Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia nadal w obróbce... Grzebielucha...:mad:

Jeszcze kilka informacji...
Sznupcio przyszedł do biura skulony, na ugiętych nogach... Pracownik schr. bał się mu zamienić obrożę, przymierzał się do tego...
Potem piesek tak ciągnął do bramy, że noooo... I przestał się kulić...
Poszedł na pierwszy krótki spacer - dużo siusiał. zrobił kupę...
Jak już pisałam - grzecznie wsiadł do samochodu, porozglądał się i położył... Mój mąż pojechał z nim do sklepu kupić kaganiec (na wszelki wypadek), bo w całej tej gonitwie (GoniaP - wiesz... :megagrin:) wcześniej nie kupił... Sznupcio dał sobie spokojnie zmierzyć i zdjąć ten kaganiec... Nie musi go nosić, ale niech ma na wszelki wypadek...
Dalej już wiecie...
I jeszcze raz - ten pies odżywał z każdą sekundą, robił "hopsy", drapał sobie pupę w krzaczkach, podgryzał patyczki...
Te chwile, które z nim spędziłam na pierwszym spacerze są dla mnie bezcenne...
Jak znowu wsiadł do samochodu, położył się, zwinął w krewetkę i pochrapywał...:loveu:

PS
Pani Marto - przepraszam, że tak wyszło... Sznupcio był NAJWAŻNIEJSZY...

PS
Pozdrawiam Panią Anię... Zazdroszczę sznupcia...:cool3:

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Umie jeździć samochodem...

I głaskanko... (dziewczyny - a pamiętacie- podejść do klatki, nie patrzeć na psa, nie być nachalnym... I taaaka odmiana - w trzy sekundy...)

Posted

malawaszka napisał(a):
o rany no naprawdę!!!! psiaku kochany!!! :loveu: żebyś tylko z dzieciątkiem się dogadał i kotów nie zjadł to będzie idealnie :kciuki: :loveu:

Trzymam za to,ale jestem dobrej mysli!:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha Chandler Twój mąż jest świetnym facetem naprawdę, ale uśmiałam się z kompleciku :lol:

Już znam wytłumaczenie...:lol:
"Najpierw wybrałem obrożę... niebieską, żeby było mu do twarzy..., a potem okazało się, że nie ma do niej smyczy..."

Proste...? - Proste... :evil_lol:

Posted

Wiecie co???
Ja bardzo, ale to bardzo sie cieszę, że Sznupek zaczyna nowe, lepsze życie... Ale najbardziej się cieszę, że cieszy się Chandler!!!
Gratulujemy pierwszej wspaniałej adopcji!!! Vivat!!!!

Posted

GoniaP napisał(a):
Wiecie co???
Ja bardzo, ale to bardzo sie cieszę, że Sznupek zaczyna nowe, lepsze życie... Ale najbardziej się cieszę, że cieszy się Chandler!!!
Gratulujemy pierwszej wspaniałej adopcji!!! Vivat!!!!

Dziękuję...
Nie śmiejcie się ze mnie...:cool3: Normalnie chodzę, jakbym na "turbodopalaczu" była...:evil_lol:
Idę na spacer z futrzakami - może trochę ochłonę...:lol: