Apbt_sól Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Znam to za duzo powiedziene - o , moze znam z widzenia , nigdy z nim nie rozmawiałam - ot poprostu sie go boje ,dla niego lepe kobiecie sprzedac to nic trudnego. Quote
darunia-puma Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Apbt_sól napisał(a):Znam to za duzo powiedziene - o , moze znam z widzenia , nigdy z nim nie rozmawiałam - ot poprostu sie go boje ,dla niego lepe kobiecie sprzedac to nic trudnego. w takim razie niezły dziad z niego ale co maozna sie spodziewac po takim draniu jak potrafił zostawic umierajacego psa:angryy: to co dla niego jest komukolwiek przylać!!!:shake: czy nie ma jakiegos prawa zeby za to co zrobił zapłacił?przeciez sa jakies ustawy o sadyźmie wobec zwierzat!!!a to ze poszczuł nim innego psa to zagroził także temu panu ktory szedł z podchankiem na smyczy tez mógł być przeciez pogryziony!!!:shake: Quote
Agusia i Busiu Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 To dobrze że Fuksik dochodzi do sibie , i że ma taki cudowny DT. Zdrowiej Fuksiku bo naprawdę fuksiarz z ciebie :-) Quote
kiddy Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Fuksikowi udalo sie super trafic cieszymy sie ogromnie:)) Quote
pusia2405 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Nie było mnie jakiś czas w Wałbrzychu i na dogo a tu taka historia:shake: Wiem, że to takie głupie pisanie, ale cieszę się bardzo, ze chłopak trafił w tej chwili w tak odpowiedzialne i kochające ręce... Quote
A_Cichy Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Moi drodzy musimy pamiętać, że niezbędne będzie znalezienie stałego domu dla Fuksa (Ramireza). Posiadamy fundusze na 1 miesiąc pobytu psiaka w hotelu. W tym czasie staram się sprawdzić go pod wzglęgem relacji społecznych. Na dzień dzisiejszy nie stwierdziłem w nim nadmiernej agresywności. W dniu wczorajszym Fuks (Ramirez) miał okazję bawić się z dzieckiem, szalał z radości. W najbliższych dniach poddany zostanie testom zachowania w sytuacjach potencjalnie wywołujących agresję. Kontakt z głośno zachowującą się osobą. Odebranie miski z karmą, próba przewrócenia psa na bok itp. Jest podejżenie, że pies w rękach nieodpowiedniego właściciela nabył nawyki mogące stanowić zagrożenie dla przyszłego pana. Miejmy nadzieję, że nie. Ja zrobię co w mojej mocy aby wykazać, iż Ramirez nie jest psem agresywnym, potrzebuję natomiast pomocy w znalezieniu mu nowego stałego domu. pozdrawiam Adrian Quote
solito Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Muszę przysłać tu Uxmal - ona powystawia chłopaka...! Quote
doddy Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dzis wplynela pierwsza wplata na Fuksa od Moniki Lewandowskiej - 33zl. Dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 a ja przypomnę o bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84181 i cegielkach na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=250270518 Quote
doddy Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Piotr takze obiecal zalozyc aukcje na allegro w naszym imieniu dla Fuksika. Moze nawet dzis mu sie uda. Quote
uxmal Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witam:) tak sobie poczytałam troszeczkę. Czy jesteście pewne, że Fux był tego faceta.? Piesek ma tatuaż. Czy jest z jakiejś zlokalizowanej hodowli? Sorki za te pytania ale nie mam siły czytać. Oczy mnie juz bolą :( Quote
Apbt_sól Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 tak jestem pewna w na 100 % juz dzis byla burza na dzielnicy o tego psa - zrobiono z niego bohatera :( nie ma mozliwosci pomyłki -gdyz na dzielbiny jest jeden pies tego typu umaszczenia i jeden taki czlowiek - zbieznosci jest tysiace nawet to ze ten czlowiek w dzien zajcia przyjechał do domu bez psa :( na pytania gdzie ma psa nie odpowiada -ucieka-wymija sie innym pytaniem. Zdjecia psa widzieli ludzie tu mieszkajacy i bez mrugniecia osiawdcyli ze to Ramirez. jestem w stanie udowodnic ze to ten człowiek i jego pies. Tatuaz jest całkiem nie czyutelny ale i tak jeszcze do zwiazku bede zdzowniła. coz ja tylko tyle moge , nie mam uprawnien by pojsc tam w asyście wtedy byłby podany na tacy. Quote
solito Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dobrze by było znaleźć mu domek jak najdalej od Wałbrzycha! A ten p... facet powinien mieć zakaz posiadania psa do końca swojego /mam nadzieję, że krótkiego!/ życia! Uxmal, z góry dziękuję!:loveu: Quote
Ziutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='solito'] A ten p... facet powinien mieć zakaz posiadania psa do końca swojego /mam nadzieję, że krótkiego!/ życia! [/quote] Racja Solito, stanowczy zakaz posiadania nie tylko psa ale jakiegokolwiek zwierzęcia przez całe jego krótkie życie :angryy: - mam nadzieje. Quote
Apbt_sól Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 niestety ale jakos mi sie w to nie chce wierzyc , koles za jakis czas pewnie kupi nowego psa :( Quote
doddy Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Aukcja dla Fuksa, ktora uprzejmie zrobil wujek Piotr :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=251652092 Quote
Apbt_sól Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 i tu znow bardzo serdecznie dziekujemy za aukcje ,och bardzo :) foki psiaka zanim wsiadł i pojechał do Hotelu Quote
solito Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Wcale nie wygląda na groźnego psa! Taki słodziak!:loveu: Quote
Kasia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='doddy'] Aukcja dla Fuksa, ktora uprzejmie zrobil wujek Piotr :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=251652092 Na dobry początek kupiłam pierwszą cegiełkę :lol: Zdjęcia oczywiście proszę mi nie wysyłać, zostawcie na kolejną aukcję. Quote
olgaj Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Przepraszam za offa, ale potrzebuje kogos z wlałbrzycha do sprawdzenia domu dla Astki z Łodzi. Prosze o kontakt na pv lub 665-219-777, bo moze mnie nie byc na necie Quote
uxmal Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Cioteczki, czy ten facet może zrobić wam jakąś krzywdę za Fuxa?. ZAstanawiam się nad textem i gdzie by go ogłosić. Quote
doddy Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dzisiejsze wplaty na Fuksa: fidelek2 - 15zl Adriana W. z Gdyni - 10zl RAZEM: 58zl Dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts