Igusia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pogódka napisał(a):Witam, jestem Pani od Kromci, mam pytanko, czy ktoś się orientuje gdzie łapac kota w potrzebie? W dziale inne zwierzeta znajduja sie koty do adopcji szukajace domkow link:http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=486 Quote
Pogódka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dziękuję napewno tam wejdę Nie wiem która to Figa, ale berdzo się cieszę. Pozdrawiam wszystkich, którym los mojej Kromeczki leżała na sercu Quote
beam6 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pogódka napisał(a):Witam, jestem Pani od Kromci, mam pytanko, czy ktoś się orientuje gdzie łapac kota w potrzebie? Napisz pw do Wilejkaros - ma coś na tymczasie - chyba białe :razz: i chyba panienka :evil_lol: Quote
quasimodo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Jaktam Kromeczka się czuje? Grzeczna jest? Quote
Pogódka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 kurczę, ale to ma byc kot KONIECZNIE, mały kociak Kromeczka?super do P.Eli wysyłałam jeszcze zdjęcia, bo nie mam czasu nauczyc sie jak skopiowac od siebie. Jak będzie domek pewny i bardzo ciepły to super, ale najbardziej to bym chciała sama jej coś znalesc, tak żeby ją miec na oku... Quote
Pogódka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dobry wieczór wszystkim, miło mi bardzo, że tak ciepło o mnie piszecie...no tak fajnie się pośmiac z wariata, co ma całą chałupę stworków Quote
Kanzaj Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pogódka napisał(a):Dobry wieczór wszystkim, miło mi bardzo, że tak ciepło o mnie piszecie...no tak fajnie się pośmiac z wariata, co ma całą chałupę stworków Witaj w gronie "wariatów"!!! Quote
Pogódka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 to mi żescie kromeczkę podesłali, nie ma co, normalnie się zakochałam Quote
Pogódka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 rzuci tylko Pani to zdjęcie jak te małpy się przytulają jak będzie czas Quote
Kanzaj Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pogódka napisał(a):to mi żescie kromeczkę podesłali, nie ma co, normalnie się zakochałam Podesłać więcej :evil_lol:??? Quote
Pogódka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 no pewnie, po co do Siedlec do T:cool3:work poproszę Quote
Kanzaj Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pogódka napisał(a):no pewnie, po co do Siedlec do T:cool3:work poproszę Spokojnie, to ja siedziałabym tam już dawno :p. Quote
Pogódka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 kurcze mam doła w związku ze sprawą Ozziego, cholera czy tam już nic się nie da??/:-( Quote
Wilejkaros Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pogódka, napisz do ulvhedinn w sprawie Ozzy'ego. Magda go wtedy wykopała... Myślę, że m. in. ulv, Emir i chyba Aga&Krzyś (nie jestem pewna tego nicku) byli najbliżej sprawy. Quote
beam6 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Pogódka - witaj Kochana w gronie "myślących inaczej" :evil_lol: Jako jedna z najmłodszych (stażem, stażem :razz:) w tym gronie OSTRZEGAM: to jest nieuleczalne, zaraźliwe, nieszkodliwe, dające 100kg/min satysfakcji niekończące się nigdy wariactwo polegające na chęci pomocy czterołapym. Czuj się jak u siebie - pozdrawiam serdecznie i mizianki dla panienek :loveu: Quote
jayo Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Przepraszam, ze ja tak cichutko dodam... Ciotki, u mnie tez koty do wydania...... juz zapomnialyscie - pewnie przez Wilejkowe gadanie :-) A tak to sie miejsce na nastepne moze zwalniac. Quote
esperanza Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ja pamiętam i na zdjęcia czekam :razz: Quote
Wilejkaros Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Też chciałabym na pulpicie zdjęcie mieć tej pory posiłku. Ciotka Jayo, zaskoczę Cię pewnie, ale biała Amfa wciąż u mnie na DT... Quote
jayo Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Wilejkaros napisał(a):Też chciałabym na pulpicie zdjęcie mieć tej pory posiłku. Ciotka Jayo, zaskoczę Cię pewnie, ale biała Amfa wciąż u mnie na DT... Jakos mnie nie zaskoczylas :-) A nasza kutnowska Klamka juz w Krakowie :-) Anatol u Joaa... Jakos sie juz "rozkocamy".. A w ogole sorki za kociego offa, chyba jakis watek specjalny zaloze :-) Quote
Pogódka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Kromka MA DOMEK:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
esperanza Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Opowiedz o tym domku.:-) Czy umowa adopcyjna została podpisana? Quote
beam6 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 O rany - jak szybko!!!!! Szczegóły, prosimy, szczegóły ! :) Quote
Fela Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Pogódka, czy to ta pani, o której mówiłaś? Napisz koniecznie! Quote
Recommended Posts