natalia_aa Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Wieści od Xeno: Agnieszka była dzisiaj z Xeno u weta, diagnoza - ropne zapalenie skóry... Poza tym mają zn im trochę problemów z cyklu buzujących hormonów, w najbliższym wolnym terminie u naszych wetów pies zostanie wykastrowany. Poradziłam też Agnieszce szkolenie, mam nadzieje, że skorzysta. A oto i Xeno: Quote
natalia_aa Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 A teraz kilka fotek z nowego domu, nowego życia Onyxa (ja mam łzy w oczach jak je przeglądam): Quote
akucha Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Aleee piękne psisko!!!!!!!!!! Z ta kością super! A wiesz, nasz Limon poszedł dziś do domu :lol: Czy Ty sama focisz asty? Ogladałam wczoraj foty- REWELACJA!!! A to czrno-białe... nie ma chyba człowieka, którego za serce nie szczypnie. Quote
natalia_aa Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 O Limonku wiem, czekałam z niecierpliwością na wiadomość na jego wątku, więc jak tylko się post pojawił "poleciałam" sprawdzić. Tak naszemu Onyxowi trafił się naprawdę super dom, super właściciel. Chyba nie mógł lepiej trafić. I powiem jedno "Warto było czekać", dziś odwiedzili nas panowie rozmnażacze, w jego sprawie, na szczęście u nas wszystkie takie w typie rasy bez jajeczek i macic wychodzą. Ps: Zdjęcia robi Daria (Nafi z dogo), nasza fotograf :) Ja beztalencie w tej kwestii, no i aparatu brak. Quote
akucha Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Hehehehe, niech się rozmnazacze w d... pocałują!!!! Jaka to mądra decyzja o tych kastracjach i sterylizacjach. Byłam dzisiaj na stronie fundacji AST, jak zobaczyła, ile psów znalazło domy, to aż oczy przetarłam. Warto czekać, użerać się, ślęczeć nad ogłoszeniami. WARTO!!!! Nafi ma dar, jestem zachwycona! Quote
Nafi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 akucha napisał(a): A to czrno-białe... nie ma chyba człowieka, którego za serce nie szczypnie. Thx! Jak wczoraj pokazałam sąsiadce to zdjecie to opieprz dostałam, że zawsze jak coś pokazuje to ona musi sie poryczec :) Pozdr Quote
natalia_aa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Pozwalam sobie przekopiować post kajkura z forum molosy Proszę potraktujcie prośbę w nim zawartą bardzo poważnie. Udowodnijmy, ze jesteśmy zdolni do postawy obywatelskiej i w ten sposob ukarajmy bestialstwo- ku pamięci tych wszystkich psich istnień, ktore zaznały brutalnej ręki człowieka! Więc sprawa wygląda tak : W Lublinie trójka młodych chłopców podpaliła psa. Całe zdarzenie nagrali za pomocą telefonu komórkowego. Sytuacja wyszła na jaw, kiedy nagranie trafiło w ręce lubelskich dziennikarzy. Chłopcy nagrali wszystko na filmie na przełomie maja i czerwca. całość tu http://www.tvn24.pl/-1,1556209,wiadomosc.html Teraz prośba do Was wszystkich miłośników zwierząt o pomoc Dalej : Witam. Prowadzimy akcje sprzeciwiającą sie decyzji Sądu dotyczącej SPALENIA PSA przez nieletnich oprawców! W związku z tym każdy kto pragnie przyłączyć sie do akcji niech wyśle ten list na adres [email protected] Jest to adres Towarzystwa Ochrony Zwierząt które będzie pełniło role oskarżyciela posiłkowego w procesie przeciw tej decyzji tegoż Sądu. Każde stanowisko w tej sprawie będzie dołączone do materiału sądowego jako głos opinii publicznej. Oto list: Mój głos w sprawie decyzji sądu/sprawa spalonego zwierzęcia: Ja, niżej podpisana/y jako obywatel/ka tego kraju, wyrażam głęboką gorycz i rozczarowanie z powodu decyzji Sądu Dla Nieletnich w Lublinie w sprawie, która to dotyczyła zamordowania w bestialski sposób żywego zwierzęcia! "Niska szkodliwość czynu..."Czy jest nią zabicie niewinnego stworzenia i rozpowszechnianie nagrań z tego okropnego czynu?! Sąd wydając taka decyzję przyczynia się do propagowania podobnych czynów wśród młodych ludzi ! Być może w przyszłości z ofiarami w ludziach... Z poważaniem ............ adres: [email protected] Quote
natalia_aa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Lux dwa dni temu został wykastrowany. Aktualnie czuje się dobrze i w pełni gotowy do adopcji czeka na dom. Quote
Atkaaaa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Onyx w domu:multi::multi: Teraz czas na Luxa... takie cudo i suczydła. Fotki fantastyczne:loveu: Quote
bombel_2302 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 to ja mam kolejne dobre wiadomosci bylem w odwiedzinach u "DONXY" i naprawde lepiej trafic nie mogla na dodatek ma codziennie kontakt z dwoma psami kurami kotami i goBebiami i ku mojemu zdziwieniu ze wszystkim sie zgadza,na dodatek jezdzi ze swoim panem samochodem w trasy podobno uwilbia jezdzic wiec to na tyle ja jestem strasznie szczesliwy ze moja ulubienica trafila w tak dobre rce Quote
Nafi Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 :) super super :) jejku jak fajnie że psiaki znajdują takie domki jak ma Donxa i Onyx :)) Quote
andzia69 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Onyx - śpioszek:loveu::loveu::loveu: on zasypia nad koscią a mój Zgredzior nad pluszakiem:evil_lol: Quote
Wola Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hihihi :evil_lol: taki urok tych psiaków :loveu: Quote
karolina1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Mała z Gdyni już u mnie na DT Mała już u mnie, w pociągu jechała bardzo grzecznie.Już pod koniec jazdy zasypiała. Tu pare zdjęć : Po męczącej wycieczce zasneła Quote
andzia69 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ale śliczny dalmatyńczyk!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 andzia69 napisał(a):ale śliczny dalmatyńczyk!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tez chcem takiego dalmatynczyka :placz: :diabloti: Quote
karolina1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Tengusia napisał(a):ja tez chcem takiego dalmatynczyka :placz: :diabloti: To bierz ją ciotka :diabloti: Quote
Recommended Posts