Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny, cieplusi kocyk pod brzusie - super!

Edytko - musiałaś te michy pokazywać tak z rana? Nikitka mało w monitor nie wlazła... Mmmm... sam bym to pożarł!!!

I nie dołuj się - powolutku wszystko się poukłada. Jesteśmy przy Tobie i przy Piesikach. Jak coś to wiesz... Sygnałek i dzwonię !!!

Posted

[quote name='BajkaB']Przyznacie,ze od razu chce sie wskoczyć do wyrka:evil_lol:

Przyznaję... tym bardziej, że jestem niewyspana i chętnie bym jeszcze podrzemała wtulona w Bonkę... :loveu:

Posted

Nie potrafię zmniejszyć tych fotek pierwszych,a tak chciałam wstawić je w oryginale,a nie linki:-(To fotki robione przez mojego brata i nie wiem czemu nie mogę ich zmniejszyc:-(

Posted

Buuu,dziewczyny o czym Wy mówicie..:placz:Ja głab jestem..Nie umiem zmniejszać fotek.
A w Fotosiku od razu te trzy fotki mi wskakiwały i nie pojawiała się opcja zeby zmniejszyc,nie wiem czemu,bo przy innych fotkach zawsze sie pojawia.:-(

Posted

sonica napisał(a):
ale jak ja wchodzę to pokazują mi się zdjęcia a nie żadne linki!?więc już nic nie rozumiem

Bo musisz kliknąc na napis,,Pobierz pozostałe kody,,

Posted

lizka121 napisał(a):
Ciagle tu zaglądam, a dopiero teraz widzę,że Bartek to kawał chłopa. Toż ja cały czas myślałam, że on taki pomniejszony:roll:

Bo Bartuś to nie jakiś gryzipiórek-grafoman małego formatu, to wielki pisarz, dosłownie i w przenośni:razz::lol:

Posted

tyż mam stadko przebogate... dog+amstaffowaty+2 kocury, a w porywach to i owo na tymczasach... obecnie trzy szczeniaki...

tylko ogródka nie mamy... i na rogówce sobie biegamy... a czasem i kupkamy... ale najczęściej to się na niej tulamy... i Wasze stadko pozdrawiamy!