ciapuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Justusia czekan już długo a nawet bardzo długo ..... To już prawie rok jak jest pod naszą opieką :-( Quote
zuzka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Sunia czeka na ten jeden jedyny domeczek, Quote
zuzka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 No nareszcie mi się udało wstawic dużą fotke Quote
agata51 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ciapuś napisał(a):Justusia czekan już długo a nawet bardzo długo ..... To już prawie rok jak jest pod naszą opieką :-( Niejeden psiak westchnąłby tylko: "Dopiero rok... W dodatku na piernatach się wyleguje. Takiej to dobrze..." Justuśku, wiosna idzie to i domek się obudzi. :loveu: Quote
ciapuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Wiem że są psy które czekają dużo dłużej ale są też psy które czekają dużo dużo krócej i znajdują dom Bardzo sie boje jak Justunia przeżyje kolejne rozstanie .Ona jest psem który bardzo sie przywiązuje i bardzo przeżywa rozstania.:-( Quote
agata51 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Do was musi być szczególnie przywiązana, rozstanie będzie bolesne dla obu stron. Niech tam, przeżyjecie, byle domek się znalazł. Im szybciej, tym lepiej. Domku, absolutnie wyjątkowa Justusia nie chce i nie może już dłużej czekać na ciebie! Quote
anovip1 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='agata51']Do was musi być szczególnie przywiązana, rozstanie będzie bolesne dla obu stron. Niech tam, przeżyjecie, byle domek się znalazł. Im szybciej, tym lepiej. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :iloveyou: Justusia :iloveyou: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: :loveu: Oj ,kochamy Justunię :loveu: Tak ciężko pracowała,starała się tak bardzo. Musi trafić do wspaniałych ludzi. Zasłużyła na to. Quote
Niewiasta_21 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Justa naprawde jest piękna i ma ogromne serce do kochania. To prawdziwy Fundacyjny skarb :loveu: Quote
agata51 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Chyba jest jeszcze paru wspaniałych ludzi na tym świecie? Hej, hej, odezwijcie się! Justka czeka! Quote
Hotel KADIF Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Oj... Justusiu!!! Czemu nie ma domku? :-( Ludzie są ślepi.... Quote
szajbus Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Pewnie zapadli w zimowy sen i czekają, aż mi klapki z oczu spadną! Quote
agata51 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Zima puściła, domki się budzą, lada moment któryś wypatrzy Justkę! Quote
zuzka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 anovip1 napisał(a):Kto pokocha Justusię ? Oj tak kto ją pokocha ? Justusia to kochana psinka,jest grzeczna nie brudzi w mieszkaniu i nic nie gryzie (nie niszczy) grzecznie zostaje sama w domu jest cicha i spokojna .To sunia tolerująca dzieci w każdym wieku,koty,inne psy,pięknie chodzi na smyczy nie ciągnie się .To wymarzona psiak do kochania.:loveu::loveu::loveu: Quote
anovip1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dobranoc Justusiu Moje ukochane serduszko , śnij o cudownym domku Quote
agata51 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Domku, co z tobą! Nie każ na siebie czekać! Quote
wanda szostek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Domek powoli jakiś się znajdzie. Trzeba jednak bardzo pilnować, aby był to domek taki w którym Justusia będzie szczęśliwa i nic jej nie zagrozi. Ona już przeszła swoje. Justusiu tego Ci życzę. Quote
agata51 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Justko, biegniemy po domek twoich marzeń! Quote
zuzka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Jakoś nie mam odwagi JUSTUSI puścić ze smyczy bo boje się że mój Mały ją gdzieś może wyprowadzi ,chodzi na baaardzo długiej smyczy tak żeby mogła pobawić się na śniegu.Bardzo to lubi. Quote
Recommended Posts