Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna suńcia:-(. W tym roku pożegnałam swojego ukochanego psa przez raka wątroby. Pies strasznie cierpi i potrzebuje w tych chwilach bliskości człowieka. A ten ostateczny moment przychodzi zbyt szybko...
Może ktoś o wielkim sercu da jej trochę miłości i wsparcia w tych ciężkich chwilach jej życia.

Posted

No i tak myślę, że ogłoszeń nie dają, ale może reportaż?
Troszkę znam na drodze zawodowej dziennikarkę Radia Łódź, co prawda nie wiem czy to nie jakiś oddział w Piotrkowie, ale na Dzień Kundelka robiła reportaż ze schroniska w Piotrkowie Tryb. i z Tomaszowskiego Tow. opieki....
Jeśli chcecie namiary to jutro w pracy sprawdzę i napiszę. Ewentualnie mogę do niej zadzwonić i spytać się czy taki reportaż jest możliwy.
Jak również mogę spróbować zainteresować takim tematem tomaszowskie Radio Fama. Z Piotrkowskim też mogę spróbować (znajomy dziennikarz). Tylko tyle mogę, jeśli się przyda todajcie znac

Posted

nie wiem co powiedzieć...bezsilność jest najgorsza:-(:-(:-(:-(

nie wiem...ale...czy Bunia nie dalaby rady wygospodarować kawałeczek miejsca dla niej???? pewnie z tym ciężko u niej...ale mialaby kogoś do tulenia i kogoś, kto jej pomoże odejsć zanim będzie cierpiala...

Posted

Dziewczyny zadzwońcie po 15 do p. Agnieszki Jas nr tel. 695 953 357 - dziennikarza radia Łódź, oddział Piotrków.
Postara się pomóc, żeby Szyszka zaistniała na antenie. Może poda Wam namiary na kogoś innego.
Ale nie odmówiła i telefonicznie sprawiała wrażenie zainteresowanej pomocą. Dzwońcie - na gorąco chciała jakieś informacje, no ale ja nie znam sprawy tak jak Wy.