RITA & DIANA Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 maluszki sa słodkie , z domem bedzie troche kłopotu, jezeli chodzi o labkopodobnego weterana trzeba go umiescic na forum labkowym, jezeli długo zył samotnie moze byc problem z zabraniem go do domu... Rotek masz jeszcze jekies zdjęcia psiaka? Quote
rotek_ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 rita...pies w ogóle sie nie ruszał....cyknęłam mu 4 fotki ale 3 wygladaja tak samo jak ta pierwsza zamieszczona przeze mnie.... pies w totalnej depresji:placz: Quote
rotek_ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 http://www.wrzuta.pl/film/dcrTa7q10O/mvi_0129 Quote
fizia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Te maluchy sa przesłodkie, tak machają tymi swoimi ogonkami... Czy mają już jakies ogloszenia? Chetnie pomogę. Quote
solito Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Przesłodkie szczeniorki!:loveu::loveu::loveu: Rotek, może niech Justyna przekopiuje Twoje posty ze zdjęciami do pierwszego...? Quote
justynavege Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 moge przekopiować tylko nei pamietam ile moze byc w jednym poscie :razz: Rita czy mozna Cie prosić o zalozenie temu zrezygnowanemu psiakowi watku na forum labkowym ? Quote
yewcia1 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 justynavege napisał(a):moge przekopiować tylko nei pamietam ile moze byc w jednym poscie :razz: Rita czy mozna Cie prosić o zalozenie temu zrezygnowanemu psiakowi watku na forum labkowym ? Fotek chyba moze byc pięc w jednym poście przesliczne te maluchy Quote
malagos Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 a moze ten piest to jednak suka i matka tych dzieciakow z nory? :oops: Bo jak nie podnosi się to może uwadze uszla płeć :oops: Quote
rotek_ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 pies napewno.... dokrmiają go czasami ludzie...muszą widziec czy ma siusiaka...:diabloti: z reszta on był bardzo daleko od tego lasu Quote
Ulaa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Skoro w tym lesie tyle wnyków, a matki już długo nie ma, to może by pochodzić i poszukać w okolicy... zanim kłusownik "poprząta" żeby odzyskać swoje wnyki... tfu tfu. Quote
basia0607 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Je trzeba szybko zabrać.Tak bylo z naszymi psiakami z lasu. Przy suce byly 3 , ale jak ktoś do nas zadzwonil zostal tylko 1.Wiem ,że nikt z wioski ich nie zabrał !Ostatnio slysze o jastrzebiach porywajacych psy. U nas byl przypadek porwania kota . Quote
rotek_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 myślę ze ta karmicielka stara sie dbać o psiaki... zresztą trudno znaleźc takie wnyki.... trzeba chodzić i sprawdzać każdy centymetr... Justyna dopisz ze pilny tymczas potrzebny..... Quote
Ulaa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ale matka mogła się złapać, o to mi chodziło. Jeśli tak, to może być jeszcze żywa i cierpieć niesamowicie! Quote
rotek_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 przeszukamy najbliższy teran jak pojedziemy zaszczepić szczeniory... las jest duży i widzę to niezbyt ciekawie:shake: trzeba na biegu robić plakaciki i rozwieszać... zaraz zaciągnę tutaj uxmal Quote
Kasia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Piękne puchate kuleczki!!! Starszy psiak też cudny i pomocy też potrzebuje.... Quote
halbina Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 jak zorganizujecie transport, to dwa szczeniory (suczkę i tego najjaśniejszego chłopaka) wezmę na tymczas... ale mieszkam w Zabrzu i musicie zobowiązać się do pomocy w ich utrzymaniu i ewentualnym leczeniu... no i znalezienia domków... (allegro, ogłoszenia) Quote
rotek_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Świetnie.... :multi: zrobimy co w naszej mocy;) Pani która opiekowała się szczeniorami napewno wspomoze maluchy Quote
halbina Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 tylko mam nadzieję, że nie każecie mi ich karmić chlebem... to nie ptactwo... :evil_lol: Quote
rotek_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 z tego co sie orientuje mamy tylko karmę dla doroslych psów.... poprosimy ta panią zeby na początek coś zasponsorowała.... potem będziemy Cię wspomagać.... szczeniory będą miały już pierwsze szczepienie w poniedziałek wielkie dzieki Halbina:loveu: Quote
halbina Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 gdyby nie fakt, że mam swoje 2 psy i 2 koty plus na tymczasie 3 kociaki (od wtorku 4), nie prosiłabym o zabezpieczenie ich utrzymania... :oops: Quote
Recommended Posts