Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 779
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na moje konto dla Fionka w oststnim czasie wpłynęło w sumie 110 zł.
Bardzo dziękuje wszystkim za finansowe wsparcie małego :loveu:

U Fionka na koncie jest w sumie 197 zł

Posted

Fiona, zgłosiła się do mnie na PW agnieszkal2 w sprawie wirtualnej opieki nad Fionkiem - zaoferowała, że co miesiąc może wpłacić na jego konto kilka złotych :loveu:. Wobec zastoju w adopcjach i braku zainteresowania samym Fionkiem, będzie to na pewno bardzo pomocne.

Posted

Poszukuję "prozwierzęcego" stowarzyszenia lub fundacji, które posiadają status ogranizacji pożytku publicznego (a przez to mogą zbierać pieniądze z 1%). Niestety moja organizacja, ponieważ nowopowstała, nie ma możliwości uzyskania statusu opp przed 30 kwietnia br.

Wiem natomiast o wielu osobach (głównie nasi członkowie, ich rodziny, znajomi i znajomi znajomych) chętnych przekazać właśnie nam swój 1%. Nie byłyby to jakieś kolosalne kwoty, ale panuje u nas taka nędza, że ucieszę się z każdych pieniędzy.

Jedyne rozwiązanie:
znaleźć organizację, która udostepni nam do wpłat swoje konto, po czym wpływami uzyskanymi z "moich" ofiarodawców dzielimy się pół na pół.

Myślę, że jest to uczciwy i legalny układ, na którym skorzystają obie strony.

Jeśli ktoś słyszał o organizacji chętnej do współpracy z nami w kwestii 1%, proszę o kontakt:

STOWARZYSZENIE OBRONA ZWIERZĄT
UL. 11 LISTOPADA 29
28-300 JĘDRZEJÓW
Tel. 607-171-458

Posted

Rozliczenie Fionka:
jest u mnie od 10 listopada
do dzisiaj (3 stycznia) = 54 dni x 5zł/doba = 270 zł

wpłaty:
26 zł (nadpłata z Atosa)
59 zł
razem: 85 zł

270 zł - 85 zł = 185 zł

Nadal nie przedstawię kosztów weta, bo jeszcze nie miał czasu wystawić mi faktury.

Posted

Bardzo sympatyczny piesio, niewielki i tak nie ma szczęścia:-(.

Fionek nadal prosi o wsparcie finansowe na dalszy pobyt w przytulisku, chociaż najlepiej by było, żeby juz tego nie potrzebował.