darunia-puma Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 :loveu:evl napisał(a):Daruniu, bardzo Ci współczuję całej sytuacji z tym chorym dziadem, ale widzę, że fizycznie już ok. Śliczna dziewczyna z Ciebie :loveu: a psiaki niesamowite... pozdrawiam :p bardzo ci dziekuje za mile slowa i ciesze sie ze kolejna osoba odwiedzila nasza galerie:loveu: Quote
Rybka_39 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Darunia już Ci pisałam co sądzę o tym chorym dziadzie, podziwiam Twoja osobę:loveu:, więcej takich jak Ty. Ilekroć przeczytam 1 stronę Twojej galerii kręci mi sie łza w oku! Piekne te Twoje anioły, z resztą Wy też;) Quote
darunia-puma Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 rybko39 jak zwykle ujmujesz mnie swoimi słowami za które bardzo bardzo Ci dziękuję i za te słowa mogę jedynie wstawić kilka zdjęć moich aniołków pozdrawiam serdecznie Quote
darunia-puma Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 kolejne kilka zdjęć z naszego ostatniego wypadu do gospodarstwa agroturystycznego w Raszowie wróciliśmy w 3 dni temu i było świetnie, piękna pogoda, miła atmosfera, noooo Seth pogryzł się z psem właścicieli kaukazem którego zdominował....brak komentarza... no i oczywiście same kłopoty z Sethem chciał zagryźć kozę właścieli w ostatniej chwili ją wyrwałam z jego zębów bo by ją udusił ..... nie mam słów Quote
bonsai_88 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A na zdjęciu wygląda tak niewinnie :diabloti: Quote
darunia-puma Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 bonsai_88 napisał(a):A na zdjęciu wygląda tak niewinnie :diabloti: tiiaaaa on zawsze taki niewinny jak trzeba fotkę zrobić, a tak diabeł wcielony w pańcie się wdał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jak to? Przecież pańcia wygląda tak niewinnie :razz::evil_lol:.... Quote
dog193 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ta niewinnie jak Seth:evil_lol: Nie no - piekne masz te psiury:loveu::loveu: A Seth to do jakiejs sekty nalezy, ze kozy che zabijac??:-o:hmmmm::niewiem::cooldevi: Quote
darunia-puma Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 globalnydog193 napisał(a):Ta niewinnie jak Seth:evil_lol: Nie no - piekne masz te psiury:loveu::loveu: A Seth to do jakiejs sekty nalezy, ze kozy che zabijac??:-o:hmmmm::niewiem::cooldevi: :vamp: teraz to mnie powaliłaś na kolana !!!!!! :evil_lol::evilgrin: no bo my się specjalnie tak dobraliśmy z Sethem , no a Shilla to wypadek przy pracy :evil_lol::bigcool: Quote
dog193 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Mhmmm:baddevil: A ten wypadek to jakos przed Sethem sie trafil:cool3::evil_lol: Quote
darunia-puma Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 nie wnikaj nie wnikaj prosze ihihihhihihihihi ;-) a zaraz jak mi się uda wstawię kilka zdjęć z naszego dzisiejszego łowu w lesie hihihihihihihihi Quote
evel Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Seth to rogi chowa za uszami pewnie :evil_lol: Quote
darunia-puma Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 globalnydog193 napisał(a):Na pewno:evil_lol: pewnie macie rację, ale teraz z tego co widzę to on zbyt często je ostatnio pokazuje:evil_lol: cieszę się że właściciele nie zauważyli całego zdarzenia Quote
darunia-puma Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 globalnydog193 napisał(a):No i gdzie te zdjecia?:mad: nie wiem co się dzieje ale nie mogę wstawic żadnego zdjęcia przez tinypic:placz: Quote
darunia-puma Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 wiecie co to niesamowite bo wiele się słyszy że psiaki nawet chowane od szczeniaka razem przy jedzeniu mogą walczyć o miskę i pokazywać zęby do siebie nawzajem, a u nas ????? nic jedzą razem nawet kości surowe, które uwielbiają ponad wszystko i zero agresji , co oczywiście bardzo mnie cieszy :lol: Quote
darunia-puma Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='darunia-puma']wiecie co to niesamowite bo wiele się słyszy że psiaki nawet chowane od szczeniaka razem przy jedzeniu mogą walczyć o miskę i pokazywać zęby do siebie nawzajem, a u nas ????? nic jedzą razem nawet kości surowe, które uwielbiają ponad wszystko i zero agresji , co oczywiście bardzo mnie cieszy :lol: Quote
dog193 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Aaaaaaaale kosc:diabloti: Mniam mniam:lol: To b. dobrze, ze nie są agresywne przy jedzeniu mimo swoich przejsc. Ile one tak wlasciwie mają?? I pokaz te foty ze spacerku:mad: Quote
evel Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 one wyglądają jak para wilków nad swoją ofiarą :diabloti: jeszcze jakby pożerały tę kość gdzieś w lesie czy parku, wśród drzew, to mogłyby dzieci straszyć :evil_lol: ;) Quote
darunia-puma Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='evl']one wyglądają jak para wilków nad swoją ofiarą :diabloti: jeszcze jakby pożerały tę kość gdzieś w lesie czy parku, wśród drzew, to mogłyby dzieci straszyć :evil_lol: ;) mówisz i masz :diabloti: może nie je kości ale wypisz wymaluj istny wilk w lesie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts