Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justynavege napisał(a):
Czy jeśli odnajdzie się właściciel jest możliwośc wyegzekwowania od niego zwrotu kosztów leczenia psa??
wydaje mi się ze oprocz kary za porzucenie psiaka wymagajacego ratunku powinien ponieśc te koszty

Tak, masz rację! Takie jest prawo! Tylko czy uda się to wyegzekwować?!

Rita, jakby co, to wiesz...!!!

Posted

cioteczki nie mam słów :placz: tak mi przykro szkoda mi fuksa a i tamtego białaska ile one musiały wycierpieć :shake: koszmar a temu gościowi to tak samo trzeba by było wlac...:angryy: jak on mógł go zostawic na pewną śmierć?:placz:

Posted

okazuje sie ze zaatakował koles od ast a czlowiek z podhalanem szedł spokojnie,, teraz wychodzi najaw cała prawda.
Ast został poszczuty - Rita mowi ze pies bardzo zaniedbany :(

Posted

Boże, zabiłabym sk....nów :angryy:
Ale nie, bo zabiłabym zwyrodnialca, a poszłabym siedzieć jak za człowieka.
Ja nie wiem, jak tak można, nie mieści mi się to w głowie... Biedny białasek :-(

Posted

jesli odnajdziecie właściciela można rządać od niego pokrycia kosztów za leczenie psa oraz utrzymanie go w hoteliku..
porzucenie psa jest KARALNE!!!

ale co...czy jeste jakiś sens zakladania sprawy cywilnej...bo chyba tylko tak można dochodzić swoich praw:mad:

Posted

ZASADY PRZYJĘĆ:

[FONT=Times New Roman]AKTUALNE SZCZEPIENIA OCHRONNE WYKONANE MINIMUM 14 DNI PRZED PRZYJĘCIEM (ORYGINAŁ ZAŚWIADCZENIA ZDEPONOWANY NA CZAS POBYTU)[/FONT] [FONT=Times New Roman] AKTUALNE SZCZEPIENIE PRZECIW WŚCIEKLIŹNIE WYKONANE MINIMUM 14 DNI PRZED PRZYJĘCIEM (ORYGINAŁ ZAŚWIADCZENIA ZDEPONOWANY NA CZAS POBYTU)[/FONT] [FONT=Times New Roman]OGLĘDZINY PSA PRZY PRZYJĘCIU NIE POWINNY BUDZIĆ WĄTPLIWOŚCI O DOBRYM STANIE ZDROWIA I KONDYCJI PSA[/FONT] [FONT=Times New Roman] WŁAŚCICIEL PSA MUSI POSIADAĆ DOWÓD OSOBISTY LUB PASZPORT[/FONT] PŁATNOŚĆ ZA POBYT REGULOWANA JEST "Z GÓRY"

I od tych zasad raczej nie odstąpią więc ważne jest aby wszystjie byly spelnione

Posted

Kiddy slicznie dziekujemy ze sie odezwałas, co do piatku to jeszcze sie konkretnie umowimy, musimy zebrac troche kaski na hotelik, bo za darmoche nikt go trzymac nie bedzie, jeszcze trzeba chłopaka leczyc , antybiotyki itd. sama wiesz , ze to kosztuje , a ja niestety juz swoj limit mocno wyczerpałam, postaram sie o bazarki ale na to trzeba czasu a ja wiecznie na biegu...poczekajmy chwile...moze cos sie wyjasni...
Kiddy prosze napisz mi na pw swoj nr telefonu

Posted

jeśli chodzi o kondycje psa to tu będzie sprawa wyjaśniona:) dziś do hoteliku napisałam i naświetliłam sprawę mam nadzieje ze wszystko pójdzie dobrze i będzie można jak najszybciej psa tam zawieść.

Posted

rotek_ napisał(a):
jesli odnajdziecie właściciela można rządać od niego pokrycia kosztów za leczenie psa oraz utrzymanie go w hoteliku..
porzucenie psa jest KARALNE!!!

ale co...czy jeste jakiś sens zakladania sprawy cywilnej...bo chyba tylko tak można dochodzić swoich praw:mad:

Myślę, że koniecznie! Nie można mu odpuścić!:angryy:
Za porzucenie psa i za spowodowanie śmierci drugiego!

Posted

solito napisał(a):
Myślę, że koniecznie! Nie można mu odpuścić!:angryy:
Za porzucenie psa i za spowodowanie śmierci drugiego!

f

uks jestesmy z toba musisz dojsc do siebie :-( skoro twój kolego nie zyje ty musisz soba poweidziec co cie spotkalo ze strony właściciela:shake: bo to nie fuks był winien ze zaatakował tylko idiota ktory go szczuł :angryy: