rotek_ Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 jest przeuroczy:loveu: oj coś czuje ze jesli mały nie trafi dzisiaj do wrocka to będzie mój synuś:loveu: ma charakter podobny do Adasia Quote
MagYa^^ Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 zmiencie tutyl watku ;) a co z dzika suka z lasu...? czy nic nie da sie zrobic? zeby chociaz ja wysterylizowac i zrobic schronienie.. :| Quote
rotek_ Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 jedynie dzierżóniowskie schronisko jest wyposarzone o klatki-pułapki... nie sądze ze sunia jest mieszańcem psa z lisem... mieszanki międzygatunkowe są bezpłodne..a ona jednak się oszczeniła nawet jesli sunia ma zachowania lisa(bo tak wynikało z rozmowy z tą panią) to złapanie jej do klatki jest niemożliwe.... ale sterylka koniecznie by się przydała Quote
yewcia1 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Już nie wiem o co chodzi skąd takie zapsienie w Uciechwie:oops: Quote
rotek_ Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ewa, nie kracz...bo powoli schodzimy z liczby psów.... ja tu się dwoję i trjoję zeby znaleźć kolejny domek dla psiaka.... Quote
yewcia1 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 rotek_ napisał(a):ewa, nie kracz...bo powoli schodzimy z liczby psów.... ja tu się dwoję i trjoję zeby znaleźć kolejny domek dla psiaka.... Rotku już siedzę cicho - super , ze udało Ci się odpsić Uciechów:loveu: Quote
Rinuś Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ciesze się że staruszek znalazł domek i ten czarny piesek :multi: a reszta szczeniaczków nie odnalazła się?:-( Quote
justynavege Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 niestety sie nie odnalazły :shake: Quote
Rinuś Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='justynavege']niestety sie nie odnalazły :shake: biedaki :shake::-( Quote
Recommended Posts