halbina Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 to i ja muzycznie dziś w nocy: http://halbina.wrzuta.pl/audio/br2CHm2P1M/babsztyl-knockin_on_heavens_door#none wciąż myślę o Włodku i Edytce... Quote
Margo05 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Edytko, ja tu sobie pomilczę. I popłaczę razem z Tobą. Quote
tigrunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Przypomniała mi się walka Dogomaniaków i samej Rotti o Jej życie... Kolejny wielki Psiarz dołączył do jej boku. Będziemy pamiętać. Zawsze. Włodku [`]... Spoczywaj w pokoju. Rotti Jej wątek czytałam całą noc - nie spałam .. tyle stron ..czytałam i płakałam :-( Raz było gorzej, raz lepiej - czasem nawet Rotti cos napisała :-( A teraz Pan Włodek - również nie mogłam spać-musiałam przeczytać wszystko - do końca. Skończyłam dopiero teraz z mała przerwą na prace. Tak bardzo mi przykro :-( Pani Edytko - myślę, że wszyscy Dogomaniacy pomogą jak mogą. Zaraz zajrzę do wątku z prośbą o pomoc i na pewno pomogę .. chociaż finansowo. Widać Bóg tak chciał ... :-( Quote
Peter Beny Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Za niedługo będzie mój syn Radek i Tomek( Voltek) u Edyty , potrzebne jej jest nasze wsparcie Quote
Anetka83 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 nie mogę powstrzymac łez... Panie Włodku [*] Quote
BajkaB Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 pisze z konta p.Edytki. Ponieważ pojawiły sie błędne informacje na innych forach to informuje że: Nabożeństwo żałobne za dusze zmarłego odbędzie się w kaplicy na Cmentarzu Parafialnym w Sosnowcu przy ul. Małobądzkiej w dniu 08.04.08 o godz.15, skąd nastąpi odprowadzenie Zmarłego na miejsce wiecznego spoczynku na Cmentarzu Komunalnym.(który jest obok) Tomek Quote
Charly Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 BajkaB napisał(a):pisze z konta p.Edytki. Ponieważ pojawiły sie błędne informacje na innych forach to informuje że: Nabożeństwo żałobne za dusze zmarłego odbędzie się w kaplicy na Cmentarzu Parafialnym w Sosnowcu przy ul. Małobądzkiej w dniu 08.04.08 o godz.15, skąd nastąpi odprowadzenie Zmarłego na miejsce wiecznego spoczynku na Cmentarzu Komunalnym.(który jest obok) Tomek ------------------------------------------------------------ Quote
egradska Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 mam prosbe, może ktos napisze niezmotoryzowanym, jak dotrzec na ten cmentarz:-( Quote
UeMka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 To może ja się postaram... Na cmentarz najlepiej dotrzec z centrum Sosnowca tramwajami numer 21, 27 oraz 24 w stronę Będzina i Dąbrowy Górniczej. Znajduje się po lewej stronie jeśli stoi sie przodem do kierunku jazdy. To jest chyba jeden przystanek za Uniwersytetem (tzw Żyleta, wysoooki budynek) na przeciwko elektrowni. Myślę że każdy bez problemu trafi. Quote
egradska Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 UeMka napisał(a):To może ja się postaram... Na cmentarz najlepiej dotrzec z centrum Sosnowca tramwajami numer 21, 27 oraz 24 w stronę Będzina i Dąbrowy Górniczej. Znajduje się po lewej stronie jeśli stoi sie przodem do kierunku jazdy. To jest chyba jeden przystanek za Uniwersytetem (tzw Żyleta, wysoooki budynek) na przeciwko elektrowni. Myślę że każdy bez problemu trafi. Ulka, to z tego wynika, ze np 40 z Katowic tez powinno sie dotrzec... Bo jesli dobrze rozumiem, to jest za akademikami i Instututem Nauk O Ziemi... Quote
UeMka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dokładnie. Zatrzymuja się tam tramwaje 24, 21, 27 Oraz autobusy 26, 40, 235, 807, 813, 818 Przystanek nazywa się "Będzin cmentarz komunalny", z tym że nazwa Będzin jest tylko umowna, to nadal Sonowiec! Quote
AguśSosnowiec Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Tak, 40 staje koło cmentarza. TUTAJ JEST LINK DO AUTOBUSÓW I TRAMWAJI KTÓRE ZATRZYMUJĄ SIĘ NA PRZYSTANKU PRZY CMENTARZU http://www.kzkgop.pl/rozklady/index_przystanki.php?przyst=628 Quote
UeMka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jeżeli będzie więcej osób chętnych które nie wiedzą jak dojechać zobowiązuje się odebrać je z centrum. Tylko prosze żeby naisały mi na PW, na gg : 3554123 lub tutaj na wątku że będą. Quote
ANETTTA Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 UeMka napisał(a):To może ja się postaram... Na cmentarz najlepiej dotrzec z centrum Sosnowca tramwajami numer 21, 27 oraz 24 w stronę Będzina i Dąbrowy Górniczej. Znajduje się po lewej stronie jeśli stoi sie przodem do kierunku jazdy. To jest chyba jeden przystanek za Uniwersytetem (tzw Żyleta, wysoooki budynek) na przeciwko elektrowni. Myślę że każdy bez problemu trafi. cmentarz jest prawie na przeciwko zakladu enegetycznego ....co dla niektórych jest to będzin ,.......... Quote
ANETTTA Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 SMUTNE .....stadko BBBB BRAKUJE BAJKI BORYSEK >>KANAPOWIEC BRAJLUś i niezastapiony TOMEK BONA I BARTEK I KOCIAMBER Quote
akucha Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ogromnie mi przykro :-( Wspólczuję Rodzinie i zwierzęcym przyjaciołom. Quote
mimiś Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 nie wiem co powiedzieć... Tak strasznie mi przykro.. Quote
Monia70 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja cały czas myśle i nie mogę się pogodzić z tą smiercią:-(:-(:-( Quote
Bila Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Monia70 napisał(a):Ja cały czas myśle i nie mogę się pogodzić z tą smiercią:-(:-(:-( No właśnie, dlatego nawet nie próbuję sobie wyobrazić, jak czuje się Edyta:shake: Quote
halbina Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Smutno... smutno bardzo, jak sie pomyśli o tym, co czuje rodzina... i smutno patrzeć na stadko... :roll: Quote
Tigraa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Przekażcie Edycie, że my tutaj wszyscy, ci którzy ją znają dobrze i ci, którzy znają ją tylko z dogo, łączymy się z nią w bólu i mocno trzymamy za rękę. Edytko, jesteśmy z Tobą. Tyle serc, tyle ludzi... Quote
vesna30 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Najlepsi z nas zawsze odchodzą pierwsi Będą tam na nas czekać.... Edytko tak mi przykro [*] [*] [*] [*] [*] [*] Quote
Recommended Posts