Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakże mało kto pamięta? Pamiętam, zaglądam, ale wnuśka mi się ostatnio rodziła, to i nie było jak zajrzeć. Justeczko, domku, tego jednego, jedynego życzę z serca całego.

Posted

Wczoraj byłam u Justy. Nie widziałam jej ... no dobra, nawet się nie przyznam ile :oops:. To co zobaczyłam przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Justa to zupełnie inny pies. Widział mnie po baaaaardzo długiej przerwie i sądziłam, ze bedzie trzymała dystans a tymczasem zostałam obskakana i wylizana. Justa nadstawiała się do głaskania i prowokowała do zabawy. Zapewne okres przejściowy w nowym domu będzie dla niej dośc trudny, bo starsznie przywiązała się już do zuzki i obecnego domu, ale wiem, że da sobie radę. Nie ma co się nad nia roztkliwiac, bo Justa to na prawdę fantastyczna, wesoła i na swoim terenie, pewna siebie sunia.
Da sobie spokojnie radę w nowym domu!!!

Dom pilnie potrzebny, bo każdy dzień Justy w DT działa juz na jej niekorzyśc. Ona już zbyt mocno pokochała obecny stan rzeczy.

Posted

czarna0987 napisał(a):
boję się że za jakiś czas zabranie Justki z DT będzie dla niej ogromna trauma :placz:
Ona chyba już bardzo się tam zadomowiła

Oj tak baaaardzo na wzajem przywiązałyśmy się do siebie ona jest taaaka kochana :loveu: :loveu::loveu: