anovip1 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [FONT=Palatino Linotype]Proszę wszystkie cioteczki , które pokochały [SIZE=5]Justusię:loveu:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] o mocno zaciśnięte kciuki za nasze słoneczko :oops:[/FONT] Quote
zuzka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [FONT=Arial Black]Słoneczko z Małym baaardzo baaardzo mocno trzymamy kciuki[/FONT] [FONT=Garamond]:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
ewatonieja Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 a co sie kroi czy to dzis ten dzien czy jutro bo juz sie pogubiłam:oops: Quote
zuzka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ewatonieja napisał(a):a co sie kroi czy to dzis ten dzien czy jutro bo juz sie pogubiłam:oops: Jutro ale już od dzisiejszego dnia trzymamy kciuki Quote
zuzka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [FONT=Fixedsys]Justuniu bezpiecznej i szczęśliwie zakończonej[/FONT] [FONT=Fixedsys]podróży :loveu: [/FONT] Quote
anovip1 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='zuzka'][FONT=Fixedsys]Justuniu bezpiecznej i szczęśliwie zakończonej[/FONT] [FONT=Fixedsys]podróży :loveu:[/FONT] Z przyczyn od nas niezależnych nastąpiła mała zmiana planów. Justusia przez kilka dni będzie mieszkała u mnie, a później miejmy nadzieję że wreszcie trafi do swojego domku. Quote
ewatonieja Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ile dokładnie dni i czy masz załatwiony transport? gdzie ten domek? jeśli chodzi o przyszły weekend to moge pomóc, niestety z dnia na dzień ciężko zmienić plany :oops: Quote
wanda szostek Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Czyli tymczasowo Justusia przygotowuje się do drogi na pokojach. Quote
szajbus Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Nie wiem czy ja jezdem jakaś wyklęta na dogo? Widze, ze wy piszecie na watkach a ja nie mogłam się dostać, bo mnie co rusz wywalało. Czy Justusi szykuje się naprawdę domek? Czy mam ja wycofać z ogłoszeń? Quote
zuzka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dzisiaj trudno wejść na dogo :angryy: .Tak Justusi szykuje się domek :multi: ,anovi1 przygotowywuje ją u siebie do drogi więc tymczas można tak powiedzieć że jest wolny. Quote
szajbus Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dziewczyny a to taki SUPER domek dla naszej królewny? Quote
Reno2001 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dogo szaleje non stop. Ledwo uda się wejśc a juz człowieka wywala :angryy:. Trzymam kciuki za domek dla Justusi. Oby, oby ... Quote
anovip1 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 agata51 napisał(a):No i co? No i co? Justusia jeszcze przez kilka dni pomieszka u mnie. Jest bardzo grzeczniutka i bezkonfliktowa. Z całą moją gromadką potrafiła się pięknie zintegrować. To niesamowita sunieczka. Domek się pojawił .....ale nie zapeszajmy,musimy jeszcze poczekać. Pojedziemy z nią w weekend pociągiem, aby zapoznać się z domkiem. Tak więc prosimy o mocne kciuki. Pamiętajmy ,że dla Justusi domek musi być najwspanialszy ,taki który pokocha ją z całego serca. Quote
Hotel KADIF Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='anovip1'] Pamiętajmy ,że dla Justusi domek musi być najwspanialszy ,taki który pokocha ją z całego serca. No, nie może być inaczej!!! :diabloti: Justa jest ulubienicą dogomaniaków z całej Polski i domek ma ją KOCHAĆ i rozpieszczać! :eviltong: Jak nie to będzie miał z nami do czynienia, co tak?! :mad: Quote
pusia2405 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Po długiej nieobecności na dogo, takie wieści...Ja też trzymam mocno kciuki!!! Quote
zuzka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Dla wszystkich cioteczek http://www.paczekdlaciebie.pl/334417 Quote
Recommended Posts