Chandler Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Zdjęcia nadal w obróbce... Grzebielucha...:mad: Jeszcze kilka informacji... Sznupcio przyszedł do biura skulony, na ugiętych nogach... Pracownik schr. bał się mu zamienić obrożę, przymierzał się do tego... Potem piesek tak ciągnął do bramy, że noooo... I przestał się kulić... Poszedł na pierwszy krótki spacer - dużo siusiał. zrobił kupę... Jak już pisałam - grzecznie wsiadł do samochodu, porozglądał się i położył... Mój mąż pojechał z nim do sklepu kupić kaganiec (na wszelki wypadek), bo w całej tej gonitwie (GoniaP - wiesz... :megagrin:) wcześniej nie kupił... Sznupcio dał sobie spokojnie zmierzyć i zdjąć ten kaganiec... Nie musi go nosić, ale niech ma na wszelki wypadek... Dalej już wiecie... I jeszcze raz - ten pies odżywał z każdą sekundą, robił "hopsy", drapał sobie pupę w krzaczkach, podgryzał patyczki... Te chwile, które z nim spędziłam na pierwszym spacerze są dla mnie bezcenne... Jak znowu wsiadł do samochodu, położył się, zwinął w krewetkę i pochrapywał...:loveu: PS Pani Marto - przepraszam, że tak wyszło... Sznupcio był NAJWAŻNIEJSZY... PS Pozdrawiam Panią Anię... Zazdroszczę sznupcia...:cool3: Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Chandler nawet nie wiesz jaką radochę mi sprawiają Twoje posty :loveu::loveu::loveu: siedzę tu, czytam i uśmiech od ucha do ucha nie schodzi mi z twarzy :multi: Quote
Chandler Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :grins: Kupę robi... I wącha..., wącha..., wącha... Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 hahaha Chandler Twój mąż jest świetnym facetem naprawdę, ale uśmiałam się z kompleciku :lol: Sznup jest boski :loveu: i czekamy aż P. Ania wymyśli imię :razz: Quote
Chandler Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Swędzi ta noga.... ("pechły") A tu wujek mówił leżeć... - na zimnnym chodniku...:stupid: ... w życiu... Quote
Chandler Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Daj łapkę... Eeeee...., a po co? (ale dał - dwa razy...) I co...? Nie jest śliczny...:loveu: Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No Piękny i mądry i wogle same Och:loveu: Czułam że on przytulalski:eviltong: Quote
Chandler Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Nio.... Wujek... i co robimy... Patyczek... fajny... Quote
Chandler Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Umie jeździć samochodem... I głaskanko... (dziewczyny - a pamiętacie- podejść do klatki, nie patrzeć na psa, nie być nachalnym... I taaaka odmiana - w trzy sekundy...) Quote
Chandler Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Z nową ciocią Weroniką...:loveu: A tutaj ciocia powiedziała "siad"... Quote
Chandler Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Rozglądam się... To zdjęcie mnie powaliło...:loveu: Bawi się piłeczką...:loveu: Ta pupcia... Quote
Chandler Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 I na koniec... Sznupcio pozdrawia... Myślę, że już jest szczęśliwy... Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 o rany no naprawdę!!!! psiaku kochany!!! :loveu: żebyś tylko z dzieciątkiem się dogadał i kotów nie zjadł to będzie idealnie :kciuki: :loveu: Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Serce urosło mi do maximum:loveu: Quote
GoniaP Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 malawaszka napisał(a):o rany no naprawdę!!!! psiaku kochany!!! :loveu: żebyś tylko z dzieciątkiem się dogadał i kotów nie zjadł to będzie idealnie :kciuki: :loveu: Trzymam za to,ale jestem dobrej mysli!:loveu: Quote
Chandler Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha Chandler Twój mąż jest świetnym facetem naprawdę, ale uśmiałam się z kompleciku :lol: Już znam wytłumaczenie...:lol: "Najpierw wybrałem obrożę... niebieską, żeby było mu do twarzy..., a potem okazało się, że nie ma do niej smyczy..." Proste...? - Proste... :evil_lol: Quote
GoniaP Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Wiecie co??? Ja bardzo, ale to bardzo sie cieszę, że Sznupek zaczyna nowe, lepsze życie... Ale najbardziej się cieszę, że cieszy się Chandler!!! Gratulujemy pierwszej wspaniałej adopcji!!! Vivat!!!! Quote
Chandler Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 GoniaP napisał(a):Wiecie co??? Ja bardzo, ale to bardzo sie cieszę, że Sznupek zaczyna nowe, lepsze życie... Ale najbardziej się cieszę, że cieszy się Chandler!!! Gratulujemy pierwszej wspaniałej adopcji!!! Vivat!!!! Dziękuję... Nie śmiejcie się ze mnie...:cool3: Normalnie chodzę, jakbym na "turbodopalaczu" była...:evil_lol: Idę na spacer z futrzakami - może trochę ochłonę...:lol: Quote
xxxx52 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jak dlugo piesek siedzial za kratami ,w budzie? :placz::placz::placz: www.zwierzakiuwandy.ovh.org Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='xxxx52']Jak dlugo piesek siedzial za kratami ,w budzie? :placz::placz::placz: www.zwierzakiuwandy.ovh.org Nie jestem pewna, ale chyba od listopada:( Quote
Recommended Posts