Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Znam to za duzo powiedziene - o , moze znam z widzenia , nigdy z nim nie rozmawiałam - ot poprostu sie go boje ,dla niego lepe kobiecie sprzedac to nic trudnego.

w takim razie niezły dziad z niego ale co maozna sie spodziewac po takim draniu jak potrafił zostawic umierajacego psa:angryy: to co dla niego jest komukolwiek przylać!!!:shake: czy nie ma jakiegos prawa zeby za to co zrobił zapłacił?przeciez sa jakies ustawy o sadyźmie wobec zwierzat!!!a to ze poszczuł nim innego psa to zagroził także temu panu ktory szedł z podchankiem na smyczy tez mógł być przeciez pogryziony!!!:shake:

Posted

Nie było mnie jakiś czas w Wałbrzychu i na dogo a tu taka historia:shake:

Wiem, że to takie głupie pisanie, ale cieszę się bardzo, ze chłopak trafił w tej chwili w tak odpowiedzialne i kochające ręce...

Posted

Moi drodzy musimy pamiętać, że niezbędne będzie znalezienie stałego domu dla Fuksa (Ramireza). Posiadamy fundusze na 1 miesiąc pobytu psiaka w hotelu. W tym czasie staram się sprawdzić go pod wzglęgem relacji społecznych. Na dzień dzisiejszy nie stwierdziłem w nim nadmiernej agresywności. W dniu wczorajszym Fuks (Ramirez) miał okazję bawić się z dzieckiem, szalał z radości. W najbliższych dniach poddany zostanie testom zachowania w sytuacjach potencjalnie wywołujących agresję. Kontakt z głośno zachowującą się osobą. Odebranie miski z karmą, próba przewrócenia psa na bok itp. Jest podejżenie, że pies w rękach nieodpowiedniego właściciela nabył nawyki mogące stanowić zagrożenie dla przyszłego pana. Miejmy nadzieję, że nie.

Ja zrobię co w mojej mocy aby wykazać, iż Ramirez nie jest psem agresywnym, potrzebuję natomiast pomocy w znalezieniu mu nowego stałego domu.

pozdrawiam Adrian

Posted

Witam:) tak sobie poczytałam troszeczkę. Czy jesteście pewne, że Fux był tego faceta.?
Piesek ma tatuaż. Czy jest z jakiejś zlokalizowanej hodowli?
Sorki za te pytania ale nie mam siły czytać. Oczy mnie juz bolą :(

Posted

tak jestem pewna w na 100 % juz dzis byla burza na dzielnicy o tego psa - zrobiono z niego bohatera :(
nie ma mozliwosci pomyłki -gdyz na dzielbiny jest jeden pies tego typu umaszczenia i jeden taki czlowiek - zbieznosci jest tysiace nawet to ze ten czlowiek w dzien zajcia przyjechał do domu bez psa :(
na pytania gdzie ma psa nie odpowiada -ucieka-wymija sie innym pytaniem.
Zdjecia psa widzieli ludzie tu mieszkajacy i bez mrugniecia osiawdcyli ze to Ramirez.
jestem w stanie udowodnic ze to ten człowiek i jego pies.
Tatuaz jest całkiem nie czyutelny ale i tak jeszcze do zwiazku bede zdzowniła.
coz ja tylko tyle moge , nie mam uprawnien by pojsc tam w asyście wtedy byłby podany na tacy.

Posted

Dobrze by było znaleźć mu domek jak najdalej od Wałbrzycha!

A ten p... facet powinien mieć zakaz posiadania psa do końca swojego /mam nadzieję, że krótkiego!/ życia!

Uxmal, z góry dziękuję!:loveu:

Posted

[quote name='solito']

A ten p... facet powinien mieć zakaz posiadania psa do końca swojego /mam nadzieję, że krótkiego!/ życia!
[/quote]

Racja Solito, stanowczy zakaz posiadania nie tylko psa ale jakiegokolwiek zwierzęcia przez całe jego krótkie życie :angryy: - mam nadzieje.

Posted

Przepraszam za offa, ale potrzebuje kogos z wlałbrzycha do sprawdzenia domu dla Astki z Łodzi.
Prosze o kontakt na pv lub 665-219-777, bo moze mnie nie byc na necie