monita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Dlaczego takie pieski trafiają do schroniska :placz: Quote
black sheep Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Głupie pytanie, czy dobrze napisałam w bannerku?? Nie ma "byka"??? Quote
monita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Nadziei - dobrze :p Super, że jest bannerek :loveu: Quote
black sheep Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Bannerek jeszcze się robi, tylko nie wiedziałam czy czasem się tego razem nie pisze.... kurde z tą moją ortografią Quote
Patia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Super , Owieczko ! Babci przyda się każda pomoc! Quote
monita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Zaraz wstawiam do podpisu - tak mi jej żal :placz: EDIT : zawsze mam problem z podlinkowaniem ;) Quote
black sheep Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 bannerki gotowe;) tamto to był prototyp!!! Quote
oktawia6 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Patia'] Jezu , przypomina mi się Gremlinka :-(:placz: Ona też stareńka była , miała taką samą operację w schronisku . o litości serce mi się rozwala ak przypomnę sobie Gremlinkę-Muszkę Gremlinkę:placz::placz:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25438&highlight=Muszka+Gremlinka Quote
Patia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Sunia ma mało czasu ! Czemu mój dom nie jest z gumy ? Quote
karusiap Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 nie wiem co robic,mysle o niej i 2 jej towarzyszach niedoli ze szpitalika:placz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Na razie spokojnie dziewczyny mozecie spać .Rozmawialam z pania wet.ona na razie jest na kwarantannie i dostala surowice .Dopiero jak sie podleczy zrobia jej badania ekg i krwi i jeżeli się okaże ,że jest wszystko wporzadku to dopiero moga myslec o zabiegu nie inaczej. na razie napewno nie pojdzie na boksy. Quote
karusiap Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 no to chociaz tyle....p.Beatko a dala by pani rade dowiedziec sie o tej suni co z nia byla?taka biszkoptowa ugryziona w glowe....i tego dziadziusia co na chwile wsadzili,jego mogli przeniesc,brazowy kudlacz caly pogryziony,glowka i lapki....bardzo bym prosila.... Quote
Kanzaj Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Staruszka kochana..., czemu ludzie są tacy okrutni...... Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 karusiap napisał(a):no to chociaz tyle....p.Beatko a dala by pani rade dowiedziec sie o tej suni co z nia byla?taka biszkoptowa ugryziona w glowe....i tego dziadziusia co na chwile wsadzili,jego mogli przeniesc,brazowy kudlacz caly pogryziony,glowka i lapki....bardzo bym prosila.... Bede w sobote w schronisku to sie dowiem. Quote
oktawia6 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ulv-poproś tę dziewczynę co Pałka miała! czy ona by jej nie wzięła! Quote
ulvhedinn Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Chyba Pająka? No ona ma teraz w domu małego szczeniaka cocera- jej chłopak przyniósł Pająkenowi do towarzystwa (dziewczynka, dziadzio był szczęśliwy i ożywiony takim stworkiem) i nie wiem... zapytam, co tam ;) Quote
oktawia6 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ulvhedinn napisał(a): Chyba Pająka? No ona ma teraz w domu małego szczeniaka cocera- jej chłopak przyniósł Pająkenowi do towarzystwa (dziewczynka, dziadzio był szczęśliwy i ożywiony takim stworkiem) i nie wiem... zapytam, co tam ;) what:crazyeye:Ulv przecież napisałaś, że zmarł: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75679 Quote
ulvhedinn Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Pajak umarł bidulek, ale przez ostatni miesiąc życia miał do towarzystwa sliczną szczeniorkę, która umilała życie staruszka... ;) Myślałam, że chcesz, żebym zapytała byłą panią Pajączka, czy by się nie zaopiekowała starowniką.... ??? :roll: Quote
Recommended Posts