darunia-puma Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 cześć kasieńko to tak jak Shilla moja sierotka raczej nic by nie zrobiła choć zawsze mogę się pomylić co do niej bo jest bardzo mocno związana ze mną emocjonalnie więc może...... Quote
darunia-puma Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 dziękuję mortikia to bardzo miłe z twojej strony Quote
bonsai_88 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Zawodowe zdjęcia ;)... zwłaszcza sesja pościelowa :). Napisz jak się czujesz? Już lepiej? Quote
darunia-puma Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 bonsai lepiej się czuję, dziękuję ale niestety wczoraj byłam na policji i mam skierowanie do lekarza sądowego, a on..... może podważyć zwolnienie chirurga i dać mi mniej niż 7 dni a wtedy tylko mogę go pozwać prywatnie..... nasze polskie prawo wiele pozostawia do życzenia.....niestety tak jak już pisałam nigdzie nie chodzę sama po prostu bardzo się boję i wychodzę tylko z Sethem (zazwyczaj z oby dwojgiem) ale czasem muszę jechać do miasta więc zabieram tylko Setha Quote
bonsai_88 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Mam nadzieję, że lekarz sądowy nie podważy zdania "zwykłego" lekarza... no i niech pamięta ile dni na zwolnieniu już jesteś! Quote
Julie Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Bardzo ładne pieski, weszłam tutaj bo zaintrygował mnie tytuł:) Od czasu do czasu czytam ten wątek i jestem pełna podziwu dla Twojego oddania dla tych piesków. A co do tego co Cię niedawno spotkało byłaś bardzo odważna i uratowałaś tą sunię ale szkoda,że Ciebie takie coś spotkało ale jak tacy ludzie nie mają szacunku dla innych to jak mogą mięć dla zwierząt?najchętniej sama bym takim ludziom coś zrobiła:mad: wracaj szybko do zdrowia. pozdrawiam. Quote
Julie Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 A tak apropo nie wiesz co z tą sunią która obroniłaś? Quote
dog193 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Witam:multi: Śliczne masz te psiaki:loveu: Takie podobne do siebie:loveu: Quote
darunia-puma Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 globalnydog193 napisał(a):Witam:multi: Śliczne masz te psiaki:loveu: Takie podobne do siebie:loveu: witam cie serdecznie globalnydog193 w naszej galerii i bardzo dziękuję za miłe słowa, a co do odpowiedzi na pytanie julie niestety nie wiem co z tą sunią, ona wyglądała jakby była bezdomna i na pewno niedawno rodziła dzieci bo widać było że karmi :shake: , ale to różnie bywa bo wiele osób po prostu niedba o swoje psy i one wyglądają jakby były bezdomne, mam nadzieje że z nią nie jest źle.....:-( gdyby wtedy zginęła umarłyby pewnie i jej małe psiaki :placz: Quote
darunia-puma Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 wklejam kilka zdjęć z naszego dzisiejszego spaceru do parku z psami aha i wstawiam dodatkowo swoje zdjęcia żeby pokazać wszystkim którzy trzymali za mnie kciuki że rana na twarzy zniknęły dziękuję wam za to że ze mną byliście w tych chwilach Quote
darunia-puma Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 i kolejne zdjęcie parku :loveu: Quote
bonsai_88 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 No... już ślicznie wyglądasz :cool3:. Fajne zdjęcia z psiakami, to pierwsze bardzo mi się podobało... Quote
darunia-puma Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 bonsai_88 napisał(a):No... już ślicznie wyglądasz :cool3:. Fajne zdjęcia z psiakami, to pierwsze bardzo mi się podobało... dziękuję bonsai88 to miło z twojej strony, oprócz psychicznego lęku (który pewnie z czasem przejdzie) śladów na twarzy już nie ma.... Quote
Hala Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Znalazłam Cie, znalazłam! :multi: A szukałam kontaktu do Ciebie. :) Quote
darunia-puma Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Hala napisał(a):Znalazłam Cie, znalazłam! :multi: A szukałam kontaktu do Ciebie. :) cieszę się bardzo mam nadzieje że będziesz już tutaj stałym naszym gościem Quote
evel Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Daruniu, bardzo Ci współczuję całej sytuacji z tym chorym dziadem, ale widzę, że fizycznie już ok. Śliczna dziewczyna z Ciebie :loveu: a psiaki niesamowite... pozdrawiam :p Quote
Recommended Posts