rita60 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Bartus badz dzielny,jakos tam musisz wytrzymac:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Bila Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 O normalnie Brajl zasraniec. Dobrze, że Bartuś czuwasz, ale żeby bohatera... miotłą :angryy::angryy::angryy::angryy::evil_lol: Quote
tomcug Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Bila napisał(a):O normalnie Brajl zasraniec. Dobrze, że Bartuś czuwasz, ale żeby bohatera... miotłą :angryy::angryy::angryy::angryy::evil_lol: I do tego literata :diabloti:. Quote
Bila Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 tomcug napisał(a):I do tego literata :diabloti:. Normalnie szczyt wszystkiego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Peter Beny Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 A ja dziś odwiedziłem Bartka ,Brajla ,Bonę , Borisa i Bajkę :loveu::loveu::loveu: Przekazałem prezenty od cioteczek z Poznania i Wrocławia ;) Stadko w dobrej formie , Edytka trzyma stadko mocno w ryzach :razz::razz::razz::mad: Cioteczki pozdrowienia od stadka BBBBB :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 A foteczka jakas mała by sie nie znalazła:oops: Quote
DG32 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No to ja wklejam pare fotek z mojej przypadkowej wizyty u stadka: Bajka: Quote
tomcug Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Bartek podobny posturą do mojej Katii, która NIGDY nie odmówi żarełka :mad:. Wystarczy otworzyć lodówkę, zaszeleścić papierkiem i już stoi na baczność przy człowieku. :evil_lol: Quote
tomcug Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 t_kasiek napisał(a):super foteczki :) a gdzie Brajl ??? :) Pewnie nie miał czasu na pozowanie. :cool3: Quote
wapiszon Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Bartek i może jest okrąglutki, ale... kula jest doskonałym kształtem! Quote
wapiszon Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Bartek i może jest okrąglutki, ale... kula jest doskonałym kształtem! Quote
BajkaB Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Normalnie nie wytrzymam..:angryy:Ja niby taki grubas jestem,tak?:angryy:To już szczyt wszystkiego..Jak Wujek Peter przyjechał do nas w odwiedziny to od razu zauważył kto jest gruby:diabloti:Nawet powiedział Edytce,zeby juz Brajlowi nie dawała tyle jeśc,bo jest upasiony:mad:Przynajmniej jeden się znalazł sprawiedliwy,co od razu poznał kto nam od mordy odejmuje:mad: No ale ostatnio to nawet musze powiedzieć,ze Edytka w końcu mnie doceniła i nawet pochwaliła:lol: Bo jak rano wstała wczoraj to od razu zaczeło się dochodzenie które nasrało w łazience...:angryy: Mówię Wam takie błyskawice Edytka z oczu ciskała,ze aż się dziwię,ze jeszcze żyjemy:shake:I od razu powiedziała,ze na pewno to nie jest moje gówno,bo ja jestem grzeczny chlopak i nawet jak bardzo mi się chce to nie nabrudzę..:lol:Od razu się dumny poczułem i aż mi się lepiej na spacer leciało..Zwłaszcza,ze Brajlowi się w końcu oberwało,bo Edytka orzekła,ze to jego kupa:mad:Wprawdzie wypierał sie bezczelnie,ze nieprawda,bo to Bonki,ale Bonka od razu mu w łeb dała to się zamknął:mad:A do tego Edytka powiedziała,ze ona juz tak sie wyspecjalizowała w naszych gównach,że żadne jej nie wciśnie kitu.:angryy:I jeszcze dodała,ze Brajl nie dośc,ze chuligan to jeszcze sraluch jest paskudny.:angryy:.. No a niedługo potem to dopiero była afera bo Bajka ukradła Edytce..zęby..:evil_lol::evil_lol:No mówię Wam takiego kina to jeszcze u nas nie było..:evil_lol::evil_lol:Edytka podskoczyła jakby jej podpalili siedzenie i goniła za Bajka z obłędem w oczach..:evil_lol::evil_lol:W koncu odebrała jej te zęby,ale troszkę już były..nadgryzione..:angryy::angryy::evil_lol::evil_lol:No,tego co Edytka wywrzaskiwała na Bajkę to juz nie mogę powtórzyć:oops::oops:A najgorsze to było to,że Bajka to wogóle nie wiedziała o co tej Edytce chodzi..A zwłaszcza z tymi wrzaskami..No i musiałem się nagimnastykowac,zeby jej wytłumaczyć co niektóre wyrażenia...:oops::oops:No,ale znowu Edytka przy okazji mnie pochwaliła,ze jestem zrównowazony i mądry:multi:Ale na tym się nie skończyło,bo znowu potem Brajl uszczypał Bonke w tyłek i wygonił z bagażnika..:angryy:I Edytka już się na serio wkurzyła,zwłaszcza,że wcześniej jeszcze Borys zrzucił skrzynkę z kwiatkami co to Edytka posadziła..No i znowu mnie Edytka pochwaliła,ze ja jeden to jestem grzeczny i nie sprawiam kłopotu,żebym tylko tak tej mordy nie darł..No tego to juz nie musiała dodawać:angryy: I wiecie taki jestem podbudowany tymi komplementami i uznaniem,ze nawet jak dzisiaj znowu oberwałem szczotką,to sie nie obraziłem... No to łapa Bartek Quote
Poker Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 oj łobuzy,łobuzy, ale zaraz, żeby zęby Edytki gryźć :mad::crazyeye: Quote
tomcug Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No brawo, Bartuś. Morowy z ciebie chłopak! Tylko, żeby ci się w głowie od tych pochwał nie poprzewracało :razz:. A gruby wcale nie jesteś, jesteś szczupły...................inaczej :eviltong:. Quote
Gemini666 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 o lol :D taki "gówniany" temat :) :D :D :D :evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Kochany Bartuś:loveu:, kochane całe stadko BBBB:loveu: Quote
shirrrapeira Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 A to niedobra Bajka ukradla zeby. Coz za niedobre stworzenie. Bartus taki grzeczny. Quote
Lidan Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 I znowu się prawie popłakałam się ze śmiechu :lol:A to niedobra Bajka ukradla zeby Żeby tej kradzieży Brajl się dopuścił to jeszcze bym zrozumiała :evil_lol: ale Bajka... Hm... czyżby miała jakieś braki w uzębieniu utrudniające spożywanie posiłków? :roll: Quote
t_kasiek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 dobrej nocki kochane stadko !!!!! :) :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts