Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny, nie przeczytałam całego wątku, więc nie wiem, czy pieniądze są w dalszym ciągu potrzebne. Jeśli tak, to w weekend jest u was w Kielcach wystawa, na której będzie mnóstwo dogomaniaków...wystarczy, żebyście się zorganizowały i przyjechały - myślę, że sporo osób mogłoby wspomóc malucha.

ja będę w niedzielę, ring 21 - buldożki, chętnie jakiś grosik wrzucę do puszki, jeśli będziecie ( no i będziecie miały puszkę :lol: )

• Replies 779
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lavinia na kwestowanie trzeba mieć pozwolenie od organizatorów wystaey i z urzędu miasta...nie damy rady tego załatwić-czas !
Wiem tylko, ze będzie kwesta z TOZu

Posted

Fionek to przemiły, delikatny psiaczek.
Już się trochę zadomowił, biega razem z Kajem (Kajo zadowolony, bo nareszcie nikt go w kojcu nie podgryza ;)), zaczyna obciążać ranną łapę. Krzywda mu się tu nie dzieje, ale faktycznie azyl jesieną to nie jest miejsce odpowiednie dla takiego kruchego pieska :shake:.

Posted

Potter napisał(a):
Dzisiaj Fionek sobie pohulał z Kajem i Falką na śniegu. Już bardzo ładnie biega, merda ogonem i przybiega na zawołanie. Przemiła psinka :loveu:.

Aż dziw bierze, że ten psiak jest bezdomny i nikt go nie chce :shake: On powinien być w domu, na przebywanie w boksie jest zbyt delikatny :(

Posted

Fionek jest naprawdę przemiłym , łagodnym, delikatnym psaiczkiem, no i jest niewielki, co też jest zaletą, bo teraz ludzie szukaja tylko małych piesków.:lol: