Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj widziałam Szyszkę, biedaczysko wyszło z budy i od razu sie przytuliło
psinka jest bardzo smutna,
Szyszka została pogryziona kilka miesięcy temu ,stąd ma uraz, jesli innych zwierzak za bardzo się do niej zbliża to ona sie denerwuje
muszę zaapelować o pomoc, sytuacja jest nieciekawa,gdyż Szyszka jak się okazało dostaje schroniskowe żarcie, po prostu mi ręce opadają, nie możemy tego kontrolowac non stop, ale postaram sie jutro pojechać do schroniska i porozmawiać z p Dyrektor, niech "uczuli" pracowników na specyficzne potrzeby Szyszki, bo jeśli oni nie mają dobrej woli to nie wiem juz co robić
:mad: ?

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My rozmawiałysmy z panią dyrektor,niestety,nie da sie tego chyba ogarnąć. :-(
Szyszka pierwsza nie atakuje,jednak nie lubi gdy inny pies do niej podchodzi. Trudno przewidziec czy ewentulana koleżanka jej sie spodoba czy nie. Ale prubuj prosze,moze akurat...

Posted

Ja mam wrażenie, że Szyszka pogodzi się z innymi psiakami i sunią również. Przecież mieszka w budzie, gdzie nieopodal stoi inna sunia i nie przejawia ani cienia agresji. Tak więc nie obawiajcie się tego i dajcie jej szansę.
Jej czas naprawdę ucieka.

Posted

Znaleźć domek dla takiej suczki jest naprawdę ciężko :shake: Przydało by się jakieś ogloszenie prasowe ...
a) lokalne - dziennik łódzki
b) ogólnopolski - Mój Pies , Przyjaciel Pies

:lol: