Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Przypomniała mi się walka Dogomaniaków i samej Rotti o Jej życie... Kolejny wielki Psiarz dołączył do jej boku. Będziemy pamiętać. Zawsze.

Włodku [`]... Spoczywaj w pokoju.

Rotti
  • Jej wątek czytałam całą noc - nie spałam .. tyle stron ..czytałam i płakałam :-( Raz było gorzej, raz lepiej - czasem nawet Rotti cos napisała :-(

A teraz Pan Włodek - również nie mogłam spać-musiałam przeczytać wszystko - do końca. Skończyłam dopiero teraz z mała przerwą na prace. Tak bardzo mi przykro :-( Pani Edytko - myślę, że wszyscy Dogomaniacy pomogą jak mogą. Zaraz zajrzę do wątku z prośbą o pomoc i na pewno pomogę .. chociaż finansowo.
    Widać Bóg tak chciał ... :-(
  • Posted

pisze z konta p.Edytki.
    Ponieważ pojawiły sie błędne informacje na innych forach to informuje że:

Nabożeństwo żałobne za dusze zmarłego odbędzie się w kaplicy na Cmentarzu Parafialnym w Sosnowcu przy ul. Małobądzkiej w dniu 08.04.08 o godz.15, skąd nastąpi odprowadzenie Zmarłego na miejsce wiecznego spoczynku na Cmentarzu Komunalnym.(który jest obok)
    Tomek

Posted

BajkaB napisał(a):
    pisze z konta p.Edytki.
    Ponieważ pojawiły sie błędne informacje na innych forach to informuje że:

Nabożeństwo żałobne za dusze zmarłego odbędzie się w kaplicy na Cmentarzu Parafialnym w Sosnowcu przy ul. Małobądzkiej w dniu 08.04.08 o godz.15, skąd nastąpi odprowadzenie Zmarłego na miejsce wiecznego spoczynku na Cmentarzu Komunalnym.(który jest obok)
    Tomek

------------------------------------------------------------

Posted

To może ja się postaram... Na cmentarz najlepiej dotrzec z centrum Sosnowca tramwajami numer 21, 27 oraz 24 w stronę Będzina i Dąbrowy Górniczej. Znajduje się po lewej stronie jeśli stoi sie przodem do kierunku jazdy. To jest chyba jeden przystanek za Uniwersytetem (tzw Żyleta, wysoooki budynek) na przeciwko elektrowni. Myślę że każdy bez problemu trafi.

Posted

UeMka napisał(a):
    To może ja się postaram... Na cmentarz najlepiej dotrzec z centrum Sosnowca tramwajami numer 21, 27 oraz 24 w stronę Będzina i Dąbrowy Górniczej. Znajduje się po lewej stronie jeśli stoi sie przodem do kierunku jazdy. To jest chyba jeden przystanek za Uniwersytetem (tzw Żyleta, wysoooki budynek) na przeciwko elektrowni. Myślę że każdy bez problemu trafi.

Ulka, to z tego wynika, ze np 40 z Katowic tez powinno sie dotrzec... Bo jesli dobrze rozumiem, to jest za akademikami i Instututem Nauk O Ziemi...

Posted

Dokładnie.
    Zatrzymuja się tam tramwaje 24, 21, 27
    Oraz autobusy 26, 40, 235, 807, 813, 818
    Przystanek nazywa się "Będzin cmentarz komunalny", z tym że nazwa Będzin jest tylko umowna, to nadal Sonowiec!

Posted

Jeżeli będzie więcej osób chętnych które nie wiedzą jak dojechać zobowiązuje się odebrać je z centrum. Tylko prosze żeby naisały mi na PW, na gg : 3554123 lub tutaj na wątku że będą.

Posted

UeMka napisał(a):

cmentarz jest prawie na przeciwko zakladu enegetycznego ....co dla niektórych jest to będzin ,..........

Posted

Monia70 napisał(a):
    Ja cały czas myśle i nie mogę się pogodzić z tą smiercią:-(:-(:-(

No właśnie, dlatego nawet nie próbuję sobie wyobrazić, jak czuje się Edyta:shake:

Posted

Przekażcie Edycie, że my tutaj wszyscy, ci którzy ją znają dobrze i ci, którzy znają ją tylko z dogo, łączymy się z nią w bólu i mocno trzymamy za rękę.

Edytko, jesteśmy z Tobą. Tyle serc, tyle ludzi...