zuzka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 :loveu::loveu: Czekamy na wieści o Justuni :loveu::loveu: Quote
anovip1 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Słoneczko już po wieczornym spacerku :loveu: Razem z Justusią po białym puszystym dywanie wybiegałyśmy i wyszalałyśmy się za wszystkie czasy. Jest wspaniałym ,cudownym psiakiem, prawdziwym diamencikiem. Właśnie szykuję jej jedzonko i kładziemy się wcześniej do łóżeczka, bo jutro raniutko ......... w drogę. Teraz grzecznie leży ,bacznie obserwuje wszystko wokół i wydaje się zamyślona. Czyżby coś wyczuwała ....... ? Quote
agata51 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Niech dobry anioł czuwa dziś nad tobą, Justusiu. Quote
zuzka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Trzymamy kciuki z całej siły :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ciapuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Tylko dajcie znać jak będzie już coś wiadomo Quote
zuzka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Czekamy z bijącym jak młot sercem na wieści o Justuni.:iloveyou: Quote
ewatonieja Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ktos dzwonił do iwony, bo moich nie odbierała Quote
ciapuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuchy-ciuszki-fatalaszki-dla-fpr-zwp-do-28-02-zapraszam-132108/ Quote
ciapuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 i kolejny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-fajnego-dla-kazdego-dochod-dla-fpr-zwp-do-28-02-a-132125/#post11842190 zapraszam Quote
Hotel KADIF Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pewnie się goszczą..... :eating::knajpa::drink1::drinking: Na pewno wszystko jest oki!!! Quote
anovip1 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Justusia już w swoim,takim prawdziwym,najpiękniejszym, wspaniałym domku, wśród cudownych ,kochających ją ludzi . O takim domku dla niej marzyłam. Cała rodzina jest zachwycona Justeczką. Pokochali ją i są zauroczeni jej wspaniałym charakterem. Na takiego psa właśnie czekali :loveu: A Justunia , no cóż ledwie do domu weszła natychmiast postanowiła wypróbować w sypialni łóżeczko ( :lol: tam ze swoją Panią będzie wypoczywała ) ,następnie zwiedziła całe mieszkanie ,oczywiście zaraz na wstępie została przekupiona smakołykami ;) Mieszkanie dzieli z dwoma wspaniałymi kociakami i jak na razie starają nie wchodzić sobie w drogę,obserwują się wzajemnie i mijają. Razem z Justusią po krótkim spacerku poznaliśmy rodzinę ,której będzie częstym gościem . Oni są również zachwyceni jej urodą i charakterem. Dziękuję wszystkim ciociom ,którym los Justusi leży na sercu z mocne kciuki i kibicowanie.:Rose: Mamy obiecane otrzymywnie wiadomości o Justeczce. :razz: Natalko,czy Ty kobieto,oby do mnie dzwoniłaś? Od Ciebie nie mam żadnego połączenia :evil_lol: Quote
Reno2001 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 :laola::laola: No to świętujemy dziś!!!!!! Quote
ciapuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 zdecydowanie zaczynamy świętować :cunao::cunao::cunao: Quote
szajbus Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Doczekała się nasza królewna, ale z tego co piszesz cioteczko warto było czekac! Justuniu bądź szczęsliwa! Quote
ewatonieja Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Iwono to byłam ja z telefony Grzesia wpisz do ksiązki kontaktów paznokcie obgryzione, włosy wydarte chyba wezme przykład z jednej naszej koleżanki ;) nerwy nerwy nerwy czekanie jest zabójcze ale warto było łezka poleciała :placz: dobra wiecej niz 1 :shake: Iwono oby wszyscy byli tak zdeterminowani jak Ty :Rose::modla: ukłony może imprezkę zrobimy? jest co uczcić! Quote
anovip1 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Upsss,sorki Natalko :oops: był telefon,ale wtedy byliśmy z Justką na spacerze ( bez torebki :evil_lol: ) To kiedy świętujemy ? A co do domku Justusi ,to już miałam telefon :lol: Justusia po naszym wyjściu popiskiwała ,ale natychmiast została zaproszona na łóżeczko i wygłaskana przez swojego Pana. Później ,gdy wróciła jej Pani , razem z kotką wtulały się w nią na łóżeczku w sypialni (mam nadzieję ,że przyjaźń psio - kocia szybko sie zawiąże) Justusia uwielbia głaskanko ,pragnie ciepła i miłości :loveu: Dom w którym zamieszkała jest w pełni gotów spełnić jej potrzeby. Quote
invictus hilaritas Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo, bardzo się ciesze :) Quote
agata51 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Co za dzień! Justka wreszcie w domu! A daleko nam wywiało królewnę? Quote
anovip1 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Bardzo dziękuję za pomoc invictus hilaritas. Ogromny buziaczek od Justusi:Rose: Nasza królewna zamieszkała w Częstochowie, ma piękną okolicę na spacerki. Quote
Recommended Posts