Jump to content
Dogomania

Nela-od szczeniaka w schronisku-POGRYZIONA-nareszcie ma dom..!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze względu na to, że nie zostałam wpuszczona na teren schroniska, nie widziałam, czy psiak nadal tam jest. Mimo to proszę o dalszą pomoc w szukaniu mu schronienia. Więcej info. na ogólnym, elbląskim wątku.

Posted

Tyle już czekasz, biedaku kochany i NIKT cię nie zauważa, kompletnie NIKT. Dlaczego? Może dlatego, że nie wyróżniasz się urodą? :( Biedna jesteś, oj biedna..!

Posted

Witaj Rybcia, zainteresowała mnie Nela gdyż szukam psiaka dla znajomego ktory wraca ok 15.06 z Anglii na stałe, ma dom z ogrodem i małym stawem, tylko jak zwykle pojawia sie problem z transportem gdyż mieszkamy we Wrocławiu (kolega jakieś 40 min pod) daj znać jak sie na to zapatrujesz, jeżeli nie ma trakich możliwości będę zmuszona szukać dalej, pozdrowionka.

Posted

Majawrc napisał(a):
Witaj Rybcia, zainteresowała mnie Nela gdyż szukam psiaka dla znajomego ktory wraca ok 15.06 z Anglii na stałe, ma dom z ogrodem i małym stawem, tylko jak zwykle pojawia sie problem z transportem gdyż mieszkamy we Wrocławiu (kolega jakieś 40 min pod) daj znać jak sie na to zapatrujesz, jeżeli nie ma trakich możliwości będę zmuszona szukać dalej, pozdrowionka.

Oczywiście, jestem zainteresowana! Jeśli naprawdę chcą przygarnąć Nelę i zdają sobie sprawę z tego, że na początku może być niełatwo (może się bać, być przelękniona), podpiszą ze mną umowę adopcyjną i pokryją chociaż część kosztów transportu (będę starała się, by był to transport łączony, lub zawieziemy ją pociągiem, by uniknąć kosztów), JESTEM NA TAK!

Proszę, powiedz mi o nich coś więcej, czy oni nie mają zamiaru wracać już do Anglii?

Posted

Właśnie miałam zamiar zrobic Neli więcej ogloszeń i allegro, mam nadzieję, że jednak się uda z tym domkiem.
Rybcia- pisała lub dzwoniła do Ciebie Majawrc?

Posted

[quote name='mysza 1']Właśnie miałam zamiar zrobic Neli więcej ogloszeń i allegro, mam nadzieję, że jednak się uda z tym domkiem.
Rybcia- pisała lub dzwoniła do Ciebie Majawrc?
Niestety nikt w sprawie Neli nie dzwonił, ani nie pisał.. :(

Posted

Witam, jakiś czas nie odpisywałas więc zajęłam się adopcją Coffika http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94431 , jeżeli będzie to możliwe żeby Nela została wyadoptowana jednak dla znajomego do właśnie Coffiego to zrobię wszystko aby kolegę przekonać ponieważ na prawdę ma super warunki! Do Anglii już nie wraca, pozostaje w Polsce na stałe. Coffiek jest wykastrowany tak więc nie byłoby mowy o męczeniu Neli, przemyśl to proszę i daj znać co o tym sądzisz, jeżeli jesteś na NIE, to postaram się jej znależć inny domek (aczkolwiek większość woli pieski ze względu na cieczki), daj znać i pozdrawiam.

Posted

[quote name='Majawrc']Witam, jakiś czas nie odpisywałas więc zajęłam się adopcją Coffika http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94431 , jeżeli będzie to możliwe żeby Nela została wyadoptowana jednak dla znajomego do właśnie Coffiego to zrobię wszystko aby kolegę przekonać ponieważ na prawdę ma super warunki! Do Anglii już nie wraca, pozostaje w Polsce na stałe. Coffiek jest wykastrowany tak więc nie byłoby mowy o męczeniu Neli, przemyśl to proszę i daj znać co o tym sądzisz, jeżeli jesteś na NIE, to postaram się jej znależć inny domek (aczkolwiek większość woli pieski ze względu na cieczki), daj znać i pozdrawiam.
Myślę, że Nela bez problemu zgodziłaby się z psem.. :)

Posted

Tak więc zostaje nam parę dni, już w sobotę przyjezdza Coffik z Lublina, zrobię wszystko aby udało mi się przekonać na jeszcze jednego psiaka, dam jeszcze znać.

Posted

Majawrc napisał(a):
HALLELUJA!!!!! Super wieści.......na 99% TAK, poprosimy tylko o nowe foteczki i postaram się jak najszybciej dograć sprawę!:evil_lol:

Nowe foteczki byłby możliwe dopiero za kilka dni! :(

Posted

WoW!, a czemu dopiero za parę dni? czy coś się wydarzyło? Jak Nela się czuje? Poprosimy o jakieś konkrety, czy sprawa jest jeszcze aktualna? Ja chciałam Nelę doadoptować do Coffiego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94431 i gdy już miało to nastąpić osoba ktora zajmowała się nim od ponad 8 m-cy stwierdziła ze jednak .....tak go kocha:evil_lol: że zostanie z nią na zawsze.......to dopiero piękny HAPPY END!:loveu: