Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzebujemy wsparcia finansowego dla Szyszki. Jesli macie jakies rzeczy na bazarki to mozna wystawic. Cegiełki na allegro tez by sie przydały. Jeden worek leczniczej karmy 14 kg kosztuje 247 zł. Puszka mała 10 zł. Szyszka tego potrzebuje.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
A kiedy ten drugi piesek o którym piszesz bedzie jechac?

no i niestety sunia pitka nie pojedzie....domek tymczasowy wziął astkę ze szczecinskiego schronu

Posted

Jeśli nie zdecydujecie sie na dom w ok. Szczecina u Kasi to pewnie przygarnie inną biedę...wiec radzę jakos się sprężyć i chociaz do niej zadzwonic i powiedzieć na czym stoi...

Posted

Narazie jeszcze nie wiadomo. Jutro rano ma byc decyzja. Poinformowałam panią Kasie takze mam nadzieje ze Szyszka nie zostanie wkońcu na lodzie. Jesli jutro nie bedzie decyzji,to Szyszka pojedzie do pani Kasi.

Posted

Bardzo smutna hostoria tej suni :-( to ja jestem tą osobą z radia i chetnie sama bym wzięła Szyszkę. Niestety często nie ma mnie w domu a nie chciałabym żeby siedziała sama, ale zapytam koleżankę bo ona już tyle piesków przyjęła do siebie. No chyba, ze Szyszka już ma jakąś perspektywę domku.

Posted

Ma perspektywę mieszkania nie w domku lecz obok domu w pomieszczeniu z wybiegiem. Bedzie miała tam posłanko.W ziemie nie jest tam ciepło i tylko to mnie martwi,bo pozatym domek wydaje sie ok. Tylko ze w okolicach Szczecina.
Gdyby domek znalazł sie w Łodzi,mozna by było miec wieksza kontrole i bardziej pomóc. Niewiem juz co robic.

Posted

Aniu, jesli nic się nie objawi, to musimy jechac do Szczecina. To dla niej naprawdę będzie lepsze niz siedzenie na łancuchu w schronisku. Tam Pani ma kilka psów ale nie sześcet i kto wie jak Szyszka je zaakceptuje, to będzie miala wiecej wolności i radości niz w innym miejscu.

Posted

Ja myślę, że Szyszka nie ma czasu na oczekiwanie, to miejsce obok domku i miłość która da jej Kasia to moim zdaniem będzie dla niej naprawdę coś wspaniałego. Teraz marznie na łańcuchu, niekochana.