justynavege Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 pani ktora je karmila rozejrzy sie po tym lesie ( albo zrobila to juz dzis albo zrobi jutro) Quote
rotek_ Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 mag,.... nie narzucasz nic... ale sytuacje uciechowa jest beznadziejna... nie mamy legalizacji więc nie mozemy przyjmować zwierząt.... a P.I.W-et ma nas cały czas w garści.... popełnimy jeden błąd i już będzie nieciekawie... dlatego staramy sie małym znaleźć domy przez internet... za to dzierżonioweskie schronisko odmówiło przyjęcia jakichkolwiek psów.... zresztą ta Pani nawet nie chciała tam oddawać szczeniorów.... /nie dziwię się/ Jesli tylko pieski sie oddnajda pani da nam znać.... ...aha...pozdrawiamy szanownego pseudohodoffce:bye: Quote
uxmal Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 To jak się Pan zinternecił to zapraszam na http://www.stoppseudohodowcom.org/ Quote
rotek_ Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 nic.... zero wiadomości... pani cały czas chodzi i szuka Quote
fizia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Trzeba miec nadzieję, że nie spotkało Ich nic złego Quote
solito Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 fizia napisał(a):Trzeba miec nadzieję, że nie spotkało Ich nic złego Też mam taką nadzieję! Quote
yewcia1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A jak się ma farciarz?? I jak ten biały psiak z cmentarza?? Quote
justynavege Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Czarny psiaczek po woli sie oswaja tamtych ani widu ani słychu :shake: dramatyczna jest jego sytuacja zrezygnowany przy cmentarzu porzucony glodny Quote
rotek_ Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 dla szczeniora potrzebny DT lub DS ale poki co mały nawet nie ma imienia... jakieś pomysły??? pies pochodzi z lasu...więc imie musiałoby nawiązywać domiejsca w którym sie urodził Quote
sacred PIRANHA Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 rotek_ napisał(a):dla szczeniora potrzebny DT lub DS ale poki co mały nawet nie ma imienia... jakieś pomysły??? pies pochodzi z lasu...więc imie musiałoby nawiązywać domiejsca w którym sie urodził ja nie wymysle mu zadnego ladnego pasujacego imienia, bo dla mnie kazdy czarny pies to Negro:shake: (taki sentyment po czarnym labku) Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 basia0607 napisał(a):Może "Borek" . borem lasem..hihi...ladnie:) Quote
solito Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 basia0607 napisał(a):Może "Borek" . całkiem ładnie... Quote
halbina Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Boruś... ładnie! a o tamtych słuch zaginął... :roll: Quote
Edi100 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Bardzo mi smutno że tamte zagineły...:placz: Quote
uxmal Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 nowa wersja textu :( Leśny Skrzat. Borek urodził się w leśnej norze razem ze swoimi braciszkami i siostrzyczką. Cichutko i bezszelestnie żyły razem z mamusią do dnia kiedy nagle jej zabrakło. Nie przyszła, zaginęła. Co się stało? Od tego smutnego dnia rodzeństwo-tak jak uczyła ich mamusia- nie wychodziły z leśnego domku. Gdyby nie coraz bardziej doskwierający głód i zimno maluszki nadal grzecznie czekałyby na mamusię. Zaczęły płakać i nawoływać mamusię. Ich płacz przenikał leśne zakamarki. Pewnego jesiennego dnia ktoś lub coś usłyszało maleństwa. Po tym niespodziewanym spotkaniu pozostał tylko Borek.Leżał cichutko w norce i drżał. Był przerażony. Przetrwał tylko dlatego, że spośród tych leśnych sierotek był najbardziej ostrożnym pieskiem. Borek ma ok 7 tygodni, Zapewne urośnie na średniego lub dużego pieska. Lubi się bawić i coraz bardziej interesuje go Świat. Szukamy dla sierotki wspaniałego domu. Borek musi poznać miłość i radość życia z człowiekiem. Quote
justynavege Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Borek ładnie Pan nie znalazła szczeniaczkow ale widziala ich matkę\ dzika sunia................... Quote
solito Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 justynavege napisał(a):Borek ładnie Pan nie znalazła szczeniaczkow ale widziala ich matkę\ dzika sunia................... Oooo...!!! I co z nią...?! Ux! Śliczny tekst! Quote
basia0607 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Sunia kochana mądra matka ,trzeba jej pomóc ! Quote
MagYa^^ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 a czy matki nie da sie jakos zlapac? Moze te male sa od tego labkowatego, ktory siedzi gdzies tam w krzakach? kurka.. ale kisza.. :| Quote
justynavege Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 sunia jest zdziczałą uciekała przed pania dobrze by było ja wysterylizować chociaz ale złapanie jej graniczy z cudem Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 justynavege napisał(a):sunia jest zdziczałą uciekała przed pania dobrze by było ja wysterylizować chociaz ale złapanie jej graniczy z cudem moze rozejrzec sie, czy w okolicy zaden wet nie ma broni na naboje usypiajace...droga sprawa i wiem brutalnie, ale czasem to jedyny sposob...:roll: Quote
Recommended Posts