Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fionek czeka na domek, ale jest w hoteliku. W związku z tym bardzo prosimy o wsparcie.
Pieniążki dla Fionka można wpłacać na konto z dopiskiem "Fionek":
PKO BP
60 1020 2629 0000 9102 0143 5692

Dane do przelewu
Ilona Musiał
Barwinek 4/144
25-150 Kielce

• Replies 779
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak Fionek wszędzie będzie ładnie wyglądał bo to ładny psiak.
Ale miałam niedawno taką wizję Fioneczka siedzącego przy pięknie ozdobionej chionce :cool3: Cudowne to było...

Posted

Biedny piesek oj biedny :-(
Rudzik też miał wypadke. Ale już na szczęście odnalazłam jego właścicieli i wrócił do domku swojego.
Może jakiś domek przed świętami dla Fionka?

Posted

Izis dziękujemy za odwiedzony u Fionka. Niestety mały nie miał tyle szczęścia ponieważ właściciele się nie odnaleźli. Nie dość tego nad Fionkiem wisiał wytok pt "kieleckie schronisko"
Teraz psiaczek już bezpieczny i czeka na domek !!!

Posted

Przed chwilą pobiegałyśmy sobie z Czarną Żaba i psami po podwórku. Fionek jest kochany, taki delikatny, malutki i grzeczny :loveu:- nic tylko bym go na rękach nosiła.

Posted

Potter napisał(a):
Przed chwilą pobiegałyśmy sobie z Czarną Żaba i psami po podwórku. Fionek jest kochany, taki delikatny, malutki i grzeczny :loveu:- nic tylko bym go na rękach nosiła.

Może znajdzie się ktoś, kto wziąłby Fionka na zawsze?

Posted

No właśnie. I to najlepiej ktoś z domkiem z ogrodkiem bo Fionek chyba w domu czystości jakoś nie zachowywał - czy może to się poprawiło juz?

Dlaczego nikt go nie szuka? A probowalyscie szukac sami jego właściciela w poblizu okolicy w ktorej mial wypadek?

Jak ja Rudzika znalazlam potraconego to byla taka mala wiocha to wyszukalam wszystkie maile i adresy (te mialy isc na drugie uderzenie) do wszelkich instytucji, ktore mi sie tylko udalo, hoteli, bibliotek, osrodkow pomocy, wojta itd... sporo tego bylo. No bo przeciez wlasciciele mogli nie wiedziec, ze pies nagle znalazl sie 30 km od miejsca zamieszkania w lecznicy.
Czy w wypadku Fionka nie ma takiej opcji? Moze ktos go szuka rownie nieudolnie co wlasciciele Rudzika? Moze to ich trzeba znalezc.
Mi sie udalo, wiec moze Wy też spróbujcie.

Moze Fionek ma domek i tylko domek nie wiem gdzie Fionek. Moze pobiegl za suczka i wtedy mial wypadek?
Moze Fionek moglby wrocic do swojego domu na swieta?
Probowaliscie rozwieszac ogloszenia ze zdjeciem Fionka w okolicznych sklepach, kioskach itd. Bo nie kazdy ma komputer czy internet.