Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu:

evl napisał(a):
Daruniu, bardzo Ci współczuję całej sytuacji z tym chorym dziadem, ale widzę, że fizycznie już ok. Śliczna dziewczyna z Ciebie :loveu:

a psiaki niesamowite...

pozdrawiam :p

bardzo ci dziekuje za mile slowa i ciesze sie ze kolejna osoba odwiedzila nasza galerie:loveu:

Posted

Darunia już Ci pisałam co sądzę o tym chorym dziadzie, podziwiam Twoja osobę:loveu:, więcej takich jak Ty.
Ilekroć przeczytam 1 stronę Twojej galerii kręci mi sie łza w oku!
Piekne te Twoje anioły, z resztą Wy też;)

Posted

kolejne kilka zdjęć z naszego ostatniego wypadu do gospodarstwa agroturystycznego w Raszowie wróciliśmy w 3 dni temu i było świetnie, piękna pogoda, miła atmosfera, noooo
Seth pogryzł się z psem właścicieli kaukazem którego zdominował....brak komentarza...
no i oczywiście same kłopoty z Sethem chciał zagryźć kozę właścieli w ostatniej chwili ją wyrwałam z jego zębów bo by ją udusił ..... nie mam słów

Posted

Ta niewinnie jak Seth:evil_lol:

Nie no - piekne masz te psiury:loveu::loveu: A Seth to do jakiejs sekty nalezy, ze kozy che zabijac??:-o:hmmmm::niewiem::cooldevi:

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Ta niewinnie jak Seth:evil_lol:

Nie no - piekne masz te psiury:loveu::loveu: A Seth to do jakiejs sekty nalezy, ze kozy che zabijac??:-o:hmmmm::niewiem::cooldevi:

:vamp: teraz to mnie powaliłaś na kolana !!!!!! :evil_lol::evilgrin:
no bo my się specjalnie tak dobraliśmy z Sethem , no a Shilla to wypadek przy pracy :evil_lol::bigcool:

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Na pewno:evil_lol:

pewnie macie rację, ale teraz z tego co widzę to on zbyt często je ostatnio pokazuje:evil_lol: cieszę się że właściciele nie zauważyli całego zdarzenia

Posted

wiecie co to niesamowite bo wiele się słyszy że psiaki nawet chowane od szczeniaka razem przy jedzeniu mogą walczyć o miskę i pokazywać zęby do siebie nawzajem, a u nas ????? nic jedzą razem nawet kości surowe, które uwielbiają ponad wszystko i zero agresji , co oczywiście bardzo mnie cieszy :lol:

Posted

[quote name='darunia-puma']wiecie co to niesamowite bo wiele się słyszy że psiaki nawet chowane od szczeniaka razem przy jedzeniu mogą walczyć o miskę i pokazywać zęby do siebie nawzajem, a u nas ????? nic jedzą razem nawet kości surowe, które uwielbiają ponad wszystko i zero agresji , co oczywiście bardzo mnie cieszy :lol:

Posted

Aaaaaaaale kosc:diabloti: Mniam mniam:lol:

To b. dobrze, ze nie są agresywne przy jedzeniu mimo swoich przejsc. Ile one tak wlasciwie mają?? I pokaz te foty ze spacerku:mad:

Posted

one wyglądają jak para wilków nad swoją ofiarą :diabloti: jeszcze jakby pożerały tę kość gdzieś w lesie czy parku, wśród drzew, to mogłyby dzieci straszyć :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='evl']one wyglądają jak para wilków nad swoją ofiarą :diabloti: jeszcze jakby pożerały tę kość gdzieś w lesie czy parku, wśród drzew, to mogłyby dzieci straszyć :evil_lol: ;)

mówisz i masz :diabloti: może nie je kości ale wypisz wymaluj istny wilk w lesie
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: