kiddy Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ciesze się ze chlopak ma sie dobrze. czyli moge miejsce fuksika dac innemu pieskowi?????? bo zalatwilam jeszcze taniej ten hotelik:)))) i leczenie na miejscu za darmo:))))))) Quote
andzia69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Tak kiddy - na pewno się przyda innej biedzie!;) to jeszcze bazarek na Fuksia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7372811 tylko nie wiem na jakie konto mają wplacic pieniazki - fundacyjne??? Quote
andzia69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 doddy napisał(a):Moze byc Fundacyjne. No problem. oki!:lol:...... Quote
RITA & DIANA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Kiddy, miejsce sie przyda i jakas bieda pewnie bedzie potrzebowała Twojej pomocy. Ja bardzo dziękuje za pomoc Tobie i Doddy!!!! dzięki Wam ten pies zacznie nowe zycie... Kiddy trzymaj reke na pulsie, kto wie czy za jakis czas jakiejs biedy do Siechnic nie przywieziemy ..... no a teraz obiecane foty: a tak Fuks pokazuje jezorek... to na razie tyle w tygodniu beda foty z odwiedzin w hoteliku Quote
Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Bidulinka :-( :-( Teraz Fuksiku może być i będzie już tylko lepiej :lol: Cioteczki.....jesteście nieocenione :loveu: :iloveyou::buzi: Quote
solito Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Wspaniałe wieści! Rita, czyli Fuks jest u naszego kolegi?! Quote
Brucio Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 moze nie piszcie tak jasno gdzie Fuksio przebywa:-( .Ja wiem , ze pan menel pewnie nie ma internetu ale jak to mowia ostroznosci nigdy dosyc.:shake: Quote
RITA & DIANA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 jest u kolegi naszego kolegi...rzecz jasna!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
RITA & DIANA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Burcio! dzięki za przytomny umysł, ale sie zagalopowałysmy, ale na szczęście usunęłam nazwy miast i imion i Solito takze, trzeba byc ostroznym-licho nie spi... Quote
Brucio Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 no to super ,najwazniejsze bezpieczenstwo niunia.:lol: trzymam kciuki , zeby juz tylko lepiej w zyciu mial. Quote
A_Cichy Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Witam. Przesyłam pozdrowienia od Fuksa :-) Za chwilę jedziemy do weta musimy zrobić szczepienie na wściekliznę (pewnie był szczepiony ale takie są standardy) Obiecuję informować wszystkich zainteresowanych o jego stanie zdrowia włącznie ze zdjęciami. Adresu hotelu nie ma co ukrtywać, mój serdeczny przyjaciel, właściciel hotelu jest przewodnikiem psa, funkcjonariuszem straży miejskiej. Wiec odwiedziny poprzedniego pseudowłaściciela Fuksa skończyłyby się dla niego na glebie zakutego w kajdanki :mad: za naruszenie prywatnej posesji. Zapraszam na stronę hotelu (nie aktualizowałem jej od maja ale wkrótce to zrobię) www.cywil.dog.pl Pozdrawiam Wszystkich Adrian Quote
justynavege Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 przepraszam ze zaniedbalam zagladanie an ten jak i inne watki krakvet........ pomozcie..... Quote
A_Cichy Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Odnośnie byłego właściciela Fuksa to my działamy w imieniu prawa i to nie my menela ale on nas musi się bać. Quote
solito Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Witaj Adrian wśród Dogomaniaków!:loveu::multi: Quote
RITA & DIANA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Adrian! Bardzo dziękuję z pomoc:lol: i witaj na naszym forum :multi: Quote
A_Cichy Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Witam, piesek jest już zaszczepiony, weterynarz po badaniu stwierdził, że rany goją się bardzo dobrze. 5 października ściągniemy szwy. Byłem z psiakiem na spacerze na mieście żeby sprawdzić jego stopień socjalizacji. Z wstępnych obserwacji wynika, że pies ma zrównoważony charakter, nie wykazuje agresji do ludzi. Wet stwierdził, iż jest duże prawdopodobieństwo że pies był przygotowywany lub brał udział w walkach psów, świadczą o tym stare zabliźnione rany. Niezbyt ciekawie wyglądają jego zęby, zwłaszcza przednie. Wyglądają tak jakby były wcześniej naruszone i krzywo umiejscowione w zębodołach, być może w wyniku uderzenia. Nie ma na niech wiele kammienia nazębnego co świadczyłoby o tym, że piesek nie jest stary. Poniżej pare fotek Fuksa Pozdrawiam Adrian Quote
RITA & DIANA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Takie wieści bardzo lubię, miło popatrzec na tego biedaka przed którym odsłania się szansa na nowe lepsze życie... Quote
Kasia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Cudowne wieści i piękne zdjęcia :lol: teraz będzie już tylko lepiej!!!! Quote
Apbt_sól Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Ramirez Vel Fuks ma prawie 9 lat . Adrian wielkie dzieki za pomoc :) i trzymam ksciuki za chlopaka! Quote
andzia69 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Apbt_sól napisał(a):Ramirez Vel Fuks ma prawie 9 lat . Adrian wielkie dzieki za pomoc :) i trzymam ksciuki za chlopaka! doczytałas to w ZK??? jeśli faktycznie tyle ma to aż dziw, że po tylu latach u tego jełopa jest zrównoważonym psem;) Ucałujcie go ode mnie!!! Quote
Apbt_sól Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 nie doczetałam - znam go od szczeniaka.... tyle ze na kilka lat zniknał :( Quote
Ziutka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Apbt_sól napisał(a):nie doczetałam - znam go od szczeniaka.... tyle ze na kilka lat zniknał :( To znaczy, że wiesz kto jest jego właścicielem :roll: Quote
solito Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Apbt_sól napisał(a):nie doczetałam - znam go od szczeniaka.... tyle ze na kilka lat zniknał :( To znasz go...?! Quote
rotek_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 przepraszam za offa Prosimy og łos na uciechowskie schronisko Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii Boksy odremontowane Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni. pracy jest jeszcze dużo.... teraz zbliża się okres zimowy.... wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę. --------------------------------------------- 1.Aby zagłosować należy kliknąć link http://www.krakvet.pl/forum/?osCsid=...68eb014b33a77f 2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA 3.wybierasz opcje Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat lub Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat 4.wypełniasz formularz 5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj 6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu 7.klikasz w link http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...3c6e8aaf1deeaa 8. zaznaczasz schronisko w uciechowie i GOTOWE ---------------------- zajmuje to zaledwie kilka minut a dzieki Tobie mamy szanse na zapas karmy na całą zimę!!!Pamiętaj musiasz sie zalogować żeby oddać glos...w innym przypadku twój głos nie będzie naliczany Quote
Recommended Posts