Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Ja też z prośbą o pomoc....

Teodor miesiąc temu trafił z Warszawy do Katowic - miał to być jego stały dom - a teraz jego nowi "właściciele" chcą go oddać bo...............nie jest rasowy..........................

Jeśli możecie pomóżcie nam znaleźć mu dom...

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105735

To nie widzieli, co biorą? Teraz chcą oddać jak uszkodzoną zabawkę?? :angryy:

Posted

Dziś mamy znowu szczególny dzięń:minęły 2 miesiace od śmierci Włodka..:-(
Dzień za dniem mija,a mnie jest coraz smutniej..Stadko zdrowe,rozchachane,szczęśliwe..Zastanawiam sie czy nie jest im lżej bo nie mają wspomnień..A ja ciagle myśłe i nie mogę pogodzić się z tym odejściem..

Posted

To są trudne chwile,przychodzi moment,że się tęskni nie za tym co było tylko za tym czego nie będzie :-(
Dedykuję Ci dziś taką sentencję:
Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twego życia!
Wracaj do nich ilekroć w Twym życiu wszystko zaczyna się walić"
Phil Bosmans.
Serdecznie pozdrawiam.

Posted

Niestety znowu mamy kłopot.W nocy Bartek miał biegunkę,a nad ranem dołaczyła Bonka i Brajl.O ile u Bartka i Bony jakos udało sie opanować podając leki,to Brajl wylądował u weterynarza.Biedak miał co chwilkę kupkę z krwią.Przed południem już właściwie tryskała głównie krew.Dostał zastrzyki,leki doustne i dietkę.Niestety u Brajla naczynia krwionośne są bardzo słabe i każda infekcja tak własnie się kończy.Nie spałam całą noc bo na zmianę biegałam z psiakami.Do tego nas okradli,eh,szkoda słów.

Posted

Jak to okradli? Gdzie okradli? Co okradli?
????????????????
O matko. Złe wieści gonią złe wieści. Jak nie psiaki to inne "atrakcje" i to jak wątpliwe :(.
Trzymaj się Edytko!

Posted

mysza 1 napisał(a):

Masz Ci los, ciągle coś:shake:. I okradli???:angryy:To jak to stado pilnuje!

ja ma pilnowac jak sraczkę wszystkie miały:placz:rany boskie i kradzież-dobrze że nie zamordowali chociaż! weszli d domu? byłaś Edyta w domu wtedy?
ja wiem o tym że jak na człowieka spada wielkie pasmo nieszczęśc falowo potem przychodzi zmiana-zawsze na lepsze-bo jest w tym jakiś cel którego nie można zrozumiec i kiedyś to nastąpi.