Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ciapuś']Mam plakat dla Justusi .Gdyby ktoś chciał to mogę przesłać na maila.
Może jak porozwieszamy po sklepach i lecznicach ktoś sie w niej zakocha

Ja kce!!!! Powieszę aż dwa (cierpię na deficyt fin a tusz sporo kosztuje :oops:) w lecznicy i zoologu w centrum H.
[email protected]

W plakaciku jest błąd: znalazła schronienie :diabloti:

:p

Posted

Ja plakaciki zieszam gdzie się da nawet na klatkowych tablicach informacyjnych w wieżowcach.:p Nie ma błędu w plakaciku bo tam jest napisane że znalała schronienie w domu tymczasowym

Posted

Cioteczki z Łodzi może ktoś zna tego psa albo widział ogłoszenia że ktoś go szuka

W okolicy ulic Paderewskiego – Strycharska (park przy IX LO)znaleziono niedużego psiaka,wyglądem przypominającego mini onka. Pies cały dzień leżał w głębokim śniegu. Miał problemy z chodzeniem, nie opierał się na przedniej prawej łapie, utykał na tylną. Dolegliwości te były następstwem prawdopodobnie potrącenia przez samochód. W badaniu lekarskim nie stwierdzono złamań, lecz bardzo silne stłuczenia. Po podaniu leków przeciwzapalnych i przeciwbólowych, dolegliwości ustąpiły – zwierzak normalnie chodzi, dopisuje mu apetyt.
Kontakt w sprawie psa
507-078-880
792-061-133 Agnieszka