Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słoneczko już po wieczornym spacerku :loveu:
Razem z Justusią po białym puszystym dywanie wybiegałyśmy i wyszalałyśmy się za wszystkie czasy. Jest wspaniałym ,cudownym psiakiem, prawdziwym diamencikiem.
Właśnie szykuję jej jedzonko i kładziemy się wcześniej do łóżeczka, bo jutro raniutko ......... w drogę.
Teraz grzecznie leży ,bacznie obserwuje wszystko wokół i wydaje się zamyślona.
Czyżby coś wyczuwała ....... ?

Posted

Justusia już w swoim,takim prawdziwym,najpiękniejszym, wspaniałym domku, wśród cudownych ,kochających ją ludzi .
O takim domku dla niej marzyłam. Cała rodzina jest zachwycona Justeczką.
Pokochali ją i są zauroczeni jej wspaniałym charakterem. Na takiego psa właśnie czekali :loveu:
A Justunia , no cóż ledwie do domu weszła natychmiast postanowiła wypróbować w sypialni łóżeczko ( :lol: tam ze swoją Panią będzie wypoczywała ) ,następnie zwiedziła całe mieszkanie ,oczywiście zaraz na wstępie została przekupiona smakołykami ;)
Mieszkanie dzieli z dwoma wspaniałymi kociakami i jak na razie starają nie wchodzić sobie w drogę,obserwują się wzajemnie i mijają.
Razem z Justusią po krótkim spacerku poznaliśmy rodzinę ,której będzie częstym gościem . Oni są również zachwyceni jej urodą i charakterem.

Dziękuję wszystkim ciociom ,którym los Justusi leży na sercu z mocne kciuki i kibicowanie.:Rose:
Mamy obiecane otrzymywnie wiadomości o Justeczce.

:razz: Natalko,czy Ty kobieto,oby do mnie dzwoniłaś?
Od Ciebie nie mam żadnego połączenia :evil_lol:

Posted

Iwono to byłam ja z telefony Grzesia wpisz do ksiązki kontaktów
paznokcie obgryzione, włosy wydarte chyba wezme przykład z jednej naszej koleżanki ;) nerwy nerwy nerwy czekanie jest zabójcze
ale warto było łezka poleciała :placz: dobra wiecej niz 1 :shake:
Iwono oby wszyscy byli tak zdeterminowani jak Ty :Rose::modla: ukłony
może imprezkę zrobimy? jest co uczcić!

Posted

Upsss,sorki Natalko :oops: był telefon,ale wtedy byliśmy z Justką na spacerze ( bez torebki :evil_lol: )
To kiedy świętujemy ?

A co do domku Justusi ,to już miałam telefon :lol:
Justusia po naszym wyjściu popiskiwała ,ale natychmiast została zaproszona na łóżeczko i wygłaskana przez swojego Pana.
Później ,gdy wróciła jej Pani , razem z kotką wtulały się w nią na łóżeczku w sypialni (mam nadzieję ,że przyjaźń psio - kocia szybko sie zawiąże)
Justusia uwielbia głaskanko ,pragnie ciepła i miłości :loveu:
Dom w którym zamieszkała jest w pełni gotów spełnić jej potrzeby.