Rybc!a Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Gonitwa napisał(a):Piękna, i jeszcze jakby ją wyczesać.... a kogo to ja widzę na ostatnim zdjęciu? Nie znasz jej :) Quote
Gonitwa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 No właśnie wiem, dlatego się chciałam dowiedzieć.... Quote
Rybc!a Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Ze względu na to, że nie zostałam wpuszczona na teren schroniska, nie widziałam, czy psiak nadal tam jest. Mimo to proszę o dalszą pomoc w szukaniu mu schronienia. Więcej info. na ogólnym, elbląskim wątku. Quote
Rybc!a Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Tyle już czekasz, biedaku kochany i NIKT cię nie zauważa, kompletnie NIKT. Dlaczego? Może dlatego, że nie wyróżniasz się urodą? :( Biedna jesteś, oj biedna..! Quote
Majawrc Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Witaj Rybcia, zainteresowała mnie Nela gdyż szukam psiaka dla znajomego ktory wraca ok 15.06 z Anglii na stałe, ma dom z ogrodem i małym stawem, tylko jak zwykle pojawia sie problem z transportem gdyż mieszkamy we Wrocławiu (kolega jakieś 40 min pod) daj znać jak sie na to zapatrujesz, jeżeli nie ma trakich możliwości będę zmuszona szukać dalej, pozdrowionka. Quote
Rybc!a Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Majawrc napisał(a):Witaj Rybcia, zainteresowała mnie Nela gdyż szukam psiaka dla znajomego ktory wraca ok 15.06 z Anglii na stałe, ma dom z ogrodem i małym stawem, tylko jak zwykle pojawia sie problem z transportem gdyż mieszkamy we Wrocławiu (kolega jakieś 40 min pod) daj znać jak sie na to zapatrujesz, jeżeli nie ma trakich możliwości będę zmuszona szukać dalej, pozdrowionka. Oczywiście, jestem zainteresowana! Jeśli naprawdę chcą przygarnąć Nelę i zdają sobie sprawę z tego, że na początku może być niełatwo (może się bać, być przelękniona), podpiszą ze mną umowę adopcyjną i pokryją chociaż część kosztów transportu (będę starała się, by był to transport łączony, lub zawieziemy ją pociągiem, by uniknąć kosztów), JESTEM NA TAK! Proszę, powiedz mi o nich coś więcej, czy oni nie mają zamiaru wracać już do Anglii? Quote
mysza 1 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Właśnie miałam zamiar zrobic Neli więcej ogloszeń i allegro, mam nadzieję, że jednak się uda z tym domkiem. Rybcia- pisała lub dzwoniła do Ciebie Majawrc? Quote
Rybc!a Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='mysza 1']Właśnie miałam zamiar zrobic Neli więcej ogloszeń i allegro, mam nadzieję, że jednak się uda z tym domkiem. Rybcia- pisała lub dzwoniła do Ciebie Majawrc? Niestety nikt w sprawie Neli nie dzwonił, ani nie pisał.. :( Quote
Avaloth Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 a wydawała się o wiele większa ! http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=27011 po domek śliczna ! Quote
Majawrc Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Witam, jakiś czas nie odpisywałas więc zajęłam się adopcją Coffika http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94431 , jeżeli będzie to możliwe żeby Nela została wyadoptowana jednak dla znajomego do właśnie Coffiego to zrobię wszystko aby kolegę przekonać ponieważ na prawdę ma super warunki! Do Anglii już nie wraca, pozostaje w Polsce na stałe. Coffiek jest wykastrowany tak więc nie byłoby mowy o męczeniu Neli, przemyśl to proszę i daj znać co o tym sądzisz, jeżeli jesteś na NIE, to postaram się jej znależć inny domek (aczkolwiek większość woli pieski ze względu na cieczki), daj znać i pozdrawiam. Quote
Rybc!a Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Majawrc']Witam, jakiś czas nie odpisywałas więc zajęłam się adopcją Coffika http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94431 , jeżeli będzie to możliwe żeby Nela została wyadoptowana jednak dla znajomego do właśnie Coffiego to zrobię wszystko aby kolegę przekonać ponieważ na prawdę ma super warunki! Do Anglii już nie wraca, pozostaje w Polsce na stałe. Coffiek jest wykastrowany tak więc nie byłoby mowy o męczeniu Neli, przemyśl to proszę i daj znać co o tym sądzisz, jeżeli jesteś na NIE, to postaram się jej znależć inny domek (aczkolwiek większość woli pieski ze względu na cieczki), daj znać i pozdrawiam. Myślę, że Nela bez problemu zgodziłaby się z psem.. :) Quote
Majawrc Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Tak więc zostaje nam parę dni, już w sobotę przyjezdza Coffik z Lublina, zrobię wszystko aby udało mi się przekonać na jeszcze jednego psiaka, dam jeszcze znać. Quote
mysza 1 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No to zaciskamy kciuki, poza tym suczkę i tak powinno się wysterylizować i po kłopocie. Quote
Rybc!a Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='mysza 1']Jakieś wieści?[/QUOTE] Żadne, jedyne to, że Nela będzie w lipcowym MP. Quote
Majawrc Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 HALLELUJA!!!!! Super wieści.......na 99% TAK, poprosimy tylko o nowe foteczki i postaram się jak najszybciej dograć sprawę!:evil_lol: Quote
Rybc!a Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Majawrc napisał(a):HALLELUJA!!!!! Super wieści.......na 99% TAK, poprosimy tylko o nowe foteczki i postaram się jak najszybciej dograć sprawę!:evil_lol: Nowe foteczki byłby możliwe dopiero za kilka dni! :( Quote
Majawrc Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 WoW!, a czemu dopiero za parę dni? czy coś się wydarzyło? Jak Nela się czuje? Poprosimy o jakieś konkrety, czy sprawa jest jeszcze aktualna? Ja chciałam Nelę doadoptować do Coffiego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94431 i gdy już miało to nastąpić osoba ktora zajmowała się nim od ponad 8 m-cy stwierdziła ze jednak .....tak go kocha:evil_lol: że zostanie z nią na zawsze.......to dopiero piękny HAPPY END!:loveu: Quote
Rybc!a Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Nic się nie wydarzyło, po prostu nie jeżdżę do schroniska codziennie. Nela czuje się dobrze, a sprawa jest jak najbardziej aktualna . Quote
Recommended Posts