anovip1 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 zuzka napisał(a):Wysłałam nowe fotki Justy :evil_lol: Z ogromną radością i niecierpliwością czekamy na foteczki słoneczka i wieści ,co u niej słychać . Quote
zuzka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Wczoraj wysłałam fotki Justusi i Kajtka do Ciapusiowi ale Ciapuś ich nie wystawił :mad:.Ja sama niu umie wystawiac. Quote
ciapuś Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 zuzka napisał(a):Wczoraj wysłałam fotki Justusi i Kajtka do Ciapusiowi ale Ciapuś ich nie wystawił :mad:.Ja sama niu umie wystawiac. ależ wstawił :angryy::angryy::angryy: ale dogo szaleje i raz je widać a raz nie Quote
anovip1 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jaka ona jest słodziutka :loveu: :loveu: :loveu: Pięknie śpi nasze serduszko. Oby jej się trafił domeczek ,taki jak tymczas u zuzki. Kochana, przytulaśna i milusińska . Justusia taka wspaniała ,szarutka ,kofana myszeczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :cool3:Justa śni o domku to widać na fotce Quote
szajbus Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Zuzka, odezwała sie ktoś w sprawie Justki? Pytam, bo ma tego obserwatora na allegro Quote
zuzka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Nie jak narazie nikt sie nie odezwał. :angryy: . Quote
zuzka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Wszystkim dogomaniakom życze SZCZĘŚLIWEGO NAWEGO ROKU. Quote
szajbus Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dziekujemy i wzajemnie Tak to jest z tymi obserwatorami. Obserwują wzbudzając niepotrzebne nadzieje. Cóz Justusia czekamy nadal na ten jedyny, najlepszy domek Quote
zuzka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Justusia ma nadzieje ze poczatek 2009r będzie dla niej szczęśliwy. Kochany sierściuszek czeka na swój domek. Quote
anovip1 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nasze słoneczko ukochane [SIZE=5]Justunia cały czas czeka, aż ją pokocha ten najważniejszy dla niej,ukochany człowiek. Justusia to bardzo mądra sunieczka . Cały czas cierpliwie pokonywała napotykane trudności dnia codziennego. Mimo ciężkiej zimy i bardzo trudnych warunków w jakich się oszczeniła , była troskliwą, bardzo opiekuńczą mamą. Później pokonywała z uporem poszczególne etapy socjalizacji. Była i jest bardzo pilną uczennicą. Jest bardzo łagodna w stosunku do ludzi, dzieci ,oraz zwierząt. Patrząc na łagodność Justuni nawet powiedzenie "żyje jak pies z kotem" traci sens :evil_lol: Quote
hanka456 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Najlepsza z najlepszych Justa czeka na dom. Quote
zuzka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ale super wyszły te fotki :evil_lol: "żyje jak pies z kotem" a tu śpią jak dwa kumple :multi:.Domki popatrzcie jaka ona kochana. Quote
zuzka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Justunia dziękuje cioteczkom za odwiedzinki. Quote
szajbus Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Justunia jest wyjątkowym psem i prosimy dla niej o ten wyjątkowy domek Quote
anovip1 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 :loveu: :loveu: :loveu: Justusia :loveu: :loveu: :loveu: to wyjątkowa, wspaniała ,niesmowita i kochana sunieczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts