Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:jakie cudne cielątko :loveu: http://img390.imageshack.us/img390/3417/img2658bc2.jpg[/FONT] Quote
Tengusia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 karolina1 napisał(a):To bierz ją ciotka :diabloti: oj chcialabym chciala ale narazie musze obejsc sie smakiem :evil_lol: moze kiedys :cool3: wymiziaj to cudo odemnie i Bakusia tez :loveu: fotki fotki fotki :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bombel_2302 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Moje malenstwo,juz za nia tesknie ale ciesze sie ze jest jzu u ciebie w domu tymczasowym i ze nie musi siedziec w schroniasku, a jak sie zaklimatyzowala w domu?? Quote
karolina1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Tengusia napisał(a):oj chcialabym chciala ale narazie musze obejsc sie smakiem :evil_lol: moze kiedys :cool3: wymiziaj to cudo odemnie i Bakusia tez :loveu: fotki fotki fotki :diabloti::diabloti::diabloti: Wymiziana i Bakuch też :loveu: A fotki dam niedługo teraz ładujem baterie Moje malenstwo,juz za nia tesknie ale ciesze sie ze jest jzu u ciebie w domu tymczasowym i ze nie musi siedziec w schroniasku, a jak sie zaklimatyzowala w domu?? A bardzo dobrze pierwsze wejście wszystko obwąchiwała potem było latanie po całym domu, teraz tylko wybiega sobie na podwórko pochaca troche i idzie spać :razz: a koty przed nią zwiewają :evil_lol: Z Bakusiem też bardzo dobrze zresztą on ma na nią zlewe. :eviltong: Quote
pati Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 poniewaz inaczej pomoc nie moge to tylko podrzuce na dobranoc Quote
Wola Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 śliczna krówka :loveu: ode mnie też przesyłam mizianko :loveu: Quote
natalia_aa Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Mówiłam, że piękna :) Zaraz zaktualizuję pierwszą stronę. EDIT: Pierwsza strona po części zaktualizowana. Brakuje nań jeszcze pięknego rudego amstaffa, który trafił do nas kilka dni temu i kilku mixów. Quote
ponka1 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 No to mamy LINUXA, kolejny amstaff, który mi się spodobał, fajny pies, fajny charakter. Oby tylko nie siedział długo w schronie :kciuki: Quote
natalia_aa Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Muka znalazła dom u cioci Karoliny w Sopocie. Zamieszkała w dzieckiem i kotem. Na pierwszej stronie aktualizacja... Ale to i tak nie wszystko, jak dostanęfotki kolejnej suni to również dodam. Przy okazji nowe fotki Linuxa: I Tixy: Quote
ponka1 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 LINUX usiadł jak stary dziad :evil_lol: a malutka fajnie że w DT Quote
Wola Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 malutka już chyba w DS a nie DT (z tego z zrozumiałam) Tixa ślicznie już wygląda ;) pysio pierwsza klasa. A Linux taki dostojny pan :eviltong: Quote
ponka1 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 To wspaniale, małą ominęło schronisko, przynajmniej nie będzie pamiętać tych chwil, teraz tylko szczenięca radość w nowym domku. Linux może i dostojny, tylko niech na Maślaczka nie pyskuje:razz: Quote
natalia_aa Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Maślak sam go prowokuje... A z wieści bullowych to: Sunia została dzisiaj wysterylizowana, miałą ciąże urojoną. Patrząc na jej zniszczone zęby można by jej dać i z 10 lat, ale zachowanie i ogólny stan fizyczny szacujemy na 6-7 lat. Quote
Wola Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 wypatrzyłam na pierwszej (szukałam suni ale jeszcze nie widzę) Maxa. Jaki śliczny pies :loveu: ma w sobie to coś Quote
natalia_aa Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Jak natchnie mnie wena na opisy to wstawię jeszcze sunię i 7 miesięcznego błękitnego psa. Pies trafił do schroniska w Sopocie jako 3 miesięczny szczeniak, pojawił się mniej więcej w tym samym okresie co Xero. Poinformowana o nowym "nabytku", przyjechałam dziś do schroniska i nie miałam złudzeń, że to ten sam pies, który na początku maja zamieszkiwał sopocki boks. Skontaktowałam się już z Wiolą, ma dowiedzieć się co się stało, że pies biegał po dzielnicy Gdyni. Quote
natalia_aa Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Uwaga -35 bullków zgarniętych z pseudohodowli. Trzcianka. Link: http://www.dogomania.pl/forum/showth...1#post10561181 Quote
tattwa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 którym psiakom allegro robić? (pytam żeby się z nikim nie dublować) Quote
natalia_aa Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Wspomniany przeze mnie błękitek wygląda tak: PS: Tattwa allegro poproszę dla Metaxy z pierwszej strony, reszta narazie allegro ma. Dziś albo jutro zrobię opisy dla błękitnego asta i pręgowanej suni. Quote
andzia69 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 tattwa napisał(a):którym psiakom allegro robić? (pytam żeby się z nikim nie dublować) zrób którym chcesz i napisz - to się nie zdublujemy!;) Quote
natalia_aa Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Nie, bo większośc "naszych" psów ma allegro zrobione przez Angel_. Poprostu nie ma nikogo, któ zdeklarowałby się, że będzie robić allegro regularnie i dlatego co chwilę proszę kogoś innego o pomoc, bo sama nie umiem. Quote
akucha Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Natalio, ten błękitek, to sopocki srulek? Tak wyrósł? :placz: Quote
natalia_aa Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 akucha napisał(a):Natalio, ten błękitek, to sopocki srulek? Tak wyrósł? :placz: Tak, to sopocki Roki. Quote
akucha Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 :angryy: wywalili go czy co? Jaki to piekny pies... szlag by to trafił. Quote
Recommended Posts