Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciesze się ze chlopak ma sie dobrze. czyli moge miejsce fuksika dac innemu pieskowi?????? bo zalatwilam jeszcze taniej ten hotelik:)))) i leczenie na miejscu za darmo:)))))))

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiddy, miejsce sie przyda i jakas bieda pewnie bedzie potrzebowała Twojej pomocy. Ja bardzo dziękuje za pomoc Tobie i Doddy!!!! dzięki Wam ten pies zacznie nowe zycie...
Kiddy trzymaj reke na pulsie, kto wie czy za jakis czas jakiejs biedy do Siechnic nie przywieziemy .....
no a teraz obiecane foty:

a tak Fuks pokazuje jezorek...

to na razie tyle w tygodniu beda foty z odwiedzin w hoteliku

Posted

Witam. Przesyłam pozdrowienia od Fuksa :-) Za chwilę jedziemy do weta musimy zrobić szczepienie na wściekliznę (pewnie był szczepiony ale takie są standardy) Obiecuję informować wszystkich zainteresowanych o jego stanie zdrowia włącznie ze zdjęciami. Adresu hotelu nie ma co ukrtywać, mój serdeczny przyjaciel, właściciel hotelu jest przewodnikiem psa, funkcjonariuszem straży miejskiej. Wiec odwiedziny poprzedniego pseudowłaściciela Fuksa skończyłyby się dla niego na glebie zakutego w kajdanki :mad: za naruszenie prywatnej posesji.

Zapraszam na stronę hotelu (nie aktualizowałem jej od maja ale wkrótce to zrobię) www.cywil.dog.pl

Pozdrawiam Wszystkich Adrian

Posted

Witam, piesek jest już zaszczepiony, weterynarz po badaniu stwierdził, że rany goją się bardzo dobrze. 5 października ściągniemy szwy. Byłem z psiakiem na spacerze na mieście żeby sprawdzić jego stopień socjalizacji. Z wstępnych obserwacji wynika, że pies ma zrównoważony charakter, nie wykazuje agresji do ludzi. Wet stwierdził, iż jest duże prawdopodobieństwo że pies był przygotowywany lub brał udział w walkach psów, świadczą o tym stare zabliźnione rany. Niezbyt ciekawie wyglądają jego zęby, zwłaszcza przednie. Wyglądają tak jakby były wcześniej naruszone i krzywo umiejscowione w zębodołach, być może w wyniku uderzenia. Nie ma na niech wiele kammienia nazębnego co świadczyłoby o tym, że piesek nie jest stary.
Poniżej pare fotek Fuksa

Pozdrawiam Adrian

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Ramirez Vel Fuks ma prawie 9 lat .
Adrian wielkie dzieki za pomoc :) i trzymam ksciuki za chlopaka!

doczytałas to w ZK??? jeśli faktycznie tyle ma to aż dziw, że po tylu latach u tego jełopa jest zrównoważonym psem;) Ucałujcie go ode mnie!!!

Posted

Apbt_sól napisał(a):
nie doczetałam - znam go od szczeniaka.... tyle ze na kilka lat zniknał :(

To znaczy, że wiesz kto jest jego właścicielem :roll:

Posted

przepraszam za offa

Prosimy og łos na uciechowskie schronisko
Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii

Boksy odremontowane

Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni.

pracy jest jeszcze dużo....
teraz zbliża się okres zimowy....
wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę.
---------------------------------------------
1.Aby zagłosować należy kliknąć link
http://www.krakvet.pl/forum/?osCsid=...68eb014b33a77f

2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA
3.wybierasz opcje Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat
lub
Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat
4.wypełniasz formularz
5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj
6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu
7.klikasz w link http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...3c6e8aaf1deeaa
8. zaznaczasz schronisko w uciechowie
i GOTOWE
----------------------
zajmuje to zaledwie kilka minut a dzieki Tobie mamy szanse na zapas karmy na całą zimę!!!Pamiętaj musiasz sie zalogować żeby oddać glos...w innym przypadku twój głos nie będzie naliczany