Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Błagam o pomoc dla psiaczka...
Kilka dni temu został przyniesiomy do lecznicy do szpitalika. W schronisku odmówili pomocy...nie chcieli podjąc sie zabiegu.

Dziś Fionek junior jest już po operacji miał strzaskaną kość udową. Początkowo podejrzewali jakieś obrażenia wewnątrzne ponieważ pies strasznie wymiotował...

Dzis dowiedziałam się, ze on jest bezdomny i może zostać w szpitaliku jeszcze trzy dni a potem trafi do kieleckiego schronu...

Jest młody, według mnie nie ma jeszcze roku, miły ale strasznie obolały jeszcze po tym wszystkim...

Czy jest jakaś szansa dla niego ???
Błagam o tymczas...czy ktoś może mu pomóc???

W razie czego podaje mój tel 668 859 676
[email protected]

Fionek obecnie przebywa w hoteliku. Pilnie szukamy domku ale potrzebne jest również wsparcie finansowe na jego utrzymanie. Bardzo proszę o wsparcie finansowe dla psiaczka

A to nasz bohater

Edited by Fiona.22
  • Replies 779
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies jest już poskładany i dalsza opieka polega tylko na doglądaniu i kontrolowaniu rany pooperacyjnej...
Czy ktoś napisał już do met?
Jeśli nie to napiszę zaraz...
Mam jeszcze pytanie...czy tymczas u met jest płatny? :oops:

Posted

Psiaczek jest cudny...wystarczyło, że wczoraj dałam mu papu i wodę a dziś już powitał mnie radosnym machaniem ogona :loveu:
Tak strasznie szkoda tego psa, jest naprawdę cudowny...
Napisałam już do met, mam nadzieję, ze zgodzi się go przyjąć...

Posted

Fiona.22 napisał(a):
Psiaczek jest cudny...wystarczyło, że wczoraj dałam mu papu i wodę a dziś już powitał mnie radosnym machaniem ogona :loveu:
Tak strasznie szkoda tego psa, jest naprawdę cudowny...
Napisałam już do met, mam nadzieję, ze zgodzi się go przyjąć...

Met nigdy nie odmawia, ale... ona ma tyle zwierzaków pod opieką, że co najwyżej możemy to potraktować jako DT. Wolałbym jednak nie powiększać jej i tak licznego stada. Może uda się znaleźć inne wyjście :shake: