rotek_ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 http://labradory.info/viewtopic.php?t=7954 Quote
Rinuś Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 trzeba szybko znaleźć im domek...boziu jakie biedaki :-( Quote
MagYa^^ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 sluchajcie, a co do biszkoptowego... co zamierzacie? czy jest jakis plan lapania go?... bo mam w glowie moze jakies rozwiazanie gdzie go umiescic.. Quote
justynavege Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 MagYa serio?? jesli byłoby miejsce mysle ze uda sie skołować kasę na paliwo czy tez poprosić o pomoc zeby podjechać i go zlapać ale musi być miejsce gdzie dać biedaka............ tamte okolice szlag niech trafi od Pani ktora znalazla i karmila szczeniaki w lesie był sygnał o kolejnym wyrzuconym z auta psiaku :-( Quote
MagYa^^ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 dalibyscie rade zlapac go tak aby w sobote rano przywiezc go do Wroclawia? Quote
Rinuś Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 słuchajcie...może mi ktoś wytłumaczyć o jakiego psa tutaj chodzi?? w temacie jest że staruszek a jak się czyta wątek to dochodzą jeszcze jakieś małe szczeniaczki w norze...:shake: Quote
solito Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='MagYa^^']dalibyscie rade zlapac go tak aby w sobote rano przywiezc go do Wroclawia? MagYa, a to jest pewne...?!!! To musimy dać radę!!!:multi: Quote
solito Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Rinuś']słuchajcie...może mi ktoś wytłumaczyć o jakiego psa tutaj chodzi?? w temacie jest że staruszek a jak się czyta wątek to dochodzą jeszcze jakieś małe szczeniaczki w norze...:shake: Rinuś, w jednym czasie znaleziono tego Labka na cmentarzu i szczeniaki w lesie. Koleżanka założyła jeden wątek, ale ze szczeniakami akcja jest już nieaktualna, więc pozostał tylko wątek Labka...:roll: Quote
RITA & DIANA Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 MagYa napisz prosze na watku lub jak wolisz na pw co masz na mysli...masz jakies rozwiazanie, awaryjna furtkę czy dom dla psa? napisz o tym szerzej prosze, podaj jakis telefon do siebie ,jezeli chodzi o transport to moge go w sobote zawiez do Wrocławia... ale musimy byc pewni , ze pies bedzie miał schronienie a wracajac do transportu musze to niestety napisac musimy jakas kase skołowac na paliwo, bo moje fundusze wyczerpałam , jezdziłam do tej pory z free ale niestety na dzien dzisiejszy nie moge sobie na to pozwolic... Quote
Rinuś Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze i że piesek będzie jeszcze godnie żył..piszcie wszystko na bieżąco... Quote
rotek_ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ooo... trochę mnie nie było... a tu takie wieści Quote
justynavege Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 MagYaa wspaniale ze ten pies przed zimą znajdzie schronienie on koczuje tam ponoc od wiosny czyli mrozów pod gołym neibem chyba jeszcze nie przezyl......... Quote
solito Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 RITA & DIANA napisał(a):MagYa napisz prosze na watku lub jak wolisz na pw co masz na mysli...masz jakies rozwiazanie, awaryjna furtkę czy dom dla psa? napisz o tym szerzej prosze, podaj jakis telefon do siebie ,jezeli chodzi o transport to moge go w sobote zawiez do Wrocławia... ale musimy byc pewni , ze pies bedzie miał schronienie a wracajac do transportu musze to niestety napisac musimy jakas kase skołowac na paliwo, bo moje fundusze wyczerpałam , jezdziłam do tej pory z free ale niestety na dzien dzisiejszy nie moge sobie na to pozwolic... Ponawiam prośbę o informację! Quote
rotek_ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 akcja łapania to trochę dużo powiedziane..... pies jest naprawdę mega łagodny ale zrezygnowany..... byłam dość blisko niego...a on nawet nie wstał.... nie głaskałam go bo psa nie znam... ale nie wyjawiał jakiejkolwiek agresji.... rita, podaj mi na PM swój nr konta.. z bazarków na budynia uzbierało się 20zł Quote
RITA & DIANA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Wczoraj dostałam od MadYii pw. Z Justynavege ustaliłam, ze wezme fakture na AFN za paliwo tzn za przebyte kilometry.Tak więc wstępnie jestesmy umówieni na transport staruszka do Wrocławia. Do MagYii prosba, podaj mi prosze swoj nr telefonu na pw, jak bede jechała do Wrocławia to moze byc potrzebny,abym za bardzo nie bładziła Rotku nr konta podam wieczorem ok i dziękuje!!! Trzymajcie kciuki !!! Quote
MagYa^^ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Rita, napisalam do Ewy ktora zabierze psiaka o jej nr tel. poniewaz ja mam klopoty z kolanem i nie wiem czy dam rade uczestniczyc w tym wszystkim :( Musze sie dowiedziec czym Ewa bedzie jechala, czy autkiem czy pkp.. Jej...byle trzymac kciuki..zeby wszystko poszlo po naszej mysli. ale na wszelki wypadek daje moj nr-504/82/48/40 Quote
RITA & DIANA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ok MagYa dziękuje , napisz mi prosze tak orientacyjnie godzine i gdzie mamy sie spotkac bo czasu mało a ja tez mam w sobote wazne spotkanie i musze do popołudnia sie wyrobic czasowo, nie moge czekac .... Quote
MagYa^^ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 mysle, ze to bedzie moglo byc jakos rano - no do poludnia napewno! Czekam na kontakt od Ewy, bo rozmawialam z nia przez maila, ona ma moj nr - dzwonila a ja nadal nie mam ;) Quote
justynavege Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 MagYaa jak tylko bedziesz miala nr Pani Ewy przekaż Ricie :) czasu niewiele a musimy dograć wszystko Quote
MagYa^^ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 justynavege napisał(a):MagYaa jak tylko bedziesz miala nr Pani Ewy przekaż Ricie :) czasu niewiele a musimy dograć wszystko bacznosc - tak jest! - spocznij.. czekam tylko na Ewe, poki co cisza Quote
RITA & DIANA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ja tez czekam, moze akcjka sie powiedzie, ale roznie bywa, w kazdym badz razie słuze pomocą ... Quote
rotek_ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 mam nadzieję ze nie wyjdzie tak ze psak zostanie u nas w schronisku:shake: tfu, tfu...nie zapeszać Quote
justynavege Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 akcja lapania zostanie przeprowadzona tylko dlatego ze jest miejsce u p ewy ktore zaoferowala magyya uciechow jak wiadomo nie moze jeszcze :placz: Quote
Recommended Posts