Niewiasta_21 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Koniecznie trzeba to uczcić. Ciesze się ogromnie,nawet niewiem co napisac. Justa powodzenia! Iwonka, dziękuje :loveu: Quote
Evelin Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi: Wszystkiego najlepszego Justa w nowym domu! Super! Quote
zuzka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Bardzo się ciesze że Księżniczka nareszcie ma koczany domek.Ciekawe co tam u niej słychać może już doszły jakieś więści:czytaj: Quote
anovip1 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Widzę,że nie tylko ja tęsknię za Justusią . Nie martw się zuzko, u Justusi wszystko w porządku. Domek jest wspaniały , pokochał ją tak jak my :loveu: i kontaktuje się ze mną na bieżąco. Sama wiesz,że jak ktoś ją pozna , natychmiast pokocha całym sercem. Justusi nie można nie kochać ,ona jest cudowna :loveu: Ostatnio dostałam wiadomość, że sunia jest super, jest spokojna, cały czas chodzi za swoją Panią, przymila się i prosi o głaskanie. Quote
Hotel KADIF Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Justa.....cóż mogę powiedzieć...??!! Kolejna "szara mysza" z dogo, która zawojowała serce człowieka!!!! I powiedzcie sami... Czy ta adopcja nie wlewa nam wszystkim otuchy i nadziei w serca? Czy nie pobudza do walki o psiaka? Jak sądzicie.. czy TEN pies bez Waszej pomocy znalazłby miejsce w sercu człowieka?! Nie sądzę... I za to, dziewczyny... po prostu.... DZIĘKUJĘ!!!!:Rose::Rose::Rose: Quote
anovip1 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Nasza cudowna, ukochana [SIZE=6]Justusia przemieniła się w panienkę o imieniu Rasta. W domku jest bardzo spokojna , grzeczna i łagodna. Najszczęśliwszym dla niej dniem jest ten ,w którym jej Pani po porannym spacerku , nie wychodzi do pracy i zostaje razem z nią w domku. Podczas posiłków ustępuje pierszeństwa kotkom i cierpliwie czeka na swoją kolej. Jej ulubionym miejscem do spania i leżenia jest fotel . Quote
agata51 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jasna cholera, nic nie powiem, najnormalniej ryczę! Quote
anovip1 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Rastusia ( Justusia :lol: ) w podróży do swojego domku . W swoim domeczku :lol: Quote
zuzka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jaki to piękny widok Rastusia ( Justusia ) w swoim kochanym domeczku.:smilecol: Quote
agata51 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Matko, cóż za maniery! Ile gracji i dostojeństwa! Chociaż już wtedy miała w sobie to COŚ! Quote
ewatonieja Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 a iwona coś mowiła o wyjeździe w rejony Justy :evil_lol: czy ja dobrze zrozumiałam? wizyta po adopcyjna? Quote
anovip1 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ewatonieja napisał(a):a iwona coś mowiła o wyjeździe w rejony Justy :evil_lol: czy ja dobrze zrozumiałam? wizyta po adopcyjna? Dobrze zrozumiałaś , byłam w Częstochowie. Wizyta poadopcyjna ,a dlaczego? Wiadomości o suni otrzymuję na bieżąco. Fakt , spotkałam się z Panią Rasty ,ale całkiem prywatnie. Rastusi dla jej dobra i adaptacji w domku miałam nie widzieć ............... ale stało się i nie żałuję spotkałam ją i to co zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Kochają ją i ona ich pokochała ,to cudowne :loveu: Zachowanie Justusi mówi samo za siebie . Ze swoją Panią i Misią Drzemanko w ulubionym fotelu Rastusia na kanapie Quote
ewatonieja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 no w końcu ma swoich ludzi i swoją kanape :evil_lol: Quote
szajbus Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No i sie kurde rozbeczałam patrzac na te fotki! Ja tez kocham tych ludzi :loveu::loveu: Quote
Evelin Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Nie ma to jak zobaczyć szczęśliwy finał w prawie beznadziejnej sprawie.. Rasta,szczęściara jesteś..i oby tak dalej... Brak mi słów,ale bardzo,bardzo się cieszę... Quote
Hotel KADIF Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Justa po długiej drodze znalazła swoje miejsce na ziemi!!! Oj, dziewczyny! Gdyby nie Wy....jak potoczyły by się losy Justki :roll:? Nawet nie chcę myśleć!!! Quote
anovip1 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 W sobotę zawiozłam Rastusi maskoteczkę i dostałam śliczne foteczki. Oczywiście słoneczko śpi na swoim fotelu z piesiem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kofana Rastusia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
szajbus Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Słodka jak cukiereczek :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts