Pogódka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Szkoda, że nikt się tu nie pojawia, ale pomimo wszystko napiszę Kromka gryzie WSZYSTKICH, ugryzła już ze cztery osoby...heh mojego męża, kolekę tatę koleżanki syna, po prostu podchodzi, warczy i hap....po kłopocie normalnie śmieję się, że hej, muszę ją trzymac, jak ktoś przyjdzie, tragedia...Kromcia w swoim żywiole, bestia jedna.. dzisiaj byłam z nią u weterynarza, powiedzia, że zęby ma jak nastolatka, ale dał jej krople do oczu, bo jednno bardzo jej ropieje lataja, we dwie za ogrodzenie, no i moja Maja spuchła jak lalka, byłyśmy u weterynarza i dostała leki antywstrząsowe, bo burchli dostała i nos jej spuchł strasznie, weterynarz powiedział, że pewnie coś zjadła z podwóeka i ma uczulenie, myślałam, że się udusi, Kromcię oglądał i to nie zła babka jak na jej lata, oczywiście musiałam ją trzymac, żeby weterynarza nie kąsnęła, ona jest po prostu szczęśliwa jak ugryzie...od razu idzie spac, ze zmęczenia i z tego,że wypełniła swój obowiązek, normalnie stary potworek... Quote
Fela Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Oj niedobrze, że gryziesz wszystkich Kromeczko, niedobrze :shake:. Pogódko, przydałaby Ci się pomoc jakiegoś speca od psich zachowań? Quote
Pogódka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Wydaje mi się, że ten kto spodziewa się cudu ze schroniska,to tego się nie doczeka no ona gryzie i tyle, taka jest, ale my u nas w domu się śmiejemy, że nas broni, no kąsi, każdego szczególnie rodzaju męskiego, może to częsc jej historii??? nie chcę speca, ona nas broni, życzę każdemu, żeby zrozumiał, bo ja rozumiem, i nie chcę jej zmieniac, czuję się jakbym miała pitt bulla, no jest super, fajna babka, nie da sobie podskoczyc, Kromcia ta ja nie z tych, żeby ją oddawali i się żalili, wiedziałam skąd psa biorę i jestem świadoma jego zachowań, dziwnych może, ale nie wiemy co miała przedtem za los, więc kim jesteśmy, żeby ją oceniac, tak się zachowuje i taka jest i u nas w rodzinie ma akceptację , to nasz pies, jak kogoś nie lubi niech ten ktoś nie przychodzi , bo Kromcia...jest u siebie Quote
esperanza Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Jestem pod wrażeniem, lepiej Kromka nie mogła trafić :p Quote
quasimodo Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Sto lat tu nie byliśmy, bo niestety przeżyliśmy przykry wypadek, ale strasznie cieszymy się, że Kromeczka trafiła do takiego wspaniałego i wyrozumiałego domku!!! Quote
Pogódka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 no, dziękuję miałam wczoraj przeżycie ostatnio ktoś wywalił deskę z płotku u nas i psy przechodzą na inne podwórko - nawet nie na podwórko , bo tam nikt nie mieszka , nie ma ich godzinę, ja wołam , krzyczę, ale je słyszę bo bym nie wytrzymała jakby ich nie było no ale siła złego na jednego, wczoraj szczęśliwe z rajzerku wróciły i moja Majka zaczęła puchnąc jak balon i burchle jej na głowie zaczęły wyskakiwac, jakby ją ktoś pokrzywą ochrzcił!!! biegiem we dwie wiozłam do weterynarza, moja coś zjadła, aż leki antywstrząsowe dostała, a Kromcia dostała preparat na zdrowe ząbki i do oczu kropelki, bo jej ropieją, może to nie o Kromci ale myślałam, że mi Maja zdechnie, wyglądała jak po walce z Gołotą, straszne, ale dzisiaj już dobrze Maja zyje,Kromcia żre preparat na zęby i kropelki musi przetrawic do oka, bo nie lubi a oczko, aż krew leci, może w nocy się drapie??/ Quote
Pogódka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 z Mają już dobrze, a Kromcia znowu stracha nam napędziła byłam z nimi w sklepie, i przyszedł Pan z dużą sunią, takim dużym kundelkiem no i koleżanka piesków pod sklepem pilnowała i nagle pisk, Kromcia się zerwała ze smyczy i jak podleci do tego psa , jak go za szyję nie wytarmosi a pies...tamten przerazony , aż w tyłek jej lekko dałam , bo nie chciała odejśc do domu szła taka szczęśliwa, całą drogę ogonem machała, a ja ...humor mi się poprawił wiecie , co??ona jest normalnie szczęśliwa jak zwierzaka jakiegoś albo kogoś ugryzie , śpi potem ze dwie godziny...heh normalnie, super psinka Quote
Kanzaj Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Pogódka napisał(a):z Mają już dobrze, a Kromcia znowu stracha nam napędziła byłam z nimi w sklepie, i przyszedł Pan z dużą sunią, takim dużym kundelkiem no i koleżanka piesków pod sklepem pilnowała i nagle pisk, Kromcia się zerwała ze smyczy i jak podleci do tego psa , jak go za szyję nie wytarmosi a pies...tamten przerazony , aż w tyłek jej lekko dałam , bo nie chciała odejśc do domu szła taka szczęśliwa, całą drogę ogonem machała, a ja ...humor mi się poprawił wiecie , co??ona jest normalnie szczęśliwa jak zwierzaka jakiegoś albo kogoś ugryzie , śpi potem ze dwie godziny...heh normalnie, super psinka Toż to strasznie awanturna baba się zrobiła!!!:mad: Quote
Pogódka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 nooo dziura w płocie zrobiona, żeby nie przełaziły, bo ja się martwię o nie, chociaż Kromkę jak zawołam , to przybiega od razu, gorzej z moją szkoda, że jej zdjęcia nie zrobiłam wczoraj, kolezanka mówi tak:zobacz ona normalnie się cieszy jak kogoś hapnie, tak skakała i machała ogonem, a do mnie nie pozwala obcym podejśc, jeży się od razu i chodzi , warczy aż ugryzie a ile smiechu jest z niej wskakuje na łóżko i łepkiem o ławę bo nie widzi, muszę potem jej masowac, a ona takie odgłosy wydaje dziwne, wrrr, hrrrr itp. ale głośne jak w kinie...heh Quote
Pogódka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ludzie, co za pies:crazyeye: wczoraj byliśmy w parku a ona wpadła między trzy labradory gotowa do walki:-o mało mi struny głosowe nie popękały tak się darłam dobrze, że tamte były lepiej:oops:wychowane i właściciela posłuchały co ja się mam z tym pitt bullem:razz: szok Kromeczka pozdrawia wszystkich Quote
beam6 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jak się ma takiego pitt bulla :loveu: to trza kaganiec zakładać moja Pani :evil_lol: Quote
Pogódka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 no coś ty, czym by wtedy się broniła, paluszkami:evil_lol: a tak to stare ząbki ale jare:evil_lol: Quote
Pogódka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ale napisałam, broniła... czym by atakowała???:cool3: Quote
Wilejkaros Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Uwielbia też spać ;) Mam wrażenie, że Ktoś uwielbia też Kromeczkę! Quote
Pogódka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 jejku, ale mnie wyfotografowali:angryy: a Kromeczka???? no czego ona nie lubi...zapytajcie, zaczynam wątpic, czy wieku nie pomyliliście!!! ale niestety, gośc w dom - Kromka zamknięta, niestety, gryzoń ten jeden:evil_lol: Quote
beam6 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ale ta Kromeczka podobna do Fifi a Fifi do Kromeczki - z charakterku też :evil_lol: Quote
Kanzaj Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 beam6 napisał(a):Ale ta Kromeczka podobna do Fifi a Fifi do Kromeczki - z charakterku też :evil_lol: Czyżby wszystkie małe rude były takie kochane???:evil_lol: Quote
Pogódka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 no wiecie co pewnie taka kochana, chyba , że odszkodowanie zapłacicie...heh jutro do Warszawy jadę mam dowieśc jamniorka do mnie do Siedlec i odebrac kogoś z lotniska, nigdy tam nie jezdziłam, mam pietra, mam nadzieje, że piesek dojedzie , tyle o niego walczyłam, nie w sencie, ze się biłam , ale wszędzie tam pisałam gdzie były i tu mam nadzieje, że się uda jamnior już w Warszawie czeka, straszne, boję się:crazyeye: Quote
Pogódka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 dojechałam bez trudu!!! jamniorek ma domek!!ufff...w końcu, jest super, kochany i miluuuuusiński ludzie zadowoleni, ja też, super!!!kolejna bidulka w domku tylko kaszelek ma , jak go wiozłam , to prychał, ale co, jeszcze w drodze do Siedlec byłam z nim u weta, jest już po zastrzykach i dostał leki, kuruj sie kochanie i żyj w nowym domku, długo i szczęśliwie:lol::loveu: Quote
Pogódka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 jak se śpi, na mojego syna głowie se nóżki położyła, patrzcie jaka wygodna!!!:cool3: Quote
beam6 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Oczami wyobraźni mamy to zobaczyć :evil_lol: ????? :crazyeye: nic nie widzę !!!!! Quote
Pogódka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 no tak macie takie wieeelkie wyobraznie, to i to możecie zobaczyc, muszę do Ani pyknąc parę zdjęc:evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Śnieg zasypał ulice, a Kromka w cieplutkim wyrku wraz ze swoją Pańcią: Quote
Recommended Posts