Majawrc Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Witam, poproszę o nr telefonu na pw w celu dogrania sprawy:evil_lol: Quote
Rybc!a Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Majawrc napisał(a):Witam, poproszę o nr telefonu na pw w celu dogrania sprawy:evil_lol: Mój telefon jest 1 poście . :) Quote
Majawrc Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Niebawem skontaktuje się w sprawie adopcji kolega imieniem Bogdan K., chociaż wolałabym sama dograć sprawę....czekam na fotki i wieści co z Nelą :cool3: Quote
Rybc!a Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Wieści nowych nie ma, sunia nadal jest, nadal czeka . Quote
Majawrc Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 a czy doczekamy się fotek, ich brak tylko opożnia tą adopcję, kolega chce zobaczyć jak dokładnie teraz wygląda, fotki ktore mu przesłałam są chyba z tamtego roku przecież... Quote
Rybc!a Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Maja, ja teraz rzadko jestem w schronisku, Nela wygląda IDENTYCZNIE. Fotki nie są takie stare . Kompletnie NIC się nie zmieniła. Quote
Majawrc Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ja to rozumiem, ale kolega się uparł na świeże fotki (ma nadzieję ze trochę urosła bo chce dużego psiaka) a jak będzie wyglądała sprawa z transportem? P.S. Czy została chociaż wykąpana i wyczesana aby pięknie wyglądać? Jak z jej książeczką zdrowia? Czy przeprowadzili w schronisku sterylkę? Dla niego to nie problem, ponieważ śpi na kasie, ale czy nie powinni oddawać psiakow do adopcji już po zabiegach? Quote
Rybc!a Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Majawrc napisał(a):Ja to rozumiem, ale kolega się uparł na świeże fotki (ma nadzieję ze trochę urosła bo chce dużego psiaka) a jak będzie wyglądała sprawa z transportem? P.S. Czy została chociaż wykąpana i wyczesana aby pięknie wyglądać? Jak z jej książeczką zdrowia? Czy przeprowadzili w schronisku sterylkę? Dla niego to nie problem, ponieważ śpi na kasie, ale czy nie powinni oddawać psiakow do adopcji już po zabiegach? Maja, to nie takie schronisko. Tu nikt psów nie kąpie, ani nie czesze. Nie wiem nawet czy ma książeczkę zdrowia, być może tylko zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie . Nie ukrywam, że Nela nie urosła i dużym psem nie jest, sięga co najwyżej do kolana. Nie jest również wysterylizowana i nie będzie.. A nowe fotki ? Postaram się zrobić dzisiaj. Quote
Rybc!a Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 www.alegratka.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.mojpupil.pl www.przygarnijzwierzaka.pl Quote
Rybc!a Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 2 część ogłoszeń: www.dwukropek.pl www.bono-polska.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.warszawa.gumtree.pl www.adopcjapsa.pl www.forum.gazeta.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl Quote
Vitka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Rybcia jak zawsze się świetnie spisała! :loveu: Dziękuje w imieniu Neli! Quote
Rybc!a Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Jeszcze tylko Allegro i byłby składzik . Vitka, poszukaj proszę kogoś, kto mógłby jej zrobić aukcję . Quote
Rybc!a Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 To już przeszło rok, jak Nela jest na Dogomanii. 12 stron wątku. No cóż, suńciu. Widocznie nie podbiłaś serc Dogomaniaczek .. Quote
mysza 1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 No to dołączę do grona wielbicielek Nelci. Po prostu za dużo bid na dogo, czasu nie ma:shake: Quote
mysza 1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Bannerek: Czy ktoś moze mi podlinkować ten banerek? Bardzo mi się podoba, a nie umiem:oops: Quote
Vitka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Nadal szukam osoby, która zrobiłaby małej allegro, ale na razie nikt nie odpisał na moje PW... :roll::oops: Quote
Sabina02 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Vitka napisał(a):Nadal szukam osoby, która zrobiłaby małej allegro, ale na razie nikt nie odpisał na moje PW... :roll::oops: Ja zrobie... :lol: Quote
mysza 1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Sabina02 napisał(a):Ja zrobie... :lol: Super, dzięki:loveu: Quote
zulugula Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Czy jest mozliwość, żeby zrobić Neli jakieś nowe fotki? Ma zaledwie jedno ładne zdjęcie. Na niektórych jest bardzo ubłocona i wygląda fatalnie. Quote
Rybc!a Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Bardzo trudno zrobić jej ładne zdjęcia. Zazwyczaj w jej boksie jest chalap, a dla Neli to chyba normalka, że jest brudna . Pozatym, teraz skutecznie dominuje tam wielka haskowata suczka i Nelka, Tora i Alma nie mają szansy podejść do człowieka. Są zastraszone .. Quote
Recommended Posts