Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze jedno, jak ta osoba przyśle numer wyślę zdjęcia tego psa, to nie pitt bull ale zwykły kundelek, w nocy nie było widac.Jest przeuroczy, przychodzi do na s i sąsiada , jeśc mu dajemy.Sięga tak do kolan jest bodajże biało - czarny, przychodzi jak ciemno jest, kładzie sie na trawie im macha ogonkiem, cudowny

Posted

szkoda mi tylko tego kundelka , bo jest przesympatyczny, ale ja już go nie wezmę, bo nie mogę
Ale dzisiaj bójka, Maja z Kromką tak się pogryzły, że Maja ma ucho troszkę zadrapane do krwi, Kromka tez poszkodowana, ale ta moja Maja tez zadziora, nie mogła sobie darowac, że Kromka zaczęła i jak je odciągnęłam od siebie to moja normalnie jak lew doskoczyła do Kromki.
Dwie jepotem za karki trzymałąm z minutę, żeby ochłonęły...straszne
a wczoraj jak Maja zgubiła się na dwie godziny(poszła do sąsiadów na gościnę()to Kromcia wylizała ją jak wróciła i szukała jej w domu.
Ten wasz pies jest niemożliwy w kółko pieszczo
Normalnie dzięki mojemu mężowi Kromka została u nast się domaga

Posted

no wiesz co, zawiodłaś mnie.
akwaria są dwa u mnie jedno 150l a u syna drugie 20l, bo kolega dał mu bojownika, a że ten z innymi rybami raczej zyc nie może musiałam kupic akwarium!!!drugie!!!
więc mam dwa a nie jedno!!!
jejku tak mało tych zwierząt??myąlałam, że wyjdzie więcej, kurcze, ale jestem podła...
muszę teraz kasę wykołowac na czyszczenie zębów Kromci, ona ma też coś z oczkami, ciekawe czy da się coś zrobic??
moja syt.finansowa jest teraz ciężka, ale ja nie zjem a Kromci pomoę jak się da!
i proszę tu napisac, że dwa akwaria a nie jedno!!!ja bym mogła miec jedno
?? a co z rybką, która nie może życ z innymi!!
tego pieska bezdomnego może by gdzieś puścił!!!

Posted

on jest super, sasiad inny daje mu też jeśc , ale nie gryzie tylko piszczy jak ktoś podchodzi, siostra cioteczna go głaskała jest na zdjęciach, ktoś go wyrzucił chyba , bo wcześniej go nie było....zrobię zdjęcia jeszcze jak go zobaczę...ale wam głowę zawracam...sorki, ale nie dam rady już teraz wziąc następnego...ta Kromcia tyle nerwów mnie kosztuje...babcia jedna:lol:

Posted

kurcze tak się złapały, niestety z winy Kromki, Maja do niej podchodzi , łasi się a Kromcia z racji wieku nie lubi tego, szkoda mi tej mojej małej, ale cóż trudno.
Majka podeszła , Kromka warknęła i rzuciła się na nią, nie mogłam rozdzielic, w końcu Kromcię odsunęłam, ale moja nie mogła sobie darowac i rzuciła się na Kromkę.Gryzły sie jak pittbulle, nie przesadzam...
Maja rana w uchu , Kromka w duszy, straszne...
ale nie martwcie się i tak Kromci nie oddam , tylko smutno, bo wiekowo to one sie nie dogadają, jedna o drugą strasznie zazdrosna , jak z kądś wrócę to po sobie skaczą, która wyżej mnie i da buziaka:razz:

Posted

nie wiem czy tu tylko wiek jest najważniejszy . Ja 4 miesiące temu wzięłam 8 letnią suczkę. Tabi suczka , która mam od małego zaczęła na nia warczec jak weszłyśmy do domu. W pewnym momencie skoczyła z zębami. I wtedy nakrzyczałam na nią. Odtej chwili jest spokój ze strony Tabi. To ta suczka adoptowana jak ma zły dzień szybciej na nią warknie a Tabi nigdy. Tabi ustępuje jej ze wszystkim, nawet z łózkiem, czy jedzeniem. Wspaniale się bawią. tak smiesznie sie podgryzają.
Kromeczka tez sie zaadoptuje, bedzie dobrze

Posted

W moim stadku też czasem chłopcy "wymieniają poglądy" - wiem już, że - jeśli siły są wyrównane - to nie należy się w to mieszać ani ingerować, tylko uciekać, a Oni zaraz przestają!

Posted

i tak bym zrobiła, nie reagowałabym, ale to trwało i trwało, naprawdę, aż się(lekko), krew polała, u mnie moja nie zaczyna, tylko Kromka, a na nią boję się krzyczec, żeby się nie przestraszyła:crazyeye: