Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i trzeba było tak od razu...ja wiem, ze czekałyscie...ale Kasia dała pewny domek, a tamte osoby z Łodzi się zastanawiały...więc...

Trzymamy kciuki, oby szczęsliwie dotarła i...żeby okazało się, ze to wcale nie raczysko ja toczy....;)

Posted

ewatonieja napisał(a):
andzia69 myslisz ze to tak łatwo podjąc decyzje?staramy się mieć kontakt z osobami ,które adoptują nasze psy lub biora pod opiekę a najlepszy kontkt wiadomo to ten bezpośredni

taaaa - najlepszy kontakt to bezpośredni....tylko nie zawsze jest to do spełnienia niestety!

Posted

ano cóż - byl dt u Kasi z niebieskiego...i się zbył...szkoda, że nie zdecydowano się od razu jak tylko dałam znać - na takiego psa, starszego i chorszego niestety kolejki ustawiać się nie będą:shake:

szkoda suczki:-(

Posted

Szyszka napisał(a):
Cholera jasna!!!!!!!
Czy Kasia wzięła już innego psiaka?

miała chyba z kimś dzisiaj jechać do Wroclawia po jakąś bidę czy ktoś jej tam mial dowieźć...jak tylko coś będę wiedziala to napiszę...ale tak dzisiaj pisała na astowym forum:-(

Posted

Przyznam ze jest mi przykro z takiego obrotu sprawy.
Żal domku, Szyszka nie odeszłaby w samotności....
Czy uda nam się znaleźć jeszcze dla niej miejsce na tym świecie?

Posted

szajbus napisał(a):
Dlaczego Szyszka tam nie mogła jechac???
Przecież zależało wszystkim na szybkim domku dla niej

o to trzeba spytać dziewczyn, ktore o tym decydowaly...Szyszka już od paru dni mogla być u Kasi...no coż..psow w potrzebie nie ubywa, a przybywa...a jak sie za dlugo zasanawia to domek bierze inną potrzebującą biedę:shake: taki los....

Tylko co będzie z Szyszką:placz: