trafił...:lol: Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 żeby tylko już by bezpieczny to imię się znajdzie ;) Quote
Romas Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Wanda ,piekne masz pieski ,takie sznaucerowe :-) Sluchajcie a nie szykuje sie jakas akcja kastracji ogolnopolska ? na wiosne bywaly takie akcje ,wtedy moznaby sznaucerka taniej wykastrowac . Wanda ,jakiego masz weta ? Jakis rozsadny? Moze by nam rozlozyl na raty koszty kastracji ? Ile to moze kosztowac ? Quote
malawaszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 no w ramach akcji kastracja powinna koło 100 zł kosztować Quote
Chandler Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Powiem tak - próbujemy coś załatwić, żeby zabieg był poza schr., jeszcze tutaj. Jest trochę drożej niż 100, ale zdecydowałam się zapłacić. Do Wandy to mam zaufanie na 1000%, bo ma Wasze rekomendacje :cool3:, ale sznupek to mój pierwszy pies wyciągany ze schroniska - wezmę go na siebie i czuję się odpowiedzialna. Jeżeli już będzie po kastracji, to Wanda nie będzie musiała się o to martwić, a i do nowego domku stałego mógłby pójść w każdej chwili. Przepraszam Was bardzo, że tak się trochę uparłam, ale jeżeli wypali cała akcja w Poznaniu, to sznupcio miałby zabieg w sobotę i byłby już w domowych warunkach od piątku. Bardzo chciałabym, żeby to się udało. No to proszę - trzymajcie kciuki... Quote
weszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Chyba 8 marca jest dzień sterylizacji więc może coś by się udało taniej załatwić. Tak czy siak Chandler masz moje kciuki i dobre sznaucerowe fluidy :thumbs: Quote
malawaszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Chandler jesteś kochana, że się tak zaangażowałaś dla tego sznupaska :Rose: i oczywiście zaciskam z całej siły :kciuki: Quote
malawaszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Słuchajcie kochane ciotki - chyba mam dom dla Sznupka :loveu: dzwoniła do mnie bardzo fajna Pani, kocha zwierzaki - ma dwa maine coony i synka 2,5 letniego - więc dobrze by było sprawdzić jak on reaguje na koty i dzieci - czy byłaby taka możliwość w piątek lub sobotę??? Rozmawiałam z tą Panią prawie pół godziny - o kotach swoich może opowiadać i opowiadać :lol: zaraz poszukam kogoś z Opola żeby podskoczył na wizytę przedadopcyjną. No i ewentualny transport - Poznań-Wrocław - znacie kogoś kto jeździ tą trasę??? Pani mieszka Pod Opolem, ale do Pozka nie może pojechać ze względu na synka, do Wrocławia natomiast bez problemu podjedzie - oczywiście zwraca koszty transportu. I co Wy na to???? Quote
agata56 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 szkoda,ze nikt nie chcial go sprawdzic jak ja go chcialam :( Quote
Chandler Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 malawaszko...:multi: I działamy dalej...:smile: Muszę znowu sznupcia przypomnieć...:loveu: [SIZE=3] Może już niedługo nasz sznupek nie będzie taki smutny... [SIZE=2]Wszystko sprawdzę - z dziećmi nie ma problemu, a kota...:hmmmm:..., kota też znajdę...:lol: Quote
Edi100 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 malawaszka napisał(a):Słuchajcie kochane ciotki - chyba mam dom dla Sznupka :loveu: dzwoniła do mnie bardzo fajna Pani, kocha zwierzaki - ma dwa maine coony i synka 2,5 letniego - więc dobrze by było sprawdzić jak on reaguje na koty i dzieci - czy byłaby taka możliwość w piątek lub sobotę??? Rozmawiałam z tą Panią prawie pół godziny - o kotach swoich może opowiadać i opowiadać :lol: zaraz poszukam kogoś z Opola żeby podskoczył na wizytę przedadopcyjną. No i ewentualny transport - Poznań-Wrocław - znacie kogoś kto jeździ tą trasę??? Pani mieszka Pod Opolem, ale do Pozka nie może pojechać ze względu na synka, do Wrocławia natomiast bez problemu podjedzie - oczywiście zwraca koszty transportu. I co Wy na to???? Wow! Madziek jest z Opola :) Quote
Chandler Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 U sznupka wszystko w porządku :loveu: - jest i czeka na ewakuację...:lol: Już mnie jakaś paranoja dopada i bałam się, że już go nie ma... Zdjęć nie robimy, żeby zamieszania nie robić... Na razie muszą wystarczyć stare... Dzisiaj sznupek dla odmiany siedział w niebieskiej budzie (dotąd zawsze w czerwonej). Mój mąż twierdzi, że sznupek go poznał...:razz: No, w każdym razie podniósł głowę i nie odwrócił wzroku - cały czas patrzył na mojego męża, dopóki stał przy klatce. Z budy, co prawda, nie wyszedł, ale dotąd jednak był obojętny, jeżeli nawet popatrzył, to zaraz odwracał głowę... A dzisiaj cały czas patrzył... Śmiejemy się, że jednak poznaje wujka... Quote
malawaszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 to by był bardzo dobry znak :loveu::loveu::loveu: Quote
xxxx52 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Moim zdaniem byloby lepiej dla przyszlosci psa ,zeby trafil do Wandy gdzie sprawdzony bylby ,jaki ma stosunek do kotow,czy dzieci. Czarno myslac:co bedzie jak zostanie adoptowany ,a bedzie wrogo nastawiony do domowych kotow,albo zawarczy na dziecko? Uwazam ,ze nalezy wpierw pieska poznac,a pozniej adoptowac. ps.Moj schnaucer ,nauczony jest z kotami zgodnie zyc,ale na dworze jest jest prawdziwym wrogiem. Quote
Recommended Posts