papudraczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 byłoby super!! tylko ja nie mam pojęcia jak się za to zabrać:shake: Quote
papudraczek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dzięki bardzi met!! A Kajtek dalej czeka na dom........ Quote
papudraczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nikt się już nie interesuje losem Kajtka odkąd jest bezpieczny u met!! a on nadal czeka na swojego ludzia...... Quote
betinka24 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 ja go ogłaszam u mnie w miejscowości rozpowiadam o nim moim znajomym jednak nikt sie nim nie interesuje!!! Quote
papudraczek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 a Kajtek wciąż czeka z utęsknieniem na dom!!!!! met jak jest z tymi ogłoszeniami w lokalnej prasie?? Quote
papudraczek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 puściłam dziś przelewik na Kajtak Met wiadomo coś o możliwości ogłoszenia go w lokalnej prasie??? Quote
Kacedy Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ja też puściłam przelewik- w zeszłym tygodniu. Quote
kaja555 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 i co z Kajtkiem? Może met chce go sobie zatrzymać? :razz: Quote
betinka24 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Met co slychac u kajtka moze jakies nowe foteczki masz??? Quote
met Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Kajtek byl oglaszany w lokalnym dzienniku - zainteresowanie zadne. na psa pilnujacego za maly, na psa do domu za duzy w opinii wszystkich, ktorych do mnie przywialo w poszukiwaniu psa. problemem Kajtka jest przecietnosc. nie jest kaleki, mega chory, hiper stary ani super grzeczny. jest nie do konca ladnym psem z przeszloscia, jakich miliony... Quote
met Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 tak sobie siedze i sie zastanawiam... powinnam wasze psy karmic z taka regularnoscia, z jaka przysylacie dla nich pieniazki? czy to moim obowiazkiem jest szukanie im domow? domaganie sie od was jalmuzny na ich utrzymanie? uwazacie, ze to jest normalne? fair? jedna jedyna Betinka pamieta o istnieniu Kajtka - dzieki Ci, kobieto! przywracasz wiare w ludzi! w piatek beda znajomi z aparatem, to pstrykniemy i Lobuzowi foteczke :) ja za to pamietam, jak papudraczek plakala, zostawiajac psa u mnie... prosze jak najszybciej odebrac Kajtka. nie stac mnie na utrzymywanie cudzych zwierzat. Quote
Kacedy Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 met- czy możesz napisać za jaki miesiąc była ostatnia moja wpłata za Kajtka? Przepraszam, rzeczywiście od jakiegoś czasu nie płaciłam. Ureguluję swoją zaległość jak najszybciej. Quote
caal Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Kazda fundacja z prawdziwego zdarzenia, o ile nie jest fundacją typu "krzak", ma zabezpieczone środki i liczy się z tym, że może mieć miejsce taka własnie sytuacja. Że sponsorzy zawiodą. Masz jakis plan awaryjny? Co sie stanie gdy sponsorzy nadal nie będą sponsorować kajta i nikt go nie odbierze? Wypuścisz go czy może uspisz? Quote
Kacedy Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 no dobra, mi wyszło, że za lipiec była moja ostatnia wpłata na Kajtka, zatem wiszę za 5 miesięcy, czyli 100 zł. Puszczam dzisiaj przelew. Quote
Kacedy Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ja również i jeszcze raz przepraszam za zaległości. Quote
met Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 czy jest juz znana data wyjazdu psiaka z naszego gospodarstwa? Quote
caal Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 To proste pytanie - czy jesli ktoś przyjedzie go od Ciebie zabrać to go oddasz? Quote
Recommended Posts