ariss Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Doginka napisał(a):Nie:shake: dojadę na Pola, bo J nie chce mi dać samochodu:angryy: Też się cieszę, że dogo ziała:multi::multi::multi: Cześć Ewa:loveu: Cześć kochana:loveu: Kurcze,to kiedy się spotkamy:-(ja w piątek jadę do zakopca i mnie ponad tydzień nie będzi:shake: Quote
Doginka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 gassira napisał(a):Cześć kochana:loveu: Kurcze,to kiedy się spotkamy:-(ja w piątek jadę do zakopca i mnie ponad tydzień nie będzi:shake: Ja też w piątek na 99% jadę do Zakopca, bo śnieg ma padać:multi::multi::multi: Quote
ariss Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Doginka napisał(a):Ja też w piątek na 99% jadę do Zakopca, bo śnieg ma padać:multi::multi::multi: To świetnie-może się spotamy na stoku:cool3: Quote
Doginka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 gassira napisał(a):To świetnie-może się spotamy na stoku:cool3: Jeżeli tylko będziemy w Zakopcu, to na pewno się spotkamy:razz: - poznasz mnie po kurtce:diabloti: - najczęściej jestem na Polanie Szymoszkowej Quote
ariss Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Doginka napisał(a):Jeżeli tylko będziemy w Zakopcu, to na pewno się spotkamy:razz: - poznasz mnie po kurtce:diabloti: - najczęściej jestem na Polanie Szymoszkowej hahahh-prędzej po rękawiczkach:cool3: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 no proszę - w Wawie sięnie mogą spotkać to w Zakopcu się spotkają - w sumie to tam druga Wa-wa :lol: Quote
Cheritka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 malawaszka napisał(a):no proszę - w Wawie sięnie mogą spotkać to w Zakopcu się spotkają - w sumie to tam druga Wa-wa :lol: No to może i ja za Wami pojadę skoro w Wawie za ciasno na spotkanie :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wczoraj dodałam osiągnięcia Rapera i Gordona na stronkę:cool3: Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 wpadlim się przywitać póki dogo działa:lol: Quote
ewka i haker Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 hejka no wy to macie pomysly mam nadzieje ze w koncu sie spotkacie:evil_lol: Quote
Doginka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Dzięki dziewczynki, że mnie odwiedzacie:loveu::loveu::loveu: Mam trochę problemów dlatego fotek brak, ale jak się już z tymi kłopotami uporam, to wstawię dużo fot:p Wiem już na 99%, że jedziemy z Gordonem na wystawę do Oberwart i Szombathely oraz do Budapesztu na Europejską wystawę i oczywiście w grudniu na Litwę do Wilna, a w Polsce zamierzamy zaliczyć Wawę i Kraków, może Poznań i Kielce;) - taki mamy scenariusz na ten sezon:p Quote
Cheritka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Doginka napisał(a):Dzięki dziewczynki, że mnie odwiedzacie:loveu::loveu::loveu: Mam trochę problemów dlatego fotek brak, ale jak się już z tymi kłopotami uporam, to wstawię dużo fot:p Wiem już na 99%, że jedziemy z Gordonem na wystawę do Oberwart i Szombathely oraz do Budapesztu na Europejską wystawę i oczywiście w grudniu na Litwę do Wilna, a w Polsce zamierzamy zaliczyć Wawę i Kraków, może Poznań i Kielce;) - taki mamy scenariusz na ten sezon:p Super byłam tam wszedzie i było fajnie, Jeśli chodzi o Austryjacko- Węgierską to spaliśmy niedaleko wystawy na Węgdzech a jeździliśmy do Austrii, w Budapeszcie w hotelu Budapest, a w Vilnie w fajnym hoteliku.....hm, mam gdzieś namiary to poszukam jak chcesz ? Quote
Doginka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Cheritka napisał(a):Super byłam tam wszedzie i było fajnie, Jeśli chodzi o Austryjacko- Węgierską to spaliśmy niedaleko wystawy na Węgdzech a jeździliśmy do Austrii, w Budapeszcie w hotelu Budapest, a w Vilnie w fajnym hoteliku.....hm, mam gdzieś namiary to poszukam jak chcesz ? Ewa, pewnie, ze chcę - a drogo było????:cool3: Quote
WinterGirl Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 a tutaj jeszcze nikt nie odsłonił zasłon?! Witanko Quote
Figafiga Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 miłego wypoczynku...:diabloti::diabloti:a ja leżakuję z grypą:-(:-( Quote
eria Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 podlinkowałam Ci tą nieszczęsną połówkę banera:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='eria']podlinkowałam Ci tą nieszczęsną połówkę banera:evil_lol: eria mam prozbe czy mi tez bys mogla??:oops: banerek jest u mnie na galeri prosze Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='bGirl']a tutaj jeszcze nikt nie odsłonił zasłon?! Witanko Witam z Zakopanego kochany czarno-biały duecik:loveu::loveu::loveu: [quote name='Figafiga']miłego wypoczynku...:diabloti::diabloti:a ja leżakuję z grypą:-(:-( To życzę zdrówka biedulko:calus: [quote name='eria']podlinkowałam Ci tą nieszczęsną połówkę banera:evil_lol: Dzięki - i co dalej mam z nim zrobić? - bo ja ostatnio gubię się z techniką:diabloti: Quote
Figafiga Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ja tez życzę dobranoc...właśnie skończyłam oglądać Pachnidło...ufff:cool1: Quote
AnkaG Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Cześć !!! Znowu się byczycie? A burki tęsknią .. Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Heloł ;) :multi:, Doginko i jak w gorach? Figafiga napisał(a):ja tez życzę dobranoc...właśnie skończyłam oglądać Pachnidło...ufff:cool1: I jak wrazenia??? Quote
Figafiga Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Heloł ;) :multi:, Doginko i jak w gorach? I jak wrazenia??? Ciekawy film...patrząc na opisywane zapachy normalnie je czułam...mimo monitora i mega kataru...przesłanie też niezłe...a te widoki na początku:crazyeye: Quote
Recommended Posts