Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie chcę zapeszac...ale dziewczyna z niebieskiego forum zaoferowala to:

" dziewczyny serce mi się ściska jak widze tą bidulę,gdzie ona jest u mnie jutro zwalnia się miejsce na wybiegu co prawda nie jest to ciepły dom ale pomieszczenie murowane z wybiegiem,może jak nie znajdziecie nic ciekawszego to ktoś Ją do mnie przywiezie?
pomogę Jej przetrwać ostatnie dni
"

" u mnie psy mają lepiej niż moje dzieci ,ze swojej strony mogę Jej zagwarantować codzienne spacerki ,czyste posłanko i dużo miłości-bo Ona właśnie tego potrzebuję,szkoda ,że nie mogę Jej trzymać w domu ale niestety nie mam już miejsca,po nowym roku przeprowadzamy się na większą działką i będzie większy dom wtedy na pewno domek tymczasowy będzie zagwarantowany u mnie dla najbardziej potrzebujących psiaków
"

poprosiłam ją o kontakt - jak tylko mi napisze to dam wam znać

Posted

Dla mnie to zdanie jest najwazniejsze

"u mnie psy mają lepiej niż moje dzieci ,ze swojej strony mogę Jej zagwarantować codzienne spacerki ,czyste posłanko i dużo miłości-bo Ona właśnie tego potrzebuję"

Posted

Dzwoniłam do Pani z radia. Opowiedziałam jej historię Szyszki.
Pani podała sowjego maila aby przesłać jej wątek, przeczyta i w ten sposób bliżej ją pozna. Nie może zrobic bezposrednio z nami rozmowy przez telefon abysmy bezposrednio powiedziały o Szyszce, bo chwilowo sprzętu nie ma, ale byc może opowie cos od siebie. Ale jeżeli jest ktoś z Piotrkowa, to chętnie się z nim spotka i porozmawia. Jesli jest ktos z Piotrkowa to proszę zadzwoń do Pani.

A jeszcze jeżeli w najbiższych dniach nic się nie wydarzy dla Szyszki innego, to propozycja która padła na Dogo wydaje mi się wspaniała.
Dzieki.

Posted

dziewczyna odpisała i czeka na sunię....mieszka w Zachodniopomorskim gdzieś ok. Szczecina...czy dacie radę zorganizować dla Szyszki transport????
Komu podac namiary na Kasię???