Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pogódka napisał(a):
Witam, jestem Pani od Kromci, mam pytanko, czy ktoś się orientuje gdzie łapac kota w potrzebie?

Napisz pw do Wilejkaros - ma coś na tymczasie - chyba białe :razz: i chyba panienka :evil_lol:

Posted

kurczę, ale to ma byc kot KONIECZNIE, mały kociak
Kromeczka?super do P.Eli wysyłałam jeszcze zdjęcia, bo nie mam czasu nauczyc sie jak skopiowac od siebie.
Jak będzie domek pewny i bardzo ciepły to super, ale najbardziej to bym chciała sama jej coś znalesc, tak żeby ją miec na oku...

Posted

Pogódka napisał(a):
Dobry wieczór wszystkim, miło mi bardzo, że tak ciepło o mnie piszecie...no tak fajnie się pośmiac z wariata, co ma całą chałupę stworków

Witaj w gronie "wariatów"!!!

Posted

Pogódka - witaj Kochana w gronie "myślących inaczej" :evil_lol:
Jako jedna z najmłodszych (stażem, stażem :razz:) w tym gronie OSTRZEGAM: to jest nieuleczalne, zaraźliwe, nieszkodliwe, dające 100kg/min satysfakcji niekończące się nigdy wariactwo polegające na chęci pomocy czterołapym.
Czuj się jak u siebie - pozdrawiam serdecznie i mizianki dla panienek :loveu:

Posted

Przepraszam, ze ja tak cichutko dodam... Ciotki, u mnie tez koty do wydania...... juz zapomnialyscie - pewnie przez Wilejkowe gadanie :-)
A tak to sie miejsce na nastepne moze zwalniac.

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Też chciałabym na pulpicie zdjęcie mieć tej pory posiłku. Ciotka Jayo, zaskoczę Cię pewnie, ale biała Amfa wciąż u mnie na DT...

Jakos mnie nie zaskoczylas :-)
A nasza kutnowska Klamka juz w Krakowie :-)
Anatol u Joaa...
Jakos sie juz "rozkocamy"..

A w ogole sorki za kociego offa, chyba jakis watek specjalny zaloze :-)