andzia69 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 nie chcę zapeszac...ale dziewczyna z niebieskiego forum zaoferowala to: " dziewczyny serce mi się ściska jak widze tą bidulę,gdzie ona jest u mnie jutro zwalnia się miejsce na wybiegu co prawda nie jest to ciepły dom ale pomieszczenie murowane z wybiegiem,może jak nie znajdziecie nic ciekawszego to ktoś Ją do mnie przywiezie? pomogę Jej przetrwać ostatnie dni " " u mnie psy mają lepiej niż moje dzieci ,ze swojej strony mogę Jej zagwarantować codzienne spacerki ,czyste posłanko i dużo miłości-bo Ona właśnie tego potrzebuję,szkoda ,że nie mogę Jej trzymać w domu ale niestety nie mam już miejsca,po nowym roku przeprowadzamy się na większą działką i będzie większy dom wtedy na pewno domek tymczasowy będzie zagwarantowany u mnie dla najbardziej potrzebujących psiaków " poprosiłam ją o kontakt - jak tylko mi napisze to dam wam znać Quote
ewatonieja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 nie wiem co dziewczyny na to ale jak dla mnie to ok byle by miała swojego człowieka i ciepły kąt Quote
Niewiasta_21 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Ja bym bardzo prosiła na pw najlepiej o numer gg do tej dziewczyny,a jesli niema to meila lub telefon. Quote
Szyszka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 to moze byc szansa dla Szyszki. Na pewno lepiej będzie miała tam niż u nas w schronisku. Mam nadzieje, ze wszystko pójdzie dobrze. Quote
szajbus Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dla mnie to zdanie jest najwazniejsze "u mnie psy mają lepiej niż moje dzieci ,ze swojej strony mogę Jej zagwarantować codzienne spacerki ,czyste posłanko i dużo miłości-bo Ona właśnie tego potrzebuję" Quote
hanka456 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dzwoniłam do Pani z radia. Opowiedziałam jej historię Szyszki. Pani podała sowjego maila aby przesłać jej wątek, przeczyta i w ten sposób bliżej ją pozna. Nie może zrobic bezposrednio z nami rozmowy przez telefon abysmy bezposrednio powiedziały o Szyszce, bo chwilowo sprzętu nie ma, ale byc może opowie cos od siebie. Ale jeżeli jest ktoś z Piotrkowa, to chętnie się z nim spotka i porozmawia. Jesli jest ktos z Piotrkowa to proszę zadzwoń do Pani. A jeszcze jeżeli w najbiższych dniach nic się nie wydarzy dla Szyszki innego, to propozycja która padła na Dogo wydaje mi się wspaniała. Dzieki. Quote
ocelot Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No to trzymamy kciuki, bo to zawsze jakaś szansa. Quote
hanka456 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Szyszka czeka, a czasu ma tyle ile ma. Quote
pusia2405 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Najważniejsze, że jest jakaś szansa... Quote
luka1 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Biedna psinka, tak mało w życiu dobrego doznała, a teraz bedzie umierać w samotności? Quote
andzia69 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 dziewczyna odpisała i czeka na sunię....mieszka w Zachodniopomorskim gdzieś ok. Szczecina...czy dacie radę zorganizować dla Szyszki transport???? Komu podac namiary na Kasię??? Quote
Niewiasta_21 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Mi prosze podaj na pw,jesli mozesz. Skontaktujemy sie z nia i porozmawiamy. Quote
andzia69 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Mi prosze podaj na pw,jesli mozesz. Skontaktujemy sie z nia i porozmawiamy. wysyłam ci na pw to co ona mi wyslala na pw:evil_lol: Quote
luka1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Trzymajcie rękę na pulsie, ja trzymam kciuki. Quote
Niewiasta_21 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Napisałam długiego meila do tej Pani,musze miec pewnosc ze wszystko bedzie oki. Wiec czekam na odpowiedź. Quote
ewatonieja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :thumbs: szyszko moze juz niedługo ;) Quote
szajbus Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Niech się uda, niech sie uda, niech sie uda............... Quote
Niewiasta_21 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Pani z okolic Szczecina wydaje sie w porządku. Ale...moze uda sie znalesc domek w Łodzi,dlatego czekamy do srody,bo ma zapasc decyzja. Wtedy zadecydujemy. :-) Quote
Recommended Posts