Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bonsai lepiej się czuję, dziękuję ale niestety wczoraj byłam na policji i mam skierowanie do lekarza sądowego, a on..... może podważyć zwolnienie chirurga i dać mi mniej niż 7 dni a wtedy tylko mogę go pozwać prywatnie..... nasze polskie prawo wiele pozostawia do życzenia.....niestety tak jak już pisałam nigdzie nie chodzę sama po prostu bardzo się boję i wychodzę tylko z Sethem (zazwyczaj z oby dwojgiem) ale czasem muszę jechać do miasta więc zabieram tylko Setha

Posted

Bardzo ładne pieski, weszłam tutaj bo zaintrygował mnie tytuł:)
Od czasu do czasu czytam ten wątek i jestem pełna podziwu dla Twojego oddania dla tych piesków.
A co do tego co Cię niedawno spotkało byłaś bardzo odważna i uratowałaś tą sunię ale szkoda,że Ciebie takie coś spotkało ale jak tacy ludzie nie mają szacunku dla innych to jak mogą mięć dla zwierząt?najchętniej sama bym takim ludziom coś zrobiła:mad: wracaj szybko do zdrowia.
pozdrawiam.

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Witam:multi: Śliczne masz te psiaki:loveu: Takie podobne do siebie:loveu:

witam cie serdecznie globalnydog193 w naszej galerii i bardzo dziękuję za miłe słowa,
a co do odpowiedzi na pytanie julie niestety nie wiem co z tą sunią, ona wyglądała jakby była bezdomna i na pewno niedawno rodziła dzieci bo widać było że karmi :shake: , ale to różnie bywa bo wiele osób po prostu niedba o swoje psy i one wyglądają jakby były bezdomne, mam nadzieje że z nią nie jest źle.....:-( gdyby wtedy zginęła umarłyby pewnie i jej małe psiaki :placz:

Posted

wklejam kilka zdjęć z naszego dzisiejszego spaceru do parku z psami
aha i wstawiam dodatkowo swoje zdjęcia żeby pokazać wszystkim którzy trzymali za mnie kciuki że rana na twarzy zniknęły dziękuję wam za to że ze mną byliście w tych chwilach

Posted

bonsai_88 napisał(a):
No... już ślicznie wyglądasz :cool3:. Fajne zdjęcia z psiakami, to pierwsze bardzo mi się podobało...

dziękuję bonsai88 to miło z twojej strony, oprócz psychicznego lęku (który pewnie z czasem przejdzie) śladów na twarzy już nie ma....

Posted

Daruniu, bardzo Ci współczuję całej sytuacji z tym chorym dziadem, ale widzę, że fizycznie już ok. Śliczna dziewczyna z Ciebie :loveu:

a psiaki niesamowite...

pozdrawiam :p