szajbus Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Domki ustawiajcie sie w kolejce po naszą królewnę! Quote
anovip1 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [SIZE=6]Justuniu już jestem Słoneczko :lol: Witaj Skarbuniu:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:Co u ciebie słychać najwspanialsza ,najukochańsza mordeczko :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Pewnie stęskniona za anovipkiem! :loveu: Quote
szajbus Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Piekna, młoda, mądra, wysterylizowana sunia czeka na najwspanialszy domek pod słońcem Quote
agata51 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Ślepe te domki jakieś, ale zobaczysz, suniu, w końcu zjawi się ten JEDYNY, ten TWÓJ. Warto poczekać. Quote
zuzka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 U Justusi wszystko w jak najleprzym pożądku to nie ta sama psinka która do mnie przyszła.Justa zrobiła się wesołą,rozbrykaną,ufną sunią.Ona jest gotowa zrobic następny krok w swoim życiu i zamieszkac w swoim domku u boku swojego :loveu:człowieka. Quote
anovip1 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Wspaniałe wiadomości, cudownie Justusiu. Czekamy ,aż się pojawi ten wymarzony, najwspanialszy domeczek dla ciebie. Quote
zuzka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 ;)Od Justusi liznięcie łozorkiem i machnięcie ogonkiem dla:loveu: cioteczki anovip1.;) Quote
anovip1 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 zuzka napisał(a):;)Od Justusi liznięcie łozorkiem i machnięcie ogonkiem dla:loveu: cioteczki anovip1.;) :placz::lol::placz::lol::placz::lol: Dziękuję zuzko bardzo :lol:. Ucałuj baaaardzo mocno i uściskaj Justusię ode mnie :loveu::loveu::loveu: Quote
wanda szostek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kiedy będzie ten wspaniały domek. Mało tych domków a pieski płaczą i czekają. Quote
agata51 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Domku, na miłość boską, zdecyduj się wreszcie! Quote
Hotel KADIF Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Anovipku!! Czy dzwoniła do Ciebie ta babka co jej dałam telefon w sprawie Justy?? Miała dzwonić.... :roll: A Justka czeka na fajny dom!! Quote
anovip1 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='DIF']Anovipku!! Czy dzwoniła do Ciebie ta babka co jej dałam telefon w sprawie Justy?? Miała dzwonić.... :roll: A Justka czeka na fajny dom!! :shake: Niestety DIF-ciu , nie zadzwoniła :shake: Czekałam ,czekałam........ a tu cisza. :-( Może jeszcze zadzwoni ? Mimo wszystko nie załamujemy się, ponieważ Justusia musi mieć najwspanialszy domeczek i na taki właśnie cierpliwie z naszą cudowną sunieczką czekamy :lol: Quote
agata51 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Co za oczy! Doczekasz się , Justusiu, cudownego domku. :loveu: Quote
zuzka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Justynia cudowna sunia czeka na wysniony przez nią domek i nie traci nadziei.Domki nie zastanawiajcie sie dłuzej Quote
anovip1 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Justusia, pycholek do zacałowania. Czeka na cudownego człowieka i najpiękniejszy domeczek !!!!! Quote
agata51 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dobranoc, Justusiu. Wyśnij wreszcie ten domek! Quote
Hotel KADIF Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Takie podbijanie jest bez sensu..... :shake: Cały czas wchodzimy tylko my na ten wątek! Cały czas te same osoby.... Słuchajcie! :PROXY5::PROXY5::PROXY5: Czy Justa wychodzi na spacer w miasto, czy jest wypuszczana na ogród? Jeśli wychodzi to może skołować taką chustę z napisem "szukam domu" i jej założyć? O takie: http://www.dogomania.pl/forum/f1075/zielone-chusty-szukam-domu-dla-bezdomnych-zwierzakow-kup-teraz-na-zywiec-126082/ Co prawda bazarek zamknięty, ale gdzieś czytałam, że siostra mru robi. A czy Justa ma jakiś plakacik zrobiony? Jeśli tak podeślijcie mi na maila [email protected] to porozlepiam w Halinowie. Już sama nie wiem co robić, żeby ten pies znalazł dom!! :niewiem: Gdzie ten domek dla Justusi.......Ona tak długo czeka! :shake::-( Quote
zuzka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Justa wychodzi na długie spacery i mysle ze taka chusta to dobry pomysł.Ja tez prosiłam o plakaty Justusi. Quote
pusia2405 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Super pomysł z tą chustą;). Musi się przecież znaleźć jej człowiek!! Quote
Reno2001 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='pusia2405']Super pomysł z tą chustą;). Musi się przecież znaleźć jej człowiek!! MOże fotki w tej chustce tez jej popstrykac? Wiecie co, ja sie ostatnio wkurzyłam. Artykuł o Justusi był ...lakoniczny, delikatnie mówiąc. ExpressIlustrowany zaś w piatkowym wydaniu walnął mega artukuł o kupowaniu zwierzątek pod choinkę. Nie wiem co to za głąb pisał, ale należałoby się po kims równo przejechac. Bynajmniej autor/ka nie zniechęcał do zakupu. Wręcz przeciwnie, stwierdzał, że jeśli dziecko będzie się zajmowało zwierzaczkiem, to spokojnie można taki prezent kupic :chainsaw:. No po prostu rozwalio mnie na łopatki. W Mielcu właśnie wydaliśmy 2-letniego mposa, którego oddali właściciele, bo ...dzieci już się nie chciały nim zajmowac :angryy:. No i zachowaj tu nerwy człwieku. Za poruszanie tematu zakupu szczeniaczków i kociaczków i wszelkiej maści innych zwierzaczków tuż przed Świętami powinno byc KARALNE!!! Quote
szajbus Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Domki, nawet nie wiecie jakie cudo na was czeka!!!!!!!!!!!! Quote
Ayia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [SIZE=5]Justusia się przypomina że dalej czeka na domek.. Quote
agata51 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Są też takie artykuły: Onet.pl Pies P.S. To nie pies ma być podarkiem pod choinkę dla człowieka, tylko człowiek podarkiem dla psa. Znów mi wyszedł głupi aforyzm. Quote
Recommended Posts