Wola Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 chłopaki są rewelacyjni :loveu: kurczę nie jestem w stanie pojąć czemu wciąż nie mają domu, przecież powinna stać po nich kolejka. Zdjęcia są cudne :loveu: Quote
natalia_aa Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Ja wiem, że już nudna jestem z tymi zdjęciami, ale co tam ;) LUX: Quote
Wola Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 śliczne te nasze łobuziaki :loveu: szkoda tylko że takowej galeryjki nie prowadzi nowy domek... Quote
tattwa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 andzia69 napisał(a):czyli ja nie wystawiac mam ich? to zostaje Metaxa i..???? aukcje dla tej trójki mam gotowe i zrobione, trzeba tylko odnawiać - bez sensu robić jeszcze jedną, można w tym czasie innego psiaka wystawić :) jak się ogarnę z sesją to mogę wystawić jakieś aukcje jeszcze, tylko dajcie znać komu żeby się nie dublowały na allegro - i to dopiero po 1 lipca, bo na razie wiszą nade mną paskudne egzaminy...:roll: Quote
natalia_aa Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Donxa dzisiaj zamieszkała u miłego starszego pana w Gdynii. Pan miał 9 lat amstaffkę, mieszka w domu z ogrodem. Mam nadzieję, że sobie poradzi, bo Donxa to trudny charakter. Quote
natalia_aa Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Nie pisałam, bo nie chciałam zapeszać, ale teraz jestem już prawie pewna, że Onyx jutro zamieszka w Szczecinie u Romana. Bardzo fajny młody chłopak, który mieszka z mamą. Od początku śledził losy psiaka, mieli z mamą 16 lat psa, który nie dawno odszedł za TM. Roman poczytał o rasie, dowiedział się jak najwięcej i pewny swojej decyzji postanowił psa adoptować. Z rozmowy bardzo mi się podobał, Ania (Lukann) pojechała do niego na kontrolę, również bardzo jej się rodzina spodobała. Także jutro o 5 rano Roman wyjeżdza ze Szczecina o 10 powinien być w Gdynii, zabierze Onyxa na spacer i mam nadzieję - podpisze ostateczne papiery. Quote
andzia69 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pomóżmy wygrać BetBet w konkursie foto na www.bewet.pl: http://www.bewet**********/konkursy,25/glosowanie-konkurs-na-zdjecie-miesiaca-edycjaii,52.html Chce w wygranej wspomóc schronisko w Sopocie i Asty:lol: głosowanie tylko do 3 lipca!!!! Quote
karolina1 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='andzia69']Pomóżmy wygrać BetBet w konkursie foto na www.bewet.pl: http://www.bewet**********/konkursy,25/glosowanie-konkurs-na-zdjecie-miesiaca-edycjaii,52.html Chce w wygranej wspomóc schronisko w Sopocie i Asty:lol: głosowanie tylko do 3 lipca!!!! http://www.bewet**********/konkursy,25/glosowanie-konkurs-na-zdjecie-miesiaca-edycjaii,52.html nie łączy mi się....... Quote
andzia69 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 spróbuj po kropce w adresie napisać fora i pl i dalej jak w linku w każdym razie trzeba wejsć na forum bewetu i tam jest konkurs na zdjęcie miesiąca II edycja;) Quote
Wola Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Trzymam mocno kciuki za Onyxa :kciuki: mam nadzieję że się uda Quote
natalia_aa Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Onyx już w Policach (14km pod Szczecinem) Podróż zniósł bardzo dobrze, z kotką też żyje w zgodzie, nowy właściciel powiedział, że psi ideał. Ale, co by Wam za wesoło nie było: 1. Kilka godzin po tym jak Onyx pojechał do domu, trafila do nas kolejna amstaffka , która od 2 dni się błakała, także jak widać wszystko po staremu... 2. Kolejny nabytek schroniska - samiec amstaffa. Przywiązany do drzewa ok. tygodnia (skąd wiemy, że tydzień? nie pytajcie). Przypadkiem pies osoby spacerującej po lesie go znalazł, facet przyjechał po nas. Byłam i widziałam... Środek lasu, psa nie było widać ani idąc chodnikiem, ani ze ścieżki w lesie. Wychudzony, przerażony, wygłodniały, obolały w kolczatce, na krótkiej łańcuszkowej smyczy... Pies ideał, łasi się do wszystkich, domaga się o pieszczoty. Ot dzisiejszy bilans, a dzień się jeszcze nie skończył... Quote
natalia_aa Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Cieszyłam się jak Roman przyjechał po Onyxa, cieszyłam się jak zabrał go na długi spacer, cieszyłam się jak wsiadł z nim do samochodu, cieszyłam się jak wyruszyli... A potem, potem niestety w ciągu godziny zapomniałam o tym wszystkim co było super z rana. Boże jacy ludzie są do doopy, jak można w środku ciemnego lasu, gdzie lduzie praktycznie nie chodza zostawić psa, no jak kuźwa można, gdzie takie bydle ma sumienie?, gdzie ma rozum? Quote
Tengusia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 nie wiem natalia naprawde nie wiem ale mysle ze to glownie brak rozumu, jak mi kolezanka ostatnio w pracy powiedziala ze do jej bokserki dostal sie ****k w czasie cieczki i ze chyba bedzie miec szczeniaki to wymieklam normalnie :( powiedzialam ze istnieje cos takiego jak zastrzyk dla psa wczesnoporonny i w odpowiedzi uslyszalam ze co tam niech raz ma szczeniaki :placz: i gdzie tu wyobraznia ... a Onyx super ze juz w domciu i ze kota nie chce pozrec, wiedzialam ze kochana z niego psina :loveu: ... ach gdyby nie niechec do psow mojego Bolka to bym sobie sprawila jeszcze jakas sierotke :mdrmed: Quote
Wola Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Co za ludzie... :shake: głupota ludzka nie zna granic... brak mi słów. Quote
Fenris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Boże ... zabić takich "właścicieli" to mało :angryy: Ileż ten pies wycierpiał, masakra :-( Tengusia, to jeszcze nic, mamy koleżance z pracy bokserka zaszła z ... własnym synkiem :angryy: i baba te szczeniaki sprzedała :angryy: Quote
natalia_aa Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Wieści od Romana, nowego właściciela Onyxa: Onyx czuje się coraz lepiej, dzisiaj nawet miał ochote żeby się troche pobawić, a teraz wsuwa kość na swoim nowym wyrku. Całą noc przespał grzecznie, a o 6 poszliśmy na spacer i po spacerze znowu w kime. Ogólnie humor już mu dopisuje, bo wczoraj taki troszke nijaki był, pewnie ze zmęczenia. Pozatym został już wykompany a jutro pójdziemy do weterynarza, odrobaczyć, odpchlić i zobaczymy co jeszcze. Apetyt mu dopisuje, narazie dostaje kurczaka z ryżem i warzywami. Załączyłem kilka fotek, nic specjalnego, ale zawsze coś. Zdjęcia: Quote
Wola Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ślicznie mu na domowym tle ;) teraz na Luxika kolej Quote
Recommended Posts