Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda, że nikt się tu nie pojawia, ale pomimo wszystko napiszę
Kromka gryzie WSZYSTKICH, ugryzła już ze cztery osoby...heh
mojego męża, kolekę tatę koleżanki syna, po prostu podchodzi, warczy i hap....po kłopocie
normalnie śmieję się, że hej, muszę ją trzymac, jak ktoś przyjdzie, tragedia...Kromcia w swoim żywiole, bestia jedna..
dzisiaj byłam z nią u weterynarza, powiedzia, że zęby ma jak nastolatka, ale dał jej krople do oczu, bo jednno bardzo jej ropieje
lataja, we dwie za ogrodzenie, no i moja Maja spuchła jak lalka, byłyśmy u weterynarza i dostała leki antywstrząsowe, bo burchli dostała i nos jej spuchł strasznie, weterynarz powiedział, że pewnie coś zjadła z podwóeka i ma uczulenie, myślałam, że się udusi, Kromcię oglądał i to nie zła babka jak na jej lata, oczywiście musiałam ją trzymac, żeby weterynarza nie kąsnęła, ona jest po prostu szczęśliwa jak ugryzie...od razu idzie spac, ze zmęczenia i z tego,że wypełniła swój obowiązek, normalnie stary potworek...

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się, że ten kto spodziewa się cudu ze schroniska,to tego się nie doczeka
no ona gryzie i tyle, taka jest, ale my u nas w domu się śmiejemy, że nas broni, no kąsi, każdego szczególnie rodzaju męskiego, może to częsc jej historii???
nie chcę speca, ona nas broni, życzę każdemu, żeby zrozumiał, bo ja rozumiem, i nie chcę jej zmieniac, czuję się jakbym miała pitt bulla, no jest super, fajna babka, nie da sobie podskoczyc, Kromcia ta
ja nie z tych, żeby ją oddawali i się żalili, wiedziałam skąd psa biorę i jestem świadoma jego zachowań, dziwnych może, ale nie wiemy co miała przedtem za los, więc kim jesteśmy, żeby ją oceniac, tak się zachowuje i taka jest i u nas w rodzinie ma akceptację , to nasz pies, jak kogoś nie lubi niech ten ktoś nie przychodzi , bo Kromcia...jest u siebie

Posted

no, dziękuję
miałam wczoraj przeżycie
ostatnio ktoś wywalił deskę z płotku u nas i psy przechodzą na inne podwórko - nawet nie na podwórko , bo tam nikt nie mieszka , nie ma ich godzinę, ja wołam , krzyczę, ale je słyszę bo bym nie wytrzymała jakby ich nie było
no ale siła złego na jednego, wczoraj szczęśliwe z rajzerku wróciły i moja Majka zaczęła puchnąc jak balon i burchle jej na głowie zaczęły wyskakiwac, jakby ją ktoś pokrzywą ochrzcił!!!
biegiem we dwie wiozłam do weterynarza, moja coś zjadła, aż leki antywstrząsowe dostała, a Kromcia dostała preparat na zdrowe ząbki i do oczu kropelki, bo jej ropieją,
może to nie o Kromci ale myślałam, że mi Maja zdechnie, wyglądała jak po walce z Gołotą, straszne, ale dzisiaj już dobrze Maja zyje,Kromcia żre preparat na zęby i kropelki musi przetrawic do oka, bo nie lubi a oczko, aż krew leci, może w nocy się drapie??/

Posted

z Mają już dobrze, a Kromcia
znowu stracha nam napędziła
byłam z nimi w sklepie, i przyszedł Pan z dużą sunią, takim dużym kundelkiem
no i koleżanka piesków pod sklepem pilnowała i nagle pisk, Kromcia się zerwała ze smyczy i jak podleci do tego psa , jak go za szyję nie wytarmosi a pies...tamten przerazony , aż w tyłek jej lekko dałam , bo nie chciała odejśc
do domu szła taka szczęśliwa, całą drogę ogonem machała, a ja ...humor mi się poprawił
wiecie , co??ona jest normalnie szczęśliwa jak zwierzaka jakiegoś albo kogoś ugryzie , śpi potem ze dwie godziny...heh
normalnie, super psinka

Posted

Pogódka napisał(a):
z Mają już dobrze, a Kromcia
znowu stracha nam napędziła
byłam z nimi w sklepie, i przyszedł Pan z dużą sunią, takim dużym kundelkiem
no i koleżanka piesków pod sklepem pilnowała i nagle pisk, Kromcia się zerwała ze smyczy i jak podleci do tego psa , jak go za szyję nie wytarmosi a pies...tamten przerazony , aż w tyłek jej lekko dałam , bo nie chciała odejśc
do domu szła taka szczęśliwa, całą drogę ogonem machała, a ja ...humor mi się poprawił
wiecie , co??ona jest normalnie szczęśliwa jak zwierzaka jakiegoś albo kogoś ugryzie , śpi potem ze dwie godziny...heh
normalnie, super psinka

Toż to strasznie awanturna baba się zrobiła!!!:mad:

Posted

nooo
dziura w płocie zrobiona, żeby nie przełaziły, bo ja się martwię o nie, chociaż Kromkę jak zawołam , to przybiega od razu, gorzej z moją
szkoda, że jej zdjęcia nie zrobiłam wczoraj, kolezanka mówi tak:zobacz ona normalnie się cieszy jak kogoś hapnie, tak skakała i machała ogonem, a do mnie nie pozwala obcym podejśc, jeży się od razu i chodzi , warczy aż ugryzie
a ile smiechu jest z niej wskakuje na łóżko i łepkiem o ławę bo nie widzi, muszę potem jej masowac, a ona takie odgłosy wydaje dziwne, wrrr, hrrrr itp.
ale głośne jak w kinie...heh

• 2 weeks later...
Posted

ludzie, co za pies:crazyeye:
wczoraj byliśmy w parku a ona wpadła między trzy labradory gotowa do walki:-o
mało mi struny głosowe nie popękały tak się darłam
dobrze, że tamte były lepiej:oops:wychowane i właściciela posłuchały
co ja się mam z tym pitt bullem:razz:
szok
Kromeczka pozdrawia wszystkich

Posted

jejku, ale mnie wyfotografowali:angryy:
a Kromeczka????
no czego ona nie lubi...zapytajcie, zaczynam wątpic, czy wieku nie pomyliliście!!!
ale niestety, gośc w dom - Kromka zamknięta, niestety, gryzoń ten jeden:evil_lol:

Posted

beam6 napisał(a):
Ale ta Kromeczka podobna do Fifi a Fifi do Kromeczki - z charakterku też :evil_lol:

Czyżby wszystkie małe rude były takie kochane???:evil_lol:

Posted

no wiecie co pewnie taka kochana, chyba , że odszkodowanie zapłacicie...heh
jutro do Warszawy jadę mam dowieśc jamniorka do mnie do Siedlec i odebrac kogoś z lotniska, nigdy tam nie jezdziłam, mam pietra, mam nadzieje, że piesek dojedzie , tyle o niego walczyłam, nie w sencie, ze się biłam , ale wszędzie tam pisałam gdzie były i tu mam nadzieje, że się uda jamnior już w Warszawie czeka, straszne, boję się:crazyeye:

Posted

dojechałam bez trudu!!!
jamniorek ma domek!!ufff...w końcu, jest super, kochany i miluuuuusiński
ludzie zadowoleni, ja też, super!!!kolejna bidulka w domku
tylko kaszelek ma , jak go wiozłam , to prychał, ale co, jeszcze w drodze do Siedlec byłam z nim u weta, jest już po zastrzykach i dostał leki,
kuruj sie kochanie i żyj w nowym domku, długo i szczęśliwie:lol::loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...